Seviye: patlama

Pelinaycik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2015
61
19
3
44
Kızlar onceden de bahsetmistim ben bu adami evden dışarı cikaramiyorum evde oturma büyüsu yapilmis gibi.evimiz biraz merkezden uzak.kendim cikayim desem araba kullanmiyorum toplu taşıma kullanmam lazim o da kizim 1 yaşında zor oluyo.ama sinirdayim artik kafayi yicem sıkıntidan adam eve yapismis gibi ya resmen e biyere gitmedgmz için haliyle misafir de gelmiyo offffff

Valla değiştiremezsin bence bu saatten sonra adamın içinde olacak biraz gezmeyi sevmiyor demek ki, kendin bebeğini alıp çıksan

Evden çıkmamak ve misafirin gelmemesi tam benlik,ama eşin evde oturma olayına uyuzum.O çıksın beni de kendi halime bıraksın isterim.6 gün dışarıdayım evimi özlüyorum.
Eşiniz de belki bu yüzden gezmek istemiyordur.

Ehliyet kursuna yazilin derim...

Tek başına çıkmanıza bişey demiyosa alın bebeğinizi çıkın. Galiba tek başınıza bebekle otobüse binmediniz tedirgin oluyosunuz ama bunu aşmanız lazım. Alışırsınız hem.

1 yaşındaki bebekle toplu taşıma kullanabilirsiniz
Kendinize bahane aramayın

Araba kullanmayı da öğrenebilirsiniz.

Eşiniz ehliyet alırken para gitmemiş mi? O neden almış? Onun kaza yapma riski yok mu? O neden kullanıyor?

Bu kadar pasif olmayın.
Olacaksanız da şikayet etmeyin.

Ehliyet almama musade etmiyoki beyefendi yok para gider yok kaza yaparmisim falan filan

O zaman otobüs. Annem ben bebekken benimle elinde bavulla yurtdışına çıkmışız. Sürekli de otobüslerle gezerdik. Çok iyi hatırlıyorum. Ondan gezenti oldum.

Kendine bahane bulma. 1 yaşında çocukla her yere gidebilirsin. Birde çocuğun öyle alışır iyi olur. Ben gergin 3-4 kilometre yürüyorum. Hiç birşey olmaz. Dolmuşla heryere gidilir.

İşte bu kadar

İlk fırsatta araba kullanma konusuna eğilin derim. Kendiniz için. Ömür geçmez beni çıkarsın diye bekleyerek. Çocuğunuz büyüse de daha rahat edersiniz arabayla.

Ehliyet almama musade etmiyoki beyefendi yok para gider yok kaza yaparmisim falan filan
Müsade almak zorundaysanız ille toplu taşıma kullanın. Millet eteğinde 2çocuk kucağında bebekle kullanıyor toplu taşımayı. Çocuklu kadına da her yerde yardım ediliyor zaten ayakta kalmazsınız. Biraz cesaret. Çanta mısınız siz kocanız çıkarmadan dışarı çıkamayasınız?

Merkeze taşın madem evde oturuyo çocupa baksın sende çık gez yada kural koy hafta da bir gün dışarı çıkılmaz gezicez yemek yiyicez vs diye oda mecbur uyacak

Arabam bakimda falan oldugu zaman gecici bir sey, beklerim diye usenip fazla gezmeye gitmiyordum. Cok kar yagdigi bir gun riske girmiyim otobus kullanayim dedim. Bir kadin bindi otobuse, 1'i kucaginda 3 kucuk cocuk, ellerinde bir suru canta, cocuklar icin abur cuburlar, oyuncak posetleri, vs. Cocuklarla konusmasindan anladigim kadariyla bir arkadasiyla bulusup gezmeye gidecekler...

Dedim ki kendime, REZILSIN WOLFROG

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…