Seviyorum ama benim olmayan birini

Bence bir an önce bu bağımlılıktan kurtulmak için psikoloğa gidin. Bu adam tabi ki sizle evlenmeyecek neden evlensin siz onu zaten evli barklı kabul etmişsiniz. Sonu olmayan bir ilişki icersindesiniz. İlerde çok üzülürsünüz

Koşarak uzaklas brdan seni didiklerler evli bir erkeği evli olduğunu bile bile bı kışkırtıcı yasaman burdaki tüm kadınlara aykırı olması gereknde o zaten

Bı an önce o kişinin olmadığı bir yol çiz

Bu durumdan zararli cikan eninde sonunda siz olacaksiniz. Eşi ögrenir iliskinizi. Sonra adama bosayacagini soyler. Adamin da g..tü yemeyecegi icin (tazminat, nafaka) karisini bosanmaktan vazgecirir yalvar yakar. Karisini kaybetme korkusuyla tabiki sizi de birakir. K.k nde aldatilan cok kadin okuduk. Genelde bu sekilde sonuclaniyor bu tarz iliskiler. Hem dua ediyorum diyorsunuz hem de adami birakmiyorsunuz. Siz ilk once fiili duaya gecin ki Allah da dualarinizi kabul etsin. Kararli olun kimseye güvenmeyin (esini boşarda benimle evlenir demeyin, adamin dedigi sadece "her sey guzel olacak masali) cocugunuza tertemiz bir gecmis birakmalisiniz. Hakkiniz yok cocugunuzun grcmisini karartmaya.

Sevmeyin arkadasim sizin olmayan birini...
baskasinin hayatini calmaya kalkmayin

oturun kendinize bi duzen kurun cocugunuzla karsiniza iyi biri ciktiginda evlenedebilirisiniz aklinizi basiniza toplayin siz ikinci kisiniz suan onceligi karisi ve cocuklari yedirebiliyorsaniz boyle bir iliskiyi devam edin karisina durust olmayan biri size nasil durust olsun ki bugun ona yarin size yapar aynisini...

Evliyken karısını sizinle aldatan yarın öbür gün sizinle evliyken sizi de aldatmaz mı sizce? Karısıyla gerçekten mutsuz olsaydı zaten bosanirdi. Nasihat istemissiniz ya Rica ediyorum evli bir erkek den uzak durun...

Bir metres olarak , ş.siz birine aşık olmuşsunuz.
Belli ki adam karaktersiz biriymiş.
Eşi kurtulacak ondan.
Bari gizli yapmayın, çıkın o kadının karşısına.

Sizinde evladınız var, etme bulma dünyası unutmayın.

Üzgünüm size kullandığım kelime için ancak karşılığı bu.
Bir kadın , bir anne olarak yakışıyor mu size bu kelime iyice düşünün.

Ha yapacağınızı yapmışsınız zaten de bari hatanizdan dönün.

Ne diyelim ki ? Burada bir cogumuz evliyiz ve haliyle su an iliski yasadiginiz adamin karisina karsi empati yapiyoruz ve hakli olarak size akil vermek degilde size çikişmak kizmak geliyor insanin icinden.

Kusura bakmayin ama bu durumun bir aciklamasi yada orta yolu yok. Biraz olsun vicdan yapiyorsaniz ayrilin adamdan.. Cocuklarinin hatri icin

Canım ya senin için çok üzüldüm umarım suçsuz kadının ve günhsız çocuğun yuvasını yıkmayı başarır kalan enkazdan kendine bi yuva inşa edersin de böylece metres kimliğinden kurtulursun

Metreslik çok zor Allah kimseye yaşatmasın hele ki çocuğun varsa!!!

Ağzına sağlık tüm söylenecekleri söylemişsiniz bişey yazmama gerek kalmadi

Senin acılarının bedelini neden Masumlar ödesin anlayamadım? !yanlış anlama diye söylüyorum bu masum lardan biride senin yavrun!
Bazen vicdan azabı çekiyorum diyorsun ya o Vicdanın değil eğer Vicdanın olsaydı anında bitiririm tüm bağlantılarını keserek,üzülerek söylüyorum ki bu sadece enaniyetligin ben ben diyen biri var içinde diyorki sana üfff çok üzülüyorum neden benim olmayan bir adamı istiyorum ben ben ben!
Sakın kızma başlığında bilinç altın konuşmuş zaten biz ne yapabiliriz ki?

Karaktersiz onursuz kişiliksiz bir adam seni ve karısını ençokta çocuklarını aldatıyor
Böylesinde yar olmaz kuzum boşluk moşluk hep hikaye
İlerde evladım dediğin insana nasıl bir model olacaksın bir düşün derim

Allah akıl fikir versin utanmadan birde karsimiza geçip akıl istiyorsun, sizin gibilerin işi yok burda derhal terkedin bu platformu.....sizin gibiler yuzunden yuvalar yikılıyor hiç mi utanmanız yok....lütfen kimse muhattap almasın bu kadını. ..

Hadi ya ben muhatap alırım
Kişiliksizlik dul yanlız böyle bir ülkede zayıflığı fırsat bilip karısına çocuğuna acımayandadır ençok
Erkeği aklayan zihniyet sizinkisi

Ay nick namei de ironik yani
Bu tercihinin elbet bir bedeli olacak canım haklısın.
Ban yemeyecek olsam daha neler patlatırım da neyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…