- 4 Ağustos 2015
- 61
- 19
- 3
- 44
- Konu Sahibi Pelinaycik
-
Kızlar onceden de bahsetmistim ben bu adami evden dışarı cikaramiyorum evde oturma büyüsu yapilmis gibi.evimiz biraz merkezden uzak.kendim cikayim desem araba kullanmiyorum toplu taşıma kullanmam lazim o da kizim 1 yaşında zor oluyo.ama sinirdayim artik kafayi yicem sıkıntidan adam eve yapismis gibi ya resmen e biyere gitmedgmz için haliyle misafir de gelmiyo offffff
Ehliyet almama musade etmiyoki beyefendi yok para gider yok kaza yaparmisim falan filan
Para gitmesin diye disariya cikmiyor olabilirmiEhliyet almama musade etmiyoki beyefendi yok para gider yok kaza yaparmisim falan filan
İşte bu kadar1 yaşındaki bebekle toplu taşıma kullanabilirsiniz
Kendinize bahane aramayın
Araba kullanmayı da öğrenebilirsiniz.
Eşiniz ehliyet alırken para gitmemiş mi? O neden almış? Onun kaza yapma riski yok mu? O neden kullanıyor?
Bu kadar pasif olmayın.
Olacaksanız da şikayet etmeyin.
İlk fırsatta araba kullanma konusuna eğilin derim. Kendiniz için. Ömür geçmez beni çıkarsın diye bekleyerek. Çocuğunuz büyüse de daha rahat edersiniz arabayla.Kızlar onceden de bahsetmistim ben bu adami evden dışarı cikaramiyorum evde oturma büyüsu yapilmis gibi.evimiz biraz merkezden uzak.kendim cikayim desem araba kullanmiyorum toplu taşıma kullanmam lazim o da kizim 1 yaşında zor oluyo.ama sinirdayim artik kafayi yicem sıkıntidan adam eve yapismis gibi ya resmen e biyere gitmedgmz için haliyle misafir de gelmiyo offffff
Müsade almak zorundaysanız ille toplu taşıma kullanın. Millet eteğinde 2çocuk kucağında bebekle kullanıyor toplu taşımayı. Çocuklu kadına da her yerde yardım ediliyor zaten ayakta kalmazsınız. Biraz cesaret. Çanta mısınız siz kocanız çıkarmadan dışarı çıkamayasınız?Ehliyet almama musade etmiyoki beyefendi yok para gider yok kaza yaparmisim falan filan
Merkeze taşın madem evde oturuyo çocupa baksın sende çık gez yada kural koy hafta da bir gün dışarı çıkılmaz gezicez yemek yiyicez vs diye oda mecbur uyacakKızlar onceden de bahsetmistim ben bu adami evden dışarı cikaramiyorum evde oturma büyüsu yapilmis gibi.evimiz biraz merkezden uzak.kendim cikayim desem araba kullanmiyorum toplu taşıma kullanmam lazim o da kizim 1 yaşında zor oluyo.ama sinirdayim artik kafayi yicem sıkıntidan adam eve yapismis gibi ya resmen e biyere gitmedgmz için haliyle misafir de gelmiyo offffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?