- 30 Aralık 2015
- 4.837
- 11.561
- 208
- 31
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
Yok ay valla sadece bi defa kv nin çatı katında şeyoldu o da ilk evlendiğimiz zamanKıyıda köşede vardır bişeyler dökül sen![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ay valla sadece bi defa kv nin çatı katında şeyoldu o da ilk evlendiğimiz zamanKıyıda köşede vardır bişeyler dökül sen![]()
Ah o arabanın arka koltuğunun ağzı olsada konuşsa..
Yok ay valla sadece bi defa kv nin çatı katında şeyoldu o da ilk evlendiğimiz zaman![]()
Hahahahahaha sabah sabah kahkaha attım ön koltukta da çok rahat oluyorAh o arabanın arka koltuğunun ağzı olsada konuşsa..
Hahahahahaha sabah sabah kahkaha attım ön koltukta da çok rahat oluyor![]()
Anam belinin altına yastık koy bizim arabada hep yastığımız olurArka daha rahat önde koltuğu yatırsan da yok ya![]()
Anam belinin altına yastık koy bizim arabada hep yastığımız olur![]()
Yani sen arabaya gelmeden ayarkıcak yastığı falan arabanın önüne, bizimki de bagajda durur ben gelince Bi bakarım aşkım yastığı alsana bagajdan derimO an yastık arayamam ki![]()
Yok kız ben 170im sığmam sevişirkenHahahahahaha sabah sabah kahkaha attım ön koltukta da çok rahat oluyor![]()
Yok kız ben 170im sığmam sevişirken![]()
Ahhahah tır lazımSana geniş araç lazım bebeğim normal araba değil jip felan![]()
Bende 172 yim sığılıyor arabaya göre audi çok rahatYok kız ben 170im sığmam sevişirken![]()
Yok juke kaldırmadı beniBende 172 yim sığılıyor arabaya göre audi çok rahat![]()
Canım anlıyorum sevişmek ne demek :) biz gayette sığdırıyoruz ki erkek arkadaşım 183 E 100 kiloYok juke kaldırmadı benibu arada sevişmek derken öpüşmek değil kız en ilerisi
![]()
Yaaa yapmaCanım anlıyorum sevişmek ne demek :) biz gayette sığdırıyoruz ki erkek arkadaşım 183 E 100 kilo![]()
Kucak mı okadar uzak ve aslında imkansız olan pozisyonları düşünüyorsunuz ki...Yaaa yapmakucak sevmiyorum
✌
Ilerideki kaynanamin odasindaTeleferik , orman , park![]()