• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seviyesizliğimizden Utanıyorum

Dert anlatayım diye ikinci üyelik aldım.
İşi dedikoduya çevirip “Kimmiiiş bilen yazsın”a çevirdiniz.
Teşekkür ederim bu kadar saygılı olduğunuz için.

İfşa oldum bence zaten.
Çekindim gerçekten. Katkısı var. İnkar edemem. En azından anlamayan insanlar anlamasın bu saatten sonra, ya da özel mesajlarda “Kimmiş kıız?” dönmesin.
Ama gerçekten bu kadar mesaj da beklemiyordum.
Girdiğimde konu 5 sayfa olmuştu.
Yorumlara yetişemiyorum. Ben yazdıkça bildirim geliyor.
Özel mesajlar da cabası.
Derdimi anlattım, cevaplar aldım tahminimden de çokça, yetti bana. Bdv’nin trendi olmak istemiyorum

Hak verdim ben size. Buranın çok farklı bir dinamiği var. Açtığımız her konuyu daha sonra önümüze "aha böyle demiştin" diye getiren mi dersin, apartman günü dedikodusu yaparcasına popüler konusu olan üyeleri çekiştiren mi dersin... Kin güden epey kadın da var maalesef. Bilindik bir üyeyseniz sıkıntı yaratabilir ufak da olsa. Umarım bir an önce kapanır konu

Ne kadar gergin ve üzgünde olsan o parayı almamalıydın
Tamam kızdığın için yaptın fakat yatakta senin ölü gibi yatmana sebep olup seni bir poşet gibi gören adama kupa verdin
Ne diyim işte bu yüzden seviyesiz insanlarla kurulan cinselliğe karşıyım
Yoksa nikahsız birlikteliklere değil o_O
+10000
Türk erkeği adlı iki yüzlü yaratığa kezbanlar az bile

Bende tahmin ediyorum kim olduğunuzu ama bi önemi Yok. Konu kapanır umarım en kısa sürede.

Bence olayı 2.5 yıllık ilişki üzerinden değerlendirin, yaşanmışlıklarınız üzerinden... son yorumum artık :KK47:

İkinci üyeliklerin kime ait olduğunu tahmin etmeye ya da öğrenmeye çalışmak bana biraz art niyet gibi geliyor. Bu insanlar ifşa olmak istese ikinci üyelik almaz zaten. "kimmiş ben tahmin ettim", "kimmiş bana da söyle" gibi mesajların konuya dahil olması konu sahibini ne kadar rahatsız ve tedirgin ediyor kim bilir diyordum ki konu sahibi yazdı:

Dert anlatayım diye ikinci üyelik aldım.
İşi dedikoduya çevirip “Kimmiiiş bilen yazsın”a çevirdiniz.
Teşekkür ederim bu kadar saygılı olduğunuz için.

Gerçekten biraz saygı gösterin ayıp bu yaptığınız.

Merhaba hanımlar. Herkese iyi geceler öncelikle.

Sabahtan beri mutsuzluktan kıvranıyorum. Çok uzun yazacağım, şimdiden uyarayım. Bu olayı anlatmaya çok utanıyorum; hem kendi yaptığım terbiyesizliklerden hem de en özel anımızda bana yapılan şeyden dolayı. Ama kimseye anlatamadım, dolup taşmak yerine buraya anlatmak istedim.

2,5 senelik bir ilişkim var. Gündüz onun evindeydik. 1-2 saat sonra evden birlikte çıkacaktık. Benim kesin çıkmam gerekiyordu, o da vakit geçirmiş olalım diye benimle gelecekti.

Biz birlikte olduk, ama bu sırada benden uzak durdu. Ben öptüm, o resmen kafasını çevirdi. Sarılmak istedim, benden uzaklaştı, sarılmadı. Daha yakın duralım diye pozisyon değiştirdim, çok kısa bir süre öyle durup beni itti hemen kendi istediği pozisyona getirdi, uzaklaştık. Böyle olunca ben artık "yakınlaşma" çabalarımı da bıraktım ve resmen ölü gibi durup işin bitmesini beklemeye başladım. Normalde böyle birisi olmadığını da belirteyim ama 2-3 defa daha böyle davrandığı olmuştu ve sonrasında bir sürü kavga-konuşma-anlaşma yaşamıştık. Neyse, o böyle davranınca çok alındım ve gücendim. Kendimi doğal olarak kötü hissettim, sadece bir et parçasıymışım gibi, içim almadı. Ama iş maalesef bu kadarla kalmadı.

İşi bitince bana "Çıkarken şu poşeti de çöpe at" dedi. Ben şok oldum. Önce "sen kendini ne zannediyorsun ya, bana nasıl bir muamele yaptığının farkında mısın?" ile başladım. O karşımda sakince durup sadece "Tamam git hadi" dedikçe ben iyice dellendim ve dozu arttırdım.

Buraya kadar o haksızken burdan sonra haksızlığı ben ele geçirdim. Resmen sinir krizi geçirdim, hiç düşmediğim kadar düştüm, ağzımı çok fena bozdum, bana hiç yakışmayan şeyler yaptım. Düşündükçe utanıyorum.

"Ben senin or****'n muyum? S*k*** şimdi de git evden diyorsun? Benim yerime şişme bebek kullansaydın da aynı şey olurdu, boşuna bir daha beni buraya çağırma. Senden midem bulanıyor ahlaksız gerizekalı herif, bu ilişki bu an itibariyle bitti benim için. Oldu olacak para da verseydin elime. Evet hadi ver bekliyorum?"

