Seviyor sevmiyor Atv

Ayy benim dizim. Zeynep Çamcı zaten oyunculugunu konuşturuyor yine. Tuna karakteri de çok tatlı, yakıştılar ya. Yiğiti bıraksın bence
Bende Yiğitle olmasın istiyorumm yaaa Tuna ile olsun o hakediyor
keske Yigit asik olduktan sonra guzellesseydi bencede dizinin müzikleri cok guzel yaaa 90 lar sanirim ozaman çocuktum muzik dinliyemiyordum ki ama

Açıkçası bazen sıkılarak bazen gülerek bazen duygulanarak izledim müzik seçimleri çok başarılıydı iremle denizin tuvalette kavgaları çok komikti

Gonca sariyildiz yani İrem rolünü oynayan kızı çok severim onun başrol olmasını isterdim ama neyse

2.bölümü de yarın izlicem merak ettim diğer bölümleri ama sonu klasik sonlardan olur gibi geldi bana sonunu tahmin edebiliyorum ve denizin yanaklarının çok abartılı boyandigini düşünüyorum hele saçları aman Allahım izlerken saçlarını toplayasım geldi hele o michael jackson çorapların fazla abartılı olduğunu düşünüyorum fazla abartinin olduğu sahneler vardı ama diğer bölümleri izlicem :))

Gonca sariyildizin (İremin ) oynadığı diğer yarım dizisi benim için çok farklı bi diziydi hayatımda en sevdiğim türk dizisi diyebilirim hala açıp izlerim o diziyi bu yüzden seviyor sevmiyordaki ireme baktıkça diğer yarımdaki canlandırdığı karakterler yani Esma ve Zeynep karakterleri geliyo aklıma o yüzden de adapte olamadım biraz diziye esma zeynep rollerini arıyorum hala izledikçe

Benden yorumlar bu kadar

Bu arada goncanın diğer yarımdaki oyunculuğunu daha çok beğeniyorum bu dizide goncayi daha az begendim gonca benim aklımda hep diğer yarımdaki esma zeynep olarak kalıcak sanırım: ))

Küçüklük anıları çok güzeldi şemsiye sahnesi puzzle sahnesi çok duygusaldı o sahneleri çok sevdim :))

Bu yaz takip ettiğim tek dizi .. Umarım reklam Reyting vs uğruna harcamazlar bunu da.

Dünkü bölümde tunanın,denizin ailesi ve denizli kısımlarını begendim.İrem ve yiğit kısımlarını begenmedim.Favorim tuna.

son fragman güzeldi. merakla bekliyorum :)

Güzel bir bölümdü yiğitin babası şıp diye tanıdı denizi yiğit tanıyamadı.İrem bence neşe ile iş birliği yapacak diye düşünüyorum görmüş olduğu olaylardan ötürü deniz bence istifa edecek yada işten atılacak gibime geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…