- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 17.676
- Puanlar
- 408
- Konu Sahibi sessizbedendenbiri
Adama bak la, iki hayal kurdurup yatağa atabilecek kıvama getirmiş, alaylı maşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha ilk görüşmede hemen eve çağırıp iki gece baş başa kalmak isteyen
her erkek neden sapık görülüyor arkadaşım,
kitap okuma günü ya da sanatsal bi etkinlik düşünüyor olabilir..
mutfak masasında resim, banyoda dalış eğitimi gibi falan.
Adama bak la, iki hayal kurdurup yatağa atabilecek kıvama getirmiş, alaylı maşallah
Sapık öıktıBir kez buluşup ne hayali kuruyorsunuz 13 14 mü yaşlar
Nasıl anladın peki ? İlk buluşmadan sonra eve çağırması hiç sapıkmış gibi durmuyordu daSapık öıktı
Sonraki süreçteNasıl anladın peki ? İlk buluşmadan sonra eve çağırması hiç sapıkmış gibi durmuyordu da![]()
Şu an sevmiyor, kalmaya gidince sevecek. Bir de ciddi ciddi soruyor musunuz?Selam, biriyle tanıştım sohbeti çok güzel ve hayaller kurduruyor bir kez buluştuk. İkincisinde beni eve davet etti. 2 gün birlikte kalmak istedi. Ama saçma geldi, dışarıda tekrar buluşmayı teklif etmedi. Sanırım amacı başka di mi?
Kız sen üçüncü dördüncü buluşmayıda mı yaptın aboooovvvSonraki süreçteüçüncü dördü görüşmede tamam dedim artık haha
anlatsaniza ne olduSonraki süreçteüçüncü dördü görüşmede tamam dedim artık haha
Yaa ben böyle saf kızları burada görünce üzülüyorum benimde kızım var.Selam, biriyle tanıştım sohbeti çok güzel ve hayaller kurduruyor bir kez buluştuk. İkincisinde beni eve davet etti. 2 gün birlikte kalmak istedi. Ama saçma geldi, dışarıda tekrar buluşmayı teklif etmedi. Sanırım amacı başka di mi?
Fantezileri iki kadınla birlikte olmakmış sonra videoya çekmek falananlatsaniza ne oldu![]()
Fantezileri iki kadınla birlikte olmakmış sonra videoya çekmek falan