canım bence seni gerçekten seviyor. yaşadıklarınızla iyice size bağlanmış. sizi herkesten kıskanıyor gibime geldi, sizin zamanınızı harcayabilcek her türlü kişiden ve aktiviteden sizi kıskanıyor. eğer rica edersen güzel hoşuna gidecek bir plan ile karşısına çıkarsan reddedeceğini hiç ama hiç sanmıyorum. mesela spordan hoşlanıyorsa tabi havalar güzel olunca bi yerlere yürüyüşe gitmeyi teklif edersin. sanatdan hoşlanıyorsa güzel bi sergiye gidersiniz. ya da bi konsere gidebilirsiniz sevdiği bi sanatçının. zamanla her şey rayına oturur merak etme, senden soğumamış kesinlikle :)
Bu dediklerinizin hepsini eskiden çok keyifle yapardık işte.Şimdi bu tekliflerle gittiğimde ben burda böyle seninle olmaktan daha çok zevk alıyorum diyor.Gerçi bir kaç gündür çok başının etinii yedim,sanırım artık anladı:)
Hoşuna gitmez ama engellemez,zaten birbirimizin hayatlarına kararlarımıza saygımız var,müdahil değiliz.
2,5 yıllık beraberliğimiz boyunca ben hep frenleyici taraf oldum.Doğru zaman doğru insan olduğundan emindim sözüm ona,artık aramızdaki duvarların manası yoktu.Ne zaman ki bütün duvarları kapıları yıktık beni sahibi sanmaya başladı.Sanki o sevgi dolu insan gitti sahibim geldi yerine.Aldığım her nefesin hesabını sormaya başladı.Eskiden sinemaya,dansa,birlikte yapabileceğimiz her türlü aktiviteye beraber gitmekten keyif alırken şimdi keyif almak bir kenara dursun,benim yapmak istememe bile tahammül gösteremiyor.Saçma geliyor eskiden saçma gelmeyen şeyler.Artık sadece sevişmek içiin biraraya geliyoruz.Onun dışındaki zamanlarda da sorgu sual.Bana böyle bir eşya gibi davranmasına tahammül etmeyeceğim elbette.Ama sevdiğim insanın nereye gittiğini merak ediyorum.Neden böyle oldu?Siz ilişkilerinizde bunları yaşıyor musunuz?
2,5 yıllık beraberliğimiz boyunca ben hep frenleyici taraf oldum.Doğru zaman doğru insan olduğundan emindim sözüm ona,artık aramızdaki duvarların manası yoktu.Ne zaman ki bütün duvarları kapıları yıktık beni sahibi sanmaya başladı.Sanki o sevgi dolu insan gitti sahibim geldi yerine.Aldığım her nefesin hesabını sormaya başladı.Eskiden sinemaya,dansa,birlikte yapabileceğimiz her türlü aktiviteye beraber gitmekten keyif alırken şimdi keyif almak bir kenara dursun,benim yapmak istememe bile tahammül gösteremiyor.Saçma geliyor eskiden saçma gelmeyen şeyler.Artık sadece sevişmek içiin biraraya geliyoruz.Onun dışındaki zamanlarda da sorgu sual.Bana böyle bir eşya gibi davranmasına tahammül etmeyeceğim elbette.Ama sevdiğim insanın nereye gittiğini merak ediyorum.Neden böyle oldu?Siz ilişkilerinizde bunları yaşıyor musunuz?
Bir evlilik ve bir flört yaşadım.Hiç beni sahiplenene,kıskanana rastlamadım..Hem ilişki içinde hem de ayrılırken..Ne güzel işte..Neden bunu dert ederler anlamıyorum..Yıllardır özgürüm.Keşke beni de sahipslenseler..Özgürlük de bir yere kadar..Fazlası insanın canını sıkıyor..
öncelikle sizi tebrik ediyorum.kendine güveniniz tam.bir çok bayan bir erkekle beraber olunca onun kölesi oluyor zaten.öl dese ölüyor,ne yapsa çekiyor.
ama siz ben bir bireyim ayrı zevklerim de var,başka dünyalarım da var diyorsunuz.bence sevgiliniz de sizin bu kendine güvenli kişiliğinize aşık olmuştur onun için size bu kadar bağlıdır.çünkü böyle kızlar yok denecek kadar az.
genelde Türk toplumunda kız evlenmeden bir adamla beraber olursa karalar bağlar,vay beni almayacaklar,hayatımı kararttılar...o adam artık kıza it gibi davranır da kızın sesi çıkmaz.
ama şimdi karşımızda kişilikli bir kız var.sevgilisyle beraber olduğu halde onun kölesi olmayan hatta onun kendini boğmasından şikayetçi olan." hevesini aldı artık senden"tarzındaki laflara duruşunu bozmadan cevap veren.
valla ben hayran oldum bakış açınıza,yaşayışınıza...
Evlenmeyi bekleyenlere de saygım var,herkesin güven inşa edebilmek için beklediği şey farklıdır.
Benim güvenden anladığım kişiliğine güvenmektir,bir imza,bir şahit,bir duvak değil güvendiğim.
Ailelerin biraraya gelip uygununu bulması da değildir bende güven yaratan.Ben bana biçilen kaftanı değil kendi seçtiğimi giyerim üstüme.
Bu benim tercihimse başkalarının burnunu hayatıma sokmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?