en iyisi araya mesafe koymak ndendir bilmem ama erkekler fiziksel veya duygusal olarak karsıdaki kadını elde edince bir rahatlık cokuyor sanki uzerlerine en guzeli artık her istediginde bulusmamak kontrolu eline almıs cunku
kadın erkek arasındaki ilişkilerde sevginin zmanla boyut değiştirdiğini düşünüyorum ama arada saygı kalmışsa yürüyor gene düzgün olarak ilişkiler. Ama sizi kısıtlıyorsa yani kıskanıyorsa benim şahsi fikrim size hala önem veriyor hala seviyor ama sizin ilişkiniz birazcık alışkanlığa dönüşmüş, farklılık yapmanız lazım. yataga girmeyeceğiniz ortamlarda görüşürseniz bence durum düzelir, düzelmezse bile en azından denedim dersiniz vicdanınız rahat olur. Bazı erkekler konuşmalardan anlamyor, yaşayarak tecrübe etmesi gerekiyor birşeyleri. umarım hakkınzda hayırlısı olur, mutlu olursunuz.
Evet işte bu yüzden arkamı dönüp gidemiyorum,ilgisizliği olsa,değer vermediğini düşünsem bir dakika düşünmezdim.
Tam tersine daha çok ilgileniyor,daha çok arıyor soruyor,beni rahatsız eden hesap veriyormuşum gibi hissetmek.
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
büyük ihtimalle derdi evlilik.sahiplenmiş seni.tamamen onun olmanı istiyo.başka neler söylüyo?
aslında şöyle diyebilirsiniz eğer dışarıda buluşma fikrine soğuk bakıyorsa, aramızdaki ilşki münasebet buara çok arttı, ileride evlendiğimizde bunun anlamı kalmayacak olmasından korkuyorum, dolayısyla kendimizi frenleyelim. gibi gibi
seviyo işte.önyarglı olmayın.evlenmek istiyodur.sadece onunla olmanızı ona ait olmanızı onla ilgilenmenizi istiyo
Beraber olduğunuz için artık ondan başkasıyla olamazsınız diye düşünüyor olabilir.
Garantisiniz yani.
Kendi düşüncesine göre artık kendisi gibi davranabilir. Tüm istediğini almış.
kendinizi ondan çekip alın kimin kime ait olduğunu anlasın
2,5 yıllık beraberliğimiz boyunca ben hep frenleyici taraf oldum.Doğru zaman doğru insan olduğundan emindim sözüm ona,artık aramızdaki duvarların manası yoktu.Ne zaman ki bütün duvarları kapıları yıktık beni sahibi sanmaya başladı.Sanki o sevgi dolu insan gitti sahibim geldi yerine.Aldığım her nefesin hesabını sormaya başladı.Eskiden sinemaya,dansa,birlikte yapabileceğimiz her türlü aktiviteye beraber gitmekten keyif alırken şimdi keyif almak bir kenara dursun,benim yapmak istememe bile tahammül gösteremiyor.Saçma geliyor eskiden saçma gelmeyen şeyler.Artık sadece sevişmek içiin biraraya geliyoruz.Onun dışındaki zamanlarda da sorgu sual.Bana böyle bir eşya gibi davranmasına tahammül etmeyeceğim elbette.Ama sevdiğim insanın nereye gittiğini merak ediyorum.Neden böyle oldu?Siz ilişkilerinizde bunları yaşıyor musunuz?
alışmış işte. hiç olmaması gereken olunca artık onun için farketmiyo. biraz daha ağır olunabilse, bu konuda taviz verilmese, hem ilişki monotonlaşmamış olur hemde gerçekten seviyo mu onu anlarsınız.
Gerçekten seven sabreder bunu bilir bunu söylerim..
baslıktan dolayı yanlıs anlasılıyo sızın aranızdakı munasebetten dolayı bı sıkayetınız yok anladıgım kadarıyla sadece eskı heyecan sosyallık kalmamız ılıskınız rutınlesmıs sanırım erkek arkadısınızda sızde cevre tarafından ılgı gorebılen kısılersınız bunu cıkardım ve ayrılmanız cok kolay olmaz gıbı sankı baglarınız ıyı anlattıgınıza gore her ılıskıde olabılen seyler sonucta uzun bı sure bırlıktesınız normal gelıyo bana evlılık konusundan bahsettı mı acaba hıc
Erkeklerin genlerinde var bu sahiplenme duygusu,genelde evlendikten sonra ortaya çıkar bu ama sizde çabuk olmuş ya da evlilikten farksız bir hayat yaşıyorsanız normaldir.Yapacak bir şey yok gibi görünüyor,başkasıyla da evlenseniz bir müddet sonra yine aynı şeyleri yaşayacaksınız.Ama henüz evlenmemişken rahatsız olduğunuz konuları açık ve net şekilde konuşabilirsiniz.Bundan bundan hoşlanmıyorum diye uyarırsınız.Düzelip düzelmemek onun elinde,siz de buna göre kararınızı verirseniz.
Kararınız beraberliği devem ettirmekse evlendiğinizde bunlardan hiiiiç şikayet etmemeniz gerekecek..çünki yaşadınız,biliyordunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?