İnşallah.çünkü ilk gördüğüm andan beri ben hoşlanıyodum ondan ama çaktırmıyodum yada anlıyodu bilmiyorumKapının anahtarını size vermiş işte
Nolmasııın noluuurBence takılmalık bir durum bu sizde cok ciddiye almayın derim ☺
Seviyorsan söyle ozaman geç olmadanİnşallah.çünkü ilk gördüğüm andan beri ben hoşlanıyodum ondan ama çaktırmıyodum yada anlıyodu bilmiyorum
O dese nolcakkiSeviyorsan söyle ozaman geç olmadan
Kendini kaptırma derin nefes alNolmasııın noluuur
Yok ben sanki oralı değil gibi yaptım görüşelim diyince ama kesin mesaj bekler bendenKendini kaptırma derin nefes albekle bence o sana gelmeden sen Asım atma derim
Napalım kısmeT artıkınBu şekilde söylenmez.Ne o öyle.Bu adamdan bi halt çıkmaz kusura bakma.
Hadi gazan mubarek olaYok ben sanki oralı değil gibi yaptım görüşelim diyince ama kesin mesaj bekler benden
Böyle erkeksi olması benim yardımıma koşması çok hoşuma gidiyoHerkese selamlar bayanlar.benim bir erkek arkadaşım var sevgili değiliz şuan arkadaşça konuşuyoruz eski çalıştığım yerden kendisi.genelde ben hal hatır muhabbeti ben başlatırım.başım sıkışınca benim yardımıma koşar.ama en son konuştuğumuzda görüşelim müsait olduğun bir zaman dedi.yanlızlıktan sıkıldığını Hayatımda biri olup olmadığını sordu .en sonunda da istediğin zaman mesaj atabilirsin dedi ve gidiş o gidiş sizce niyeti ne?teşekkürler yorumlarınız için.
Aynen.sağol şekerimHadi gazan mubarek ola ☺ Olmadı bir hal hatır sor eğer yine buluşalım derse yapış ☺☺
Olduğu kadar olmadığı kader diyimBu adamdan bir şey olmaz. Her şeyin bir adabı var.
Kendinizi çok kaptırmayın derim.
Bence yeterince erkeksi bir durum değil isteseydi adam gibi söylerdi pardon erkek gibi.Böyle erkeksi olması benim yardımıma koşması çok hoşuma gidiyo
Yokluyor. BosverinHerkese selamlar bayanlar.benim bir erkek arkadaşım var sevgili değiliz şuan arkadaşça konuşuyoruz eski çalıştığım yerden kendisi.genelde ben hal hatır muhabbeti ben başlatırım.başım sıkışınca benim yardımıma koşar.ama en son konuştuğumuzda görüşelim müsait olduğun bir zaman dedi.yanlızlıktan sıkıldığını Hayatımda biri olup olmadığını sordu .en sonunda da istediğin zaman mesaj atabilirsin dedi ve gidiş o gidiş sizce niyeti ne?teşekkürler yorumlarınız için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?