Seviyorum ama benim olmayan birini

Evli biriyle ilişki yaşayıp bunu normalmis gibi anlatıp akıl istiyorsunuz. Çözüm basit, ayrılıp önüne bakacaksın. Seviyorsa edebiyle boşanır seni alır bu kadar basit.

Evli cocuklu bir adamla yuvasini yikmak ugruna bir iliski yasiyorsunuz, yani Metrei olmussunuz. Herkes ektiyini bicer, sizin o kadina ve cocuklarina yasattiklarinizi misliyle hayat size yasaticaktir. Kusura bakmayin ama yuva yikmaya calisan birine benim hicbir tavsiyem olamaz. Siz iki ayni karakter birbirinizi bulmussunuz, allah o kadinin ve cocuklarinin yardimcisi olsun.

Okudum okudum da yorumlari tutamayacagim kendimi ya hu adam bu kadinla aldatiyor esini.bu kadin yalniz belki caresiz kaldi.tek basina ayakta durmak zordur..herkesi kendi rahatimizda dusunmeyin.YAPTIGININ SAVUNULUR YANI YOK..savunmuyorum..ama bu ne ikiyuzlu tavir ? Yuvasini bozma vs yuvayi bozan erkek.esini aldatan cocugunu aldatan erkek.bence mumkunse karisi bunu duymali hatta. Bu adam bunu yapmis eee kadin metres adam evine esine donsun.ne guzel dunya.hem sorun yasa sıkıntı cek hem yanlisa dusuldugunde bedel odeyen sadece sen ol.konu sahibi adami istiyorsan bence esinin durumu ogrenmesini sagla.bosanirsa alirsin ikiniz birbirinize goresinizdir zaten.kufurleri vs seviyorsun madem cekersin.ha sen olmasan baskasi olacakti adamin karakteri bu.eger bu olmasaydi bosanirdi bir yil boyunca surduremezdi.belli ki aliskin buna yapisi bu.bu yapidaki birinden adamin esini kurtar.
Esi de bosanmazsa hep beraber ugrasirsiniz iste artik davadir o dur budur.

yargılamayın demişsin ama üzgünüm biraz yargılayacam yaptığınız şeyi bi kadın size yapsa oğlunuza bakıyorken hiç utanmıyor musunuz ? Ya bi kadın yapıyor bunu bi kadına her şey nasıl düzelecek karısını boşayıp seni mi alacak ? Peki o adam kendi çocuklarını senin çocuğundan daha mı az seveceğini düşünüyorsun ? Ya kardeşim tabi ki ilişki yaşarsın ama evli biriyle ne demek ya nasıl insansın onca bekar var etrafta milletin kocasına neden dadanıyorsunuz gerçi tüm suç sende değil o adam da da var şimdi gerçeklere geçecem karısını seninle aldatan adam seni aldatmayack mı sanıyorsun ? Bak kardeşim herkes hata yapar önemli olan bu hatadan dönmek şunu bil ki yuva zedeliyorsun allah sana mutluluk nasip eder mi hiç ? Adamla ilişkini bitir artık kadına söyleyip söylememek senin vicdanına kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…