- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Yani bana seni seviyormus gibi geldi.pek arkadaşça tutum değil onunki.birşeyler var bence..sende hoşlanıyorsan dene bence..öyle olacak zaten sen ne düşünüyorsun bu konuyla ilgili
aynen ya unutum şimdiden herşeyi :):) ay koptum kızlar ya keşke kk sizin gibi hanımlarla dolu olsa gülmekten tüm dertlerimizi unuturuz:)
bilmiyorum açıkcası arkadaşımdı o benimYani bana seni seviyormus gibi geldi.pek arkadaşça tutum değil onunki.birşeyler var bence..sende hoşlanıyorsan dene bence..
toplanıp şu adamın evini basalım bu ne ya hepimizi aynı anda idare ediyor:)
bayıldım size :)he de geç onlara bizimle takıl
tuhaf.6 senelik bir arkadşm var kardeş gibiyiz
anlamadım niye tuhaftuhaf.
6 senelik arkadaşım kardeş gibiyiz deyip sonra bu yazdıkların sence de tuhaf değil mi yani?anlamadım niye tuhaf
ewt tuhaf sence ne bu senin görüşün ne bana arkadaş olarak mı bakıyor yoksa arkadaştan öte duygularmı besliyor?6 senelik arkadaşım kardeş gibiyiz deyip sonra bu yazdıkların sence de tuhaf değil mi yani?
arkadaştan öte davranışlar sergilediği için sen de kardeş gibiyiz dediğin için tuhaf dedim zaten.. ben bir arkadaşlık göremedim daha üst boyutbuewt tuhaf sence ne bu senin görüşün ne bana arkadaş olarak mı bakıyor yoksa arkadaştan öte duygularmı besliyor?
ben zaten okula devam sadece merak ve kafam karıştığı için sordum o kadarYaaa geç bunları boşver sen okula devammm :)
doğru tahmin ediyormuşum insan bazen kimi seveceğini bilemez eğer bana karşı bi duyguları varsa kızamam onaarkadaştan öte davranışlar sergilediği için sen de kardeş gibiyiz dediğin için tuhaf dedim zaten.. ben bir arkadaşlık göremedim daha üst boyutbu
hayır asla öyle birşey olmayacak sonuçta bu benim geleceğim zaten o bana bırakıyorÇocuk niyeti bozmuş işte.Anlamayacak ne var :)
Yalnız sakın tercihini ona göre yapma.İster arkadaşın ister sevgilin olsun,kimseye göre karar verme.
kimSaçmalamış...
ne yönden saçmalamış?Kankanız.
ne yönden saçmalamış?
sadece bir sefer ağzından çıktı kanka cümlesiAşıkmış gibi davranıp, ailenizle konuşmayı vaat edip, İstanbul'a beraber gitmeyi teklif edip sonra kanka muhabbetine dönmesi sizce de saçmalık değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?