Sevişmek suç mu canım(komşu)

böğürme falaln yok sadece koltuk sesi ya insan sesi çıkmıyordu :/

yok ses falan yoktu sadece koltuğun tıkırtısı :)

Evet yalıtım kötü sanırım bişey olmamış gibi davranıcam öyleyse teşekkürler :)
Koltuk sesi nasıl bir ses. Ben hiç anlamadım. Çok cahilim galiba

Ne sesiyse tamir edin sizde.
O akan su borusu tavandadır. O da sizin tahliye borunuzdur .
Adamın tavanında olan boru nasıl onun olsun .Sizin tahliye borunuz işte.

Siz yine özen gösterip sesi kesmişsiniz bizim üst kattaki komşuyu bizzat gidip yatak gıcırtısının seslerinin hergün gelmesini söylememe rağmen hala devam ediyor vallahi bıktım artık

Bugunku basliklardan vardigim sonuc, oturulacak eve ses yalitim testi yaptirmak şart :KK70: ses geçmişi araştırması, konu komşu libido bilgisi vs.. de eklenebilir. Kendi libidonuz yüksekse müstakil ev en güzeli :KK53:
Yalıtım testi ıcınde yan daire ve ust daıredekılere musaıtseniz bes dk sevısır misiniz bakıcaz bakalım ses geliyomu duvarlardan densın🤣🤣🤣

Evde kıyamet kopar,adam karısını pataklar hiç kimsenin aklına duvara tıklatmak gelmez ama gülme sesi,sevişme sesi gelince usta baterist gibi tavana vururlar...
Söz konusu cinsellik olunca insanlar kendinde söz hakkına sahip olma haddi buluyor nedense. Dediğiniz gibi kavga sesi olsa kimsenin çıtı çıkmaz, niye yemez çünkü. Yani yatak gıcırtısına, koltuk tıkırtısına da laf etmesinler artık ayıp yahu. Seslerin sebebini düşünüp tahrik mi oluyorlar nedir. Çocuk anlamaz zaten koltuk sesinin neden çıktığını. Uyardık devam ediyor diyenler var napsın insanlar yahu sevişmeyi mi bıraksınlar. Hayır kendi seslerinin gitmediğine ne kadar eminler bir de, belki komşuları topluluk içinde yaşamanın sonuçlarını biliyorlardır da tolere ediyorlardır bazı sesleri. Ben insanlardaki bu özgüvene hayranım ha.

Hiç ses çıkarmadan sevişenlere hastayım. Öyle bir şey nasıl oluyor bilmiyorum.
Biz hiç uyarı almadık inşallah sesimiz gitmiyodur komşucağızlarımıza..
Sizinde işiniz zor biraz nasıl tavsiye verilir bilemedim. 😅
Katılıyorum, sevişme işi sessiz çok ruhsuz oluyor 😀

Back
X