evet anlayışsız falan:)
:)he de geç onlara bizimle takıl
oda bişey mi biz çocuklarımızın isimlerini bile bulmuştuk düriye dürdane pakize merdane koyacaktık:) konu sahibi bizi bir kaşık suda boğacak:)Bana en son evleneceğiz falan demişti düğünden falan konuşmuştuk böyle terbiyesiz gormedimbitti artık ben yokum
Bence konu sahibi su an bunları okurken hayatın anlam ve önemini çoktan anlamıştır :)oda bişey mi biz çocuklarımızın isimlerini bile bulmuştuk düriye dürdane pakize merdane koyacaktık:) konu sahibi bizi bir kaşık suda boğacak:)
seviyo yani :)yok beni seviyor.
seviyo yani :)
seviyor diye mi anlim bunuyok beni seviyor.
ben ona bağlı kalmayacam sadece arkadaşı olarak mı görüyor yoksa arkadaştan öte birşeymi var onu merak ediyorumal dedi git dedi nerde kalıyorsan kal dedi bana bence pek takılma çalış ünv. kazan git isteğin yere ona bağlı kalma
hahaha koptum burdaoda bişey mi biz çocuklarımızın isimlerini bile bulmuştuk düriye dürdane pakize merdane koyacaktık:) konu sahibi bizi bir kaşık suda boğacak:)
kuzucum boşver sen onu takma takmaa ders çalış
ben hayatın anlam ve önemini çoktan anlamışım :)Bence konu sahibi su an bunları okurken hayatın anlam ve önemini çoktan anlamıştır :)
olmuyor işte okuzucum boşver sen onu takma takmaa ders çalış
soramam ben onaKendisine neden sormuyorsun?açıkça sor ne hissettiğini belki anlatır.
C captain price ne diyor bu bi tane daha çıktı inanmıyorum :dD: kızzz biziz onun sevgilisi uzak dur senide yolarız
öyle olacak zaten sen ne düşünüyorsun bu konuyla ilgiliBekle o zaman.kendisi birşeyler hissediyorsa söyler zaten hazır olunca..
fenada ne fena aman kaç kızı birden idare ediyomuş bu hahahaal bacım senin olsun ben pes ettim ne fena herifmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?