- 24 Nisan 2015
- 852
- 1.580
- 313
- Konu Sahibi yalnizkus_
-
Aseksüellerde de homoromantiklik görülebiliyor hatta yer yer cinsel çekimde duyabilirler. Tarihin gördüğü en büyük aseksüellerden biri Hitlerdir mesela fakat nice kadınla ilişkisi de olmuştur. (Bazı kadınlarla el sürmeden ilişki yaşadığı iddiası da var)O zaman neden erkeklerle görüşüyor ya da evlenme hayali kuruyor anlamadım ki.
Yok adamın varmış işte, ağız/diş bakımını beğenmiyordu.Özbakim sorunu var diye kendini aseksuel saniyor olabilir.
Evet evet hatırladım şimdiSorun sadece adamın sınır bilmez liği değil işte hatırladıysanız.
Hiçbir istek yok demişti önceki konularında
Adamı bir sene oyalamış oluyor, hoş değil.Evet evet hatırladım şimdi
Kimse kimseyi istemediği bir şeye zorlayamaz da konu sahibi aseksüel gibi bir şey
Bence nasıl olsa karşımdaki yola gelir hesabı.Kiz diyor ki ,beni namuslu bilir evlenir, erkek diyor ki beni seviyor zaten o da ister.İsler yolunda gitmeyince kavgaHani yaşlanınca ikinci baharı yaşayanlar var ya yalnız olmayalım yanımda bir nefes olsun öyle bir şey gibi
Kiz öyle deme. Bi sevgilim vardı taş gibi çocuk. Ben bir sene sadece elele gezdim bununla. Evlenelim diyordu evlenince sevisiriz dedim bende. Üstelik libidom da çocuğa tavan. Sonra bu çocuk geliyor gidiyor çiçekler hediyeler sürekli elele dipdibe. Üstelik bosanmisim ben. Öyle dindar bir çocuk da değil saygı duyuyor sadece. Benim derdim de şey ozguvensizlik. Beğenmez beni falan diye aslında. Yoksa deliriyorum adama resimlerini öpüyorum. Sonra bir akşam kamp yapmaya gittik kamp kapanmış. Kaldık sokakta. Arabanin arkasını yatırdık oraya battaniye serdik. Yiyecek içecek aldı bir sürü. Müzik açtık falan yalnız kalınca yakinlasmaya başladık ki jandarma geldi. Rezil olduk baya baya. Bir saat dil döktük. Sonra o beni eve bıraktı o arabada uyudu kapının önünde. Her işte bir hayır vardır.Kocaman bir yıl yani 12 ay sadece çocuk gibi el ele gezmiş adamla. Bir de aseksuel olduğunu kendisi söylüyor. Yetiskin erkekler oğlan çocuğu gibi film izleyerek ilişki götüremez. Kız ayrılsın adam da rahat rahat sevişsin
Seni bir yatağa atsa , belki ayrılır erkeklere güvenim sıfır!!!Merhabalar, 1 yıllık bir ilişkim var evlilik öncesi sevişmeye karşıyım. Sevgilimde bunu biliyor ve anlayışla karşılıyordu fakat son zamanlarda bekaretimi bozmadan birşeyler yaşamak istiyor. Ona da karşı olduğumu, birşeyler yaşanacaksa hakkının verilmesi ya da hiç yapılmaması gerektiğini dile getirdiğimde de bağıra çağıra tartışmalar, çoluk çocuk hareketler falan. Ayrılmak istediğimi söyleyince de ben seni seviyorum diye yalvarmalar. Ne yapacağımı şaşırdım şaka gibi her şey. Siz olsanız ne düşünürsünüz?
