Seviyorum ama benim olmayan birini

Başkalarının artığı ile yetinin o zaman.bulaşık gibi...kusura bakmayın yargilamayayim diyorum insanlık hali diyorum da göz göre göre olmaz ki kardeşim. Çok seviyorsa seni ayrılır zaten.

Yuva yıkanın yuvası olmaz. Yazık sizin başınıza gelse ne hissedersiniz acaba ? Burada aldatılan kadinların dertlerini lütfen okuyun. Eğer sizi çok seviyorsa ve mutsuzsa ayrılır ve zaten güzel bir hayatınız olur.
Niyetim kimseyi yargılamak degil herkesin hayatı kendine. Ama empati kurun.

Yargılanmayacak gibi değil ki yaptığınız pislik sanki dünyada bekar erkek kalmamış gitmiş evli insanla görüşüyorsunuz .. Size hiç acımıyorum sözde adamım diye geçinen kişinin karısıyla çocuklarına üzüldüm.

cocugun olmasaydi en fazla o kadina yaptigin hata icin suclu olurdun.simdi cocugun var yasi kucuk degil demiyo mu bu adam kim yarin obur gun soracak ne diyeceksiniz.gecici baba mi?sen annesin artik duygularina hakim olmak zorundasin.illaki evli mi olacak.ortalikta erkek yok mu da evli olana sardiniz.bi bitmediniz ya.hic acindirma kendini zor gunler yasadin diye milletin kocasindan ne istiyosun.hadi erkek aldatiyo sen nasi kendine yakistiyosun

harika

Allahtan kork, bu yaptığın hem zina, hemde başka bir kadının ve çocuklarının hakkına giriyorsun. Yapma arkadaş, gel bir an önce dön bu yanlıştan. Bak bu dünyanın öbür tarafı var, bunun hesabını veremezsin, o kadının ve çocuklarının kul hakkına girmişsin, vebal bu. Yol yakınken bir an önce dön bu yanlıştan

baban vefat etmiş alelacele evlilik yapmışsın sonra bosanmissin. Bir mesleğin var mi, nasil geciniyosun, bu adam mı bakiyor sana?

Üzgünüz ama sizi iffetsizlikle suçlayacağım. O adamın karısı için çok çok üzüldüm.
Sizin gibi iğrenç kadınlar olduğu sürece gerçekten rahat yok aldatılan kadınlara.

Git çalış,çocuğunu geçindir. Milletin kocasına göz dikme. Nasıl yapabiliyorsunuz ? Vicdaniniz rahat mı?

Umarım o kadın senden de kocasında da kurtulur bir an önce.

Inşallah sende yaşarsın ne ya ? Yaşamaz merak etme herkes sizin gibi iffetsiz , vicdansız , kapatma değil merak etmeyin.

Yazmayacaktım ama dayanamıcam. Kimsem yok demişsiniz ya bi çocuğunuz var daha ne olsun. Başka birine ihtiyaç var mı sizce?? Ayrıca o çocuğa böyle mi örnek olacaksınız yazık günah ya. Bende boşandım benimde bi evladım var. Bırakın sizinki gibi bi hayatı, evlenmeyi bile düşünmüyorum ben. Çocuğun için. Umarım en kısa zamanda aklınızı başınıza toplarsınız geç olmadan.

Daha nasıl leke getirmeyeceksin acaba ?
Bildiğin metres olmuşsun.
Peşini bırakmıyormus da bilmem ne beyfendi beleşe seks heyecan yaşıyor herhalde bırakmaz.
Bırak bu işleri devlet şu işleri.

Can sıkintisindan gezerken rastladim konuya ve inanin suan gozlerim dolu dolu yaziyorum bunlari. Sizin icin cok uzuluyorum nasil da kendinizi ve evladinizi boyle kucuk dusurursunuz. Siz liseli bir ergen degilsiniz ki boyle hatalar yapasiniz. Gercekten cok uzucu bir annenin baska bir anneye boyle bir ihanette bulunmasi. O ask dediginiz adama diyecek lafim yok allahindan bulsun insallah. Bence bu iliskiye devam ettiginiz surece cocugunuz da akil etmeye basladikca sizden nefret edecek ve o cocuk sonuna kadar hakli. Guzel nasihatlik bir durum yok ortada. Sen bir yuvayi yiktigindan bahsediyorsun bizde burda senin ask acini paylasacak degiliz. Allah akil fikir haa bir de azicik iffet versin size. Cocuklarinizin gunahlarinda bogulun

Allah akıl versin ne diyeyim bir ş.... z ile bir metres bir arada yazık o adamın karısına çocuklarına ve senin çocuğuna ......

Boyle yanlisliklar icinde nasil iyi biseyler olmasini ve insanlarin size guzel nasihatler vermesini bekliyorsunuz sasilacak sey dogrusu.burda bu yazdiklarinizi okuyan ve evli olan kk uyelerinin birinin bile esi olabilir bu bahsettiginiz kisi.

valla o adam eşini boşamaz sizle de devam eder, çocuğunuza yadık günah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…