she was pretty diye biliyorum.Okuduğuma göre yiğit gerçek denize aşık olacakmış güzelleşmeden önce.Orjinalini biliyor musun ? ben bulamadım ama merak ediyorum :)
she was pretty diye biliyorum.Okuduğuma göre yiğit gerçek denize aşık olacakmış güzelleşmeden önce.
izlemedim bende ama okuduğuma göre orjinaliyle aynı gidiyormuş şuan tabi eklemeler olabilir sonuçta dizi saatleri uzun bizde.Vay bak burası tam benlik selam kızlar favori dizim yaz dizilerinin 1. Si bayılıyorum tek kelimeyle gülmek garanti ama dizinin orjinalini izleyenler var mı aranızda ?
izlemeni tavsiye ederim.Ben daha izlemeye başlamadım ama izlemeyi düşünüyorum goncayı severimbulca
Bence pazara alınması iyi oldu reyting acısından haftalardır yoktu dizi diğer dizilerin reytingleri oturdu artık.Rengarenk diye dizi başlamış misal cuma günü haftalardır oda yoktu ve reytingleri iyi gelmemiş.Bugünlerde severek izledigim tek dizi
günü değişti pazar olmasa iyiydi ama yeni bolumu heyecenla bekliyorum basrolde kasli erkek olmayan tek dizi sanırım
Umarım izlenir bitsin istemiyorumBence pazara alınması iyi oldu reyting acısından haftalardır yoktu dizi diğer dizilerin reytingleri oturdu artık.Rengarenk diye dizi başlamış misal cuma günü haftalardır oda yoktu ve reytingleri iyi gelmemiş.
Reytinglerde 1.olmuş.Diziyi begendim bu bölüm yiğitin kafası karışmış galiba kıskanmayada başlıyor cemali peşlerine takacak.Ofiste vs.Umarım izlenir bitsin istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?