Valla iyi dayanmışsınız resimlerini öpmek falanKiz öyle deme. Bi sevgilim vardı taş gibi çocuk. Ben bir sene sadece elele gezdim bununla. Evlenelim diyordu evlenince sevisiriz dedim bende. Üstelik libidom da çocuğa tavan. Sonra bu çocuk geliyor gidiyor çiçekler hediyeler sürekli elele dipdibe. Üstelik bosanmisim ben. Öyle dindar bir çocuk da değil saygı duyuyor sadece. Benim derdim de şey ozguvensizlik. Beğenmez beni falan diye aslında. Yoksa deliriyorum adama resimlerini öpüyorum. Sonra bir akşam kamp yapmaya gittik kamp kapanmış. Kaldık sokakta. Arabanin arkasını yatırdık oraya battaniye serdik. Yiyecek içecek aldı bir sürü. Müzik açtık falan yalnız kalınca yakinlasmaya başladık ki jandarma geldi. Rezil olduk baya baya. Bir saat dil döktük. Sonra o beni eve bıraktı o arabada uyudu kapının önünde. Her işte bir hayır vardır.
İnternet ne güne duruyor?Ya yeri gelmişken sorayım, böyle konularda aseksuelsen kendin gibi birini bul diyorlar ya, tam olarak nereden bulabilir bir insan böyle aseksuel biriniyani grupları falan mı vardır, ortada konuşulan bir şey olmuyor bu genelde sağa sola haber de salamazsin.
Doğru gerçi vardır muhtemelen grupları falan. Doğal ortamında tanışma şansın yok gibi bir şey ama bence. Konusulmayan konular, cinsel yönelim konularını konuşmak çok daha kolay mesela.İnternet ne güne duruyor?Redd*t'te falan böyle gruplar var diye biliyorum çok bakmadım ama.
Haddi ben vermedim o kendinde buldu, sevişmek istemeyen birini ikna etmeye çalışmak gibi.Bu adamdan ayrılmayıp evlendiğinizi ve biçok kadının yaşama ihtimali olan vajinismusu yaşadığınızı ve cinsel ilişkiye giremediğinizi düşündümde.. Size nasıl baskı uygulayabileceğinizi hayal edebiliyor musunuz? Daha sevgiliyken bağırıp çağırıp hakaret etme haddini nasıl verebiliyorsunuz?
Evet ilişkinin başında söyledim yeri geldi kabullendi yeri geldi geçiştirdiSiz bu adama aseksüel olduğunuzu söylediniz mi?
26 yaşındayımİstemediginiz bir seyi kesinlikle yapmayin sonra pisman olursunuz.Bu olay siz razi olana kadar gider gibi duruyor.Dusuncenize saygi duymayan adam sizi zaten yeterince sevmiyordur.Bu arada yaşiniz kaç?
En başından beri biliyordu ikna ederim değişir diye düşündü ya da kendini kandırdı bilmiyorumHayır erkek haksız, kızın istemediğini bilerek sevgili olmuş. Şimdide zorla kıza istediğini yaptırmaya çalışıyor. Erkek kızla çıkmadan önce kendi dürtülerinin ve isteklerinin ne olduğunu bilerek davranacaktı. Muhtemelen ya nolucak ileride yaşarız birşeyler kafasıyla bu ilişkiye yatırım yaptı şimdi de şekeri eline verilmeyen çocuk gibi ağlıyor
Benimle ilgisi olmayan bir konu hakkında görüş alsam bana ne katacak ki? inanın hiç zamanım yok buna. Bana yapılmasını istemediğim hiçbir şeyi de başkasına yapmadım. Dijital iletişim sektöründe en sevmediğim şeydir yalan/fake durumları. Hepimizin hayatında tutarsız ve çelişkili durumlar olabiliyor.Sizin sorununuz başka yalnız. Bunların evlilik sonrası değişmeyeceği de ortada. Sizinle birlikte olan ve ayrılmak istemeyen kisilerin de normal olmadığını düşünürsek bunların yaşanması kaçınılmaz.