Bunlar söylediğim şeylerin sadece bir kısmı.

Param yok dedi. İnatla "o zaman şurdan şuraya adım atmıyorum, yok öyle bedavaya iş görmek" demeye devam ettim. Nakitim yok kartımı vereyim çek diye cüzdanını çıkardı, nakit gördüm içinde 25 tl mi ne, onu cebime attım, cüzdanı fırlattım, sayıp söverek evden çıktım. Botlarım vardı elimde, kapıya kadar taşıyordum, onlarla ona vurdum. Böylece işin içine bir de fiziksel şiddeti soktum.

5 dakika ya geçti ya geçmedi geri döndüm. Parasını geri verdim. Biraz daha laf saydım. "Bana vurdun farkında mısın, vurdun, bitti bu ilişki" gibi bir şeyler söyledi.

Çıktım evden. Sakinleşince yaptıklarımdan utandım. 1,5 saat sonra falan "Kontrolümü kaybettim, özür dilerim" diye mesaj attım. Cevap vermedi, beklemiyordum da zaten tabi ki. Özrün bir işe yarayacağını ya da bir önemi olduğunu da düşünmüyorum esasen. Sadece özür dileyerek bir nebze de olsa hafiflemek istedim.

Gelecek yorumları tahmin edebiliyorum.
"Aranızda saygı ya da seviye denen bir şey kalmamış, bir daha asla yüz yüze bakamazsınız, bu ilişki toparlanamaz"
"Yaptığın şeyleri okurken ben utandım, sadece kendini küçük düşürmüşsün"
vs vs vs.

Evet. Ben de biliyorum. Böyle düşünüyorum.
Çok çirkinleştim. Kendime yakıştıramıyorum.

Bana yakışan; böyle çirkince bir muamele sonrası ya sessizce çekip gitmek ya da laf söyleyeceksem de edebimle konuşarak söylemekti. Hele hele ne olursa olsun şiddeti işin içine karıştırmamalıydım.

Ama düşünüyorum da, ben küfrettim ve vurup canını yaktım ya;
Bu yaptığım şey gerçekten onun bana yaptığı muameleden, hissettirdiği şeyden daha mı ağır?

Fiziksel şiddet ve küfür her halükarda yanlış, evet;
Ama o gurur kırıcı muamele, duygusal şiddet de bir o kadar kötü değil mi?

Hanımlar. Ben zaten derbederim.
Yalvarırım nazikçe eleştirin.

Çok sert yazıları kaldıracak gücüm yok.
"Evlenmeden sevişirsen böyle olur, erkekler böyledir"ciler gelirse de tek bir cevap yazmayıp direkt kib'leyeceğim. Şimdiden belirteyim.
Diğerleri neyse de. Cuzdandaki parayı alıp gitmek nedir?

Kimse kim yahu. İnsanlari utandirmayin. Bukadar merakli olmayin.

Bu arada bu erkekler bukadarmi odun acaba diye dusunesim geldi. Ne demek param yok blabla yahu? Resmen evet oyle birisin e getirmis gibi. Veya inat ile mi boyle soyledi cok ilginc. Bence bu olayi tekrar gozunde canlandir. Hangi surat ifadesiyle hangi ses tonuyla konustu bakti vs diye..belki soktan oyle sacmalamis olabilir.

+10000
Türk erkeği adlı iki yüzlü yaratığa kezbanlar az bile
Hiç bir kadın bu muameleyi haketmiyor
Hayır niye kopmuyor bunların çükleri acaba
Konu sahibi keşke çekip koparsaydın çükünü
25 lirayıda geri verir al onar derdin

Adamın yaptığı muamele çok ağır.
Ben de küfürler ederdim, ağır konuşurdum, gururunu incitmeye çalışırdım.
Ama para istemek... Sonrasında o öküzlüğüne, tek haksızlığı kendinizi küçülterek kendinize yapmış olmanıza rağmen bir de özür dilemek.
Aman tanrım didim.
Cidden yangına körükle gitmek istemezdim ama bir kadın olarak utandım. Ne olur kendi değerinizin farkına varın bundan sonra. Akşam akşam b.. gibi oldum bir kadın bunları yaşadığı için.

O değil de ilk üyeliğini bilseniz nolur. Sanki ilk nicki kapı komşunuz. O da altı üstü bi nick yani. :KK48:
Olur mu çok önemli :KK45:
Birgaripinsanı nasıl bilirdiniz desek:KK53:
Burada bile kişi kimliği ile bir imaj oluşturur:KK53:
Kimisi marjinal dindar bilgili bilgisiz ukela her çeşit nick var:cool:

Konuyla alakasız bir şey sormak istiyorum arkadaşlar. İkinci üyelik alındığında konu sahibi ilk üyeliğiyle o konuya yorum yapabiliyor mu?

Seviyesizligin dibi gerçekten. Üç yıllık evliyim türlü çeşit problemler yaşadım evliliğimde, yine de bu seviyeye inmemisimdir yani. Kullandığınız küfürler sadece sizi alçaltır. Kendinize bunları yakistiriyorsaniz adamla birlikte olmayın. Ustune para istemek adamı dövmek bir de ozur dileyip tüy dikmissiniz yani. Oturup konusmak, usulünce tartışmak varken.

Back
X