Seviye: patlama

3 cocuk mu daha kotu, onlarla otobuse binmesi mi bilmiyorum ama, ben tek cocukla bile halka acik yerlere gitmeyi dusunmuyorum

Ne saçma bir yorum ya ben eşim para gidicek diye ehliyet aldirmiyo diyorum sen araba al ogren diyosun
E sen de ona yok buna yok. 1 yasindaki cocuk toplu tasimaya engel degil ona yok, ehliyet al e esim izin vermiyor. Napalim yani her seye yok diyorsun. Bize burada carlayacagina git de kocana carla, korkuyorsun iste kocana karsi cikmaya gelip insanlara cemkiriyorsun !
Senin konun sacma kizin yorumunda bir sey yok.

3 cocuk mu daha kotu, onlarla otobuse binmesi mi bilmiyorum ama, ben tek cocukla bile halka acik yerlere gitmeyi dusunmuyorum

Benim daha cocuk bile yok dusun

Yapan yapiyor valla. Annemin arkadasinin 5 kizi var, yaslari da yakin. Kizlar kucukken olsun buyuyunce olsun asla gezmelerden taviz vermedi kadin. Benim annem sadece 3 cocukla altinda arabayla onun yarisi kadar gezmemistir.

Sihirli değneğimizi kocasının kafasına dokundurup önce aralarında olmayan "sevgi"yi inşa edelim, sonra onu romantik, düşünceli, cömert bir adam haline getirelim istemiş de olabilir konu sahibi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…