Yazdıklarınızın hangisi doğru, hangisi değil onu da bilmiyoruz, geçmişte bir sürü tutarsiz mesajlarınız da vardı. Canınız sıkıldıkça konu açıp gidiyorsunuz
Aseksüellik kendini tek başına tatmin eden, hayal dünyasındaki fantaziler gerçeklikten daha çekici bulan kişilere denir aynı zamanda (ve tabii başka türleri de var) Ben de zamanında ailesel tabulardan yola çıkarak zamanla aseksüel oldum çıktım şimdi kendimi rahat bıraksam da içimden gelmiyor. Belki de tutku ile istediğim biri olmadı hala.Henüz bakireyseniz aseksüel olduğunuza nasıl kanaat getirdiniz ben orayı merak ettim
1.5 yıl oldu aslında ve her seferinde en başından beri ona durumu anlattım. Seviyorum vazgeçemiyorum diyor, %5lik bir umut için bile devam edebilirim diyo. Ne diyeyim ki ayrılmayı da denedim hep ikna etti. Ben de herkes seçimlerinin sonucunu yaşar dedim ve müdahale etmiyorum artık.Kocaman bir yıl yani 12 ay sadece çocuk gibi el ele gezmiş adamla. Bir de aseksuel olduğunu kendisi söylüyor. Yetiskin erkekler oğlan çocuğu gibi film izleyerek ilişki götüremez. Kız ayrılsın adam da rahat rahat sevişsin
bu sapiktan aklin varsa derhal ayril sonun hic iyi görünmüyorMerhabalar, 1 yıllık bir ilişkim var evlilik öncesi sevişmeye karşıyım. Sevgilimde bunu biliyor ve anlayışla karşılıyordu fakat son zamanlarda bekaretimi bozmadan birşeyler yaşamak istiyor. Ona da karşı olduğumu, birşeyler yaşanacaksa hakkının verilmesi ya da hiç yapılmaması gerektiğini dile getirdiğimde de bağıra çağıra tartışmalar, çoluk çocuk hareketler falan. Ayrılmak istediğimi söyleyince de ben seni seviyorum diye yalvarmalar. Ne yapacağımı şaşırdım şaka gibi her şey. Siz olsanız ne düşünürsünüz?
Bi seçim yapan varsa o da sizsiniz. Erkeklere bişeycik olmaz, yarın her anlamda kendini doyuran birini bulur, ben aşık oldum der, elinde çocukla popo gibi bırakır ortada. Şimdi gitmiyor çünkü çok seçeneği yok. Sevdiğinden değil yani.1.5 yıl oldu aslında ve her seferinde en başından beri ona durumu anlattım. Seviyorum vazgeçemiyorum diyor, %5lik bir umut için bile devam edebilirim diyo. Ne diyeyim ki ayrılmayı da denedim hep ikna etti. Ben de herkes seçimlerinin sonucunu yaşar dedim ve müdahale etmiyorum artık.
Durumunuzu anlattığınız halde bu şekilde ısrarcı davranması çok saçma . Sizden ayrılıp libidosu yüksek birini bulsun kendineHaddi ben vermedim o kendinde buldu, sevişmek istemeyen birini ikna etmeye çalışmak gibi.
Evet ilişkinin başında söyledim yeri geldi kabullendi yeri geldi geçiştirdi
26 yaşındayım
En başından beri biliyordu ikna ederim değişir diye düşündü ya da kendini kandırdı bilmiyorum
Benimle ilgisi olmayan bir konu hakkında görüş alsam bana ne katacak ki? inanın hiç zamanım yok buna. Bana yapılmasını istemediğim hiçbir şeyi de başkasına yapmadım. Dijital iletişim sektöründe en sevmediğim şeydir yalan/fake durumları. Hepimizin hayatında tutarsız ve çelişkili durumlar olabiliyor.
Aseksüellik kendini tek başına tatmin eden, hayal dünyasındaki fantaziler gerçeklikten daha çekici bulan kişilere denir aynı zamanda (ve tabii başka türleri de var) Ben de zamanında ailesel tabulardan yola çıkarak zamanla aseksüel oldum çıktım şimdi kendimi rahat bıraksam da içimden gelmiyor. Belki de tutku ile istediğim biri olmadı hala.
1.5 yıl oldu aslında ve her seferinde en başından beri ona durumu anlattım. Seviyorum vazgeçemiyorum diyor, %5lik bir umut için bile devam edebilirim diyo. Ne diyeyim ki ayrılmayı da denedim hep ikna etti. Ben de herkes seçimlerinin sonucunu yaşar dedim ve müdahale etmiyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?