Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
anlaşıldı bugün açılan konular kıskançlık ,valla siz sorguya çekerken bana fenalık geliyor ya,işiniz gücünüz yokmu bişeylerle meşgul olun,iş bulamayınca dırdırdırdır bu ne ya
arkadaslarina guvenmiyorum onlarlayken daha cok kafamda seyler kurguluyorum ve onu arayip yaninda kim var sesinu duyacam vs seyler oluyor esimde kavga etmeyelim kucuk dusurme bni insanlara diyor
Tabiki eşin haklı. Öncelikle söylemeliyim ki; kıskançlık başka birşey güvensizlik başka birşey. Bende kıskanç bir insanımdır ama senin yaptığın güvensizliğe giriyor. Benim eşim küçücük bir ofiste, dünya güzeli çıtır bir kızla kıç kıça çalışıyor yahu sinirlendirmeyin beni ben ne yapayım atayımmı kendimi karşıma çıkan ilk rezidansın çatısından ? Yada furayımmı, pıçaklıyımmı eşimi ? Yoksa kendimi mi ? Ben şöyle bir yol seçtim kendime; arada süslenirim gayet şık ve hoş bir halde eşimin ofisine giderim bu malum çıtırla hoşsohbet ederim, bak bu adamın bir karısı var imajını verir eve dönerim. Eşim her akşam geldiğinde de önce günün nasıl geçti diye sorarım, sonra ofis arkadaşınla neler konuştunuz diye sorarım. Ve önemli nokta şu ki; eşimin anlattığı herşeye inanırım, hiç de şüphe duymam. Çünkü bilirim ki benim eşim yanlış birşey yapmaz, kendinden kaynaklı olmayan yanlış şeyleride gelir bana anlatır. Bunun adıda güvendir. Ama sen eşine gidip; "yanında kimler var, seslerini duyucam" gibi abuk subuk şeyler söylüyorsan eşinin cevaplarına inanmıyorsun demektir, buda kıskançlıktan öte güvensizliktir. Öyleyse sormalıyım güvenemeyeceğin adamla niye evlendin ?
Gerçekten herşeye tahammül edebilen bir insanım,fakat başkalarına küçük düşürülmeye hiç tahammülüm yok.Bireysel olan sorunlar başkalarına yansıtıldımı insanların yanında zora sokuldumu biri ona hiç tahammül edemiyorum.Ayrıca vicdansızlık olarak buluyorum.Gerçekten eşinizi böyle küçük düşürmeyin.Çok yersiz.Adamda sonuna kadar haklı.