Seviyor sevmiyor?

melekinizz1984

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2021
16
5
8
23
Bunu okuyup bana akıl vermenize çok ihtiyacım var erkek arkadaşımla 3 aydır beraberiz 3 ay içinde bi kez ayrılık oldu geri barıştık anlamıyorum ne yapmaya çalıştığını biyere gidelim diyince işi bahane ediyo yada başka bişey ben sormadan kendisi pek sormaz sadece onun evinde zaman geçirebiliyoruz yan yanayken çok iyi ama yan yana değilken yazmaz hiçç aynı yerde çalışıyoruz onunla birlikte onun sınıf arkadaşı da yanında çalışıyor ve kız dün mutfakta sarıldıklarını gördüm sarıldın mı diye sorunca da evett sarıldım yazdı nedenini söylemedi ve o kızı pek sevmediğini söylerdi bana bazen doğum günğ yemeğim olacak dedim gelirim dedi babam organize etmiş dedim işten izin vermezler falan dedi doğum günüme bile gelmeyecek yani ama bi festival için aylar öncesinden izin alabiliyor işten yani farkındayım çoğu şeyin galiba ama sevdiğim ve bağlandığım için görmüyorum

Yedektesiniz.

Adamın umrunda bile değilsin

3 ayda ne bağlanması.Sizi sevmiyor ayrılmak istiyor ama yedekte kalmanız onun işine geliyor o yüzden önce siz basın tekmeyi

Aile sevgisi görmemiş biri olarak bir günde bile bağlanabilirim

Bu durum başınızı ileride daha büyük sorunlara sokar..
Yüzünüze her güleni aşk sanmayın.
Böyle adamlara kapılıp evlenmeyin.

Lütfen kendinizi geliştirin, bu çok önemli tehlikeli bir durum.
Üzülürsünüz, zaten üzülüyorsunuz.
Daha çok üzülür bugünleri ararsınız...

Gerçeği gözlerinizle görmüşsünüz bir erkek bir kıza neden sarılır hem de sizin görme ihtimalinizin olduğu bir ortamda??? Onun zerre kadar umrumda değilsiniz duygularınızla oynuyor, size hiç sarıldı mi peki?

Kendinize yapacağınız en güzel şey bu insana yol vermek ta ki o size yol vermeden. O size yol verirse yaşayacağınız acı çok daha farklı olacak. Diğer yandan diyelim adam mantığa yürüdü ve elindeki en iyi imkan sizinle evlendi sonucta onu seviyorsunuz ve evlilik sonucu hayatınız daha kötüye saracak. Sizin mutlu olmaya hakkınız yok mu? İnan seven biri kıyamıyor ya ayağınıza taş değse kendinden biliyor. Zamaninizi boşa harcamayın yanlış insanlarla

Aile sevgisi görmemiş biri olarak bir günde bile bağlanabilirim
Valla bu yaşta bile doğumgünü organize eden bir baba varken aile sevgisi eksikliğinden bahsediyor olmak... Bilemiyorum.. Biz ne yapak nerelere gidek a dostlar Bırak bu öküzü, değer vermiyor.

Senin yanından ayrıldığında arayıp sormuyorsa basit bir ilişki muamelesi yapıyor gibi.Diğer kıza sarılmasından aldatmaya meyilli olduğunu göstermiş zaten.Kafanda soru işareti çoğalmadan sen kurtul sonu yok gibi ama yinede senin hayatın ve kararın,seni üzmesine sakın izin verme

Tüm cümlerinize katılıyorum,mükemmel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…