o sahneyi fragmanda izlemiştim rüya değilmiydi orası.İrem de bence git gide kötü olacak.---Spoiler---
Yiğitle babası iremi denizin ailesinden istedi, onlar da verdiler
Tuna denize gölgenin hikayesini anlattı, büyüdüğü yetimhaneye götürdü
Yiğitle tuna kavga etti, kavga ederken tuna yiğite deniz sana asık dedi, yiğit şok
Tuna gitti
Son sahnesinde yiğitle deniz öpüştü
Aklıma gelenler bunlar
Dün akşama kadar valiz hazırla temizlik yap onunla uğraştım akşam tv açacak halim bile yoktu artık hafta arası internetten bakarım.
o sahneyi fragmanda izlemiştim rüya değilmiydi orası.İrem de bence git gide kötü olacak.
bende bu diziyi takip ediyorum ama gerçekten işin cılgını çıkarttılar kore diziisndeki arkadaşlık daha iyiydi ve cocuk 12.bölümde öğreniyordu burdaki sanrm nikah masasında öğrenck iyice saçmalamaya basladı sinir oluyorum
İREMİ mi tehdit etti hani yiğitin babasıda değişikmiş para isteyeceğine gerçeği ortaya çıkarYok rüya değilmiş, yeni fragmanda neşeyle buket kamerada öpüştüklerini görüyorlar. Ay irem iyice costu ya kameradan yiğiti izliyor denizle yakınlasıyorlarmı diye
Bir de yiğitin babası tehdit etti iremi, para koparıyo vermezse yiğite söylerim falan diyo oh iyi oluyo
Aynen kore versiyonu zaten 16 bölümmüş izlediniz mi kore versiyonunu.bende bu diziyi takip ediyorum ama gerçekten işin cılgını çıkarttılar kore diziisndeki arkadaşlık daha iyiydi ve cocuk 12.bölümde öğreniyordu burdaki sanrm nikah masasında öğrenck iyice saçmalamaya basladı sinir oluyorum
hele dünkü bölüm tam bir fiyasko. hayır yani cocuk gerçek denizn kim oldugunu öğrenince senaryo neden tıkansınki anlamyrm o irem her defasın dört ayak üstüne düşüyor. Bir insan nasıl oluyoda cok aşık oldugu birinin cocukken cenesinin orda çukur olmadıgını farketmez göz rengine veya ten tengine bakmaz türkiyedeki senaristler nasıl bu kadr gerizekalı oluyor ya.Ben de sinir oldum. Hele bişeyler gösterip gösterip sonunda hayal ya da rüya cıkıyo acaip gıcık oluyorum
evet ordaki senaryo ve dizinin gidişatı daha güzel ve eglenceli.Aynen kore versiyonu zaten 16 bölümmüş izlediniz mi kore versiyonunu.
Haklısın misal doğum gününde irem deniz düşünce deniz dedi yiğit onu duydu ve yine doğum gününde yiğit denizin doğum gününü hatırlamadı ve hiç şaşırmadı ikinizin doğum günü nasıl aynı gün olur demedi.hele dünkü bölüm tam bir fiyasko. hayır yani cocuk gerçek denizn kim oldugunu öğrenince senaryo neden tıkansınki anlamyrm o irem her defasın dört ayak üstüne düşüyor. Bir insan nasıl oluyoda cok aşık oldugu birinin cocukken cenesinin orda çukur olmadıgını farketmez göz rengine veya ten tengine bakmaz türkiyedeki senaristler nasıl bu kadr gerizekalı oluyor ya.
Kore versiyonunda patronun oğlu kim tuna değil diyorlar.evet ordaki senaryo ve dizinin gidişatı daha güzel ve eglenceli.
irem rolunu canlandıran kız kore versiyonunda bu kadar kötü değil hain planlar yapmyr olayları akışına bırakıyor tabi gerçek kimliğini oda söylemiyor cocugun kendisi öğreniyor kore versiyonunda kızın calıstıgı otel gidiyor orda kızın gerçek isminin yazdıgı resimli bir afiş görüyor yılın yöneticisi diye orda anlıyor gerçeği ama burdakiler iyice saçmaladı.
Haklısın misal doğum gününde irem deniz düşünce deniz dedi yiğit onu duydu ve yine doğum gününde yiğit denizin doğum gününü hatırlamadı ve hiç şaşırmadı ikinizin doğum günü nasıl aynı gün olur demedi.
dogru canım tuna değil hatta burda tuna oldugunu nerden çıkarttılar onuda bilmyrm.Kore versiyonunda patronun oğlu kim tuna değil diyorlar.
Aslında yiğittede hata var babası anında tanıdı denizi o tanıyamadı böyle olunca belkide yiğit gerçekten sevmiyor gibi göründü.hani ben bu dizinin senaristi olsam olayı şöyle bagalrdım gerceği farkederdim ikisinede bir ders vermek için olayı uzatrdım anlamamıs gibi yapar sonra onlara dogruyu bildiğimi söylerdm falan filn böyle olsa gene mantıklı bi tarafı olucak dicemde bu kadar cok detay verip yiğit karakterinin hiç birşey anlamaması garip.sonra türkiyede diziler izlenlmiyo diyolar neden acaba uyarlama bişeyi bile düzgün yapamıyorlar.
Benim aklıma gazi geldi nedense ama cemalde olabilir.dogru canım tuna değil hatta burda tuna oldugunu nerden çıkarttılar onuda bilmyrm.
gazi benimde aklıma geldi geçen bölümlerde cok kültürlü gibi etrafında kızlar vardı fransızca falan konuşuyodu sanki o olablr.Benim aklıma gazi geldi nedense ama cemalde olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?