• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevişmek istiyo ??

mutsuzkiizz20

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
494
119
23
28
biri var hayatımda 1 aydır filan konuşuyoz . ben 22 o 23 yasında.
1 haftadır fılan sevgiliyiz .
beni öpmek dokunmak istiyo sevismek vs bu sapıklıkmı yoksa benimi arzuluyoo . napmalıyım

biri var hayatımda 1 aydır filan konuşuyoz . ben 22 o 23 yasında.
1 haftadır fılan sevgiliyiz .
beni öpmek dokunmak istiyo sevismek vs bu sapıklıkmı yoksa benimi arzuluyoo . napmalıyım
1 haftada senden bunları istiyorsa senle niye sevgili olduğu apacık ortada değilmi höst de yolver gitsin adamın amacı belli

yapmasan beni sevmiyorsun diyerek seni ikna etmeye çalişir... sende kanarsan vay haline iplemez seni alacagini alir olan sana olur ...sen yapsan degerli olmayacaksin gozunde ...cok istiyorsa senle evlensin ...namus senin karar senin seç olan sana olur

Yani bize sormana gerek olmayan bir soru aslında.

Yasın cok kucuk aslında karsı taraf durustce nıyetını bellı etmıs eger sızın de nıyetınız buysa devam edersınız ama aksı ıse bıtırın

Ayy şu genellemeler. Sevgili olduğum gün seviştiğim adamla evlendim. Ben ciddi düşünmüyordum o benden vazgeçmedi. 9 yıl geçti hala deli gibi aşık bana biliyorum, hissediyorum. Önemli olan sizin ne istediğiniz, ilişkiden ne beklediğiniz. Kaldıramayacağınız şeyler yapmayın.

O zaman şundan da emin olun 1 hafta sevişmek için bence erken,kimisi bir saatte tanıdığı biri ile de birlikte olabilir ama sadece yaşamak için yaşar,senin tabuların var mı bu konuda kuralcı mısındır bilemem ama ben bunun çok özel bir şey olduğunu önüne her gelen adamla yaşanmaması gerektiğini ve özellikle de insanları tam anlamıyla sevmeden tanımadan olmaması gerektiğini düşünüyorum.

Erkeklerin sevişmek istemek için o kadar uzun zamana ihtiyaçları yoktur bence :D ama sevdiğinden değil, arzular şelale ondan yani

Back
X