- Konu Sahibi Tercih_bedel
-
Başkalarının artığı ile yetinin o zaman.bulaşık gibi...kusura bakmayın yargilamayayim diyorum insanlık hali diyorum da göz göre göre olmaz ki kardeşim. Çok seviyorsa seni ayrılır zaten.Arkadaşlar ben bosandim vede 6 yasinda bir çocuğum var severek evlenmemiş dim sadece babamin kotu hastalığa yakalanıp acele düğünum olmasıyla başlamisti hayatım cnki babam olecekdi evlendim babam oldu sonrasında saten ben bosandim oğlumla hayat mücadelesi 'nden başka düşündüğüm birşey olmamıştı zorlukları anlatip düzenimi kurmuşdum bosandiktan 4 sene sonra birine aşık oldum daha doğrusu o beni bu ilişkiye zorladı evli ve benim olmayan insanı bu insanla 1 yıl ilişkim oldu halende beraberiz aslında ama sonucda bir ailesi çocukları var benim se herzaman arkamda bir baba kadar şefkatli ve sicak aslinda boyke bir iliskiye basladgim icin bnde uzuntu icindeyim ama benim cocugum ve onun dusinda kimsem yok bazen vicdan yapio uzuluyorum bazende kıskanıyorum bazende bitirmek istiyorum bana bekle zamanı gelince herşey düzelecek diyor aslında iyiliginin yanı sırada ağzı çok bozuk kavgalarda agzina alinmicak küfürler ediyor ve buda beni mutsuz ediyor sizce hayatıma nasıl bir yol vermem lazim benim çocuğumla ondan başka kimsem yok sizce bendeki duygu nedir nasıl bir yol izlemeliyim ne yapmalıyım lütfen evli biriyle oldgum için beni yargılamayın sadece düşdugum ilişki beni çıkmaza soktu sizden güzel nasihatler bekliyorum şimdiden teşekkürler eder hepinizin görüşüne saygı duyuyorum
Yuva yıkanın yuvası olmaz. Yazık sizin başınıza gelse ne hissedersiniz acaba ? Burada aldatılan kadinların dertlerini lütfen okuyun. Eğer sizi çok seviyorsa ve mutsuzsa ayrılır ve zaten güzel bir hayatınız olur.Arkadaşlar ben bosandim vede 6 yasinda bir çocuğum var severek evlenmemiş dim sadece babamin kotu hastalığa yakalanıp acele düğünum olmasıyla başlamisti hayatım cnki babam olecekdi evlendim babam oldu sonrasında saten ben bosandim oğlumla hayat mücadelesi 'nden başka düşündüğüm birşey olmamıştı zorlukları anlatip düzenimi kurmuşdum bosandiktan 4 sene sonra birine aşık oldum daha doğrusu o beni bu ilişkiye zorladı evli ve benim olmayan insanı bu insanla 1 yıl ilişkim oldu halende beraberiz aslında ama sonucda bir ailesi çocukları var benim se herzaman arkamda bir baba kadar şefkatli ve sicak aslinda boyke bir iliskiye basladgim icin bnde uzuntu icindeyim ama benim cocugum ve onun dusinda kimsem yok bazen vicdan yapio uzuluyorum bazende kıskanıyorum bazende bitirmek