butun erkekler aynı degıl benm esım bnle bırlıkte olduktan sonra dahha cok baglandı bana ewlendık sonundadaKendimi çekip alacağım,o kesin de bütün erkekler aynı değil mi.Er geç birlikte olduktan sonra huyu suyu değişiyor sanki.Buna anlam veremiyorum ben.
Benden hevesini falan almış olsa bu kadar peşimde pervane olmazdı.
:) ne dıyımkı sız ole dıosanız oledırSırf beraber olmak için ilişki kuracak insan olsaydı ben onu frenlediğimde benimle beraber olmazdı.
Ben istedim oldu.
Şu anda da başkasıyla birlikte olmak istese olur,dış görünüşü cazibesi ile her zaman bütünn kızların ilgi odağı olan birisi kendisi.
:) ne dıyımkı sız ole dıosanız oledır
o zaman duyguları karışık. bence yine de düşünmesi için biraz zaman verin. bu süreçte ona destek olabilirsiniz. fakat fiziksel anlamda değil. hatta istediği zamanda geri çevirin.
benm aklıma tek gelen seyı yazdımYok yani zıtlaşmak anlamında söylemiyorum,mana veremiyorum duruma.2 buçuk yıllık sorunsuz bir ilişkiden bahsediyorum.Seven sevilen insanlardık.
Neden böyle olduğunu anlamaya çalışıyorum sadece.
benm aklıma tek gelen seyı yazdım
yanı sızı kandrmıs olabılır pek ala 3 kısıyı aynı anda ıdare eden erkekler var.
cokta guzel rol yaparlar
ınsallh ole bısı deıldr ama baska bı secenek yok bnce
hemen böyle karamsar olma.dur hele.çoğu erkekte sahiplenme durumu vardır.konuşun onunla.fazla hesap sormamasını söyle.içinden geçenleri anlat.ama onu da dinle.eğer yine aynı şeyler olursa yolları ayırın derim ben.
ınsallh ama sen yınede cok guvenmeBuna inanamam işte,bunu yapacak birisi değil.Herşeyi yapar ama bunu yapmaz.Bana çok rahat ayrılalım diyebilir ama aldatmaz.
Belkide evlenmek istiyodur.Cevabından bunu anladım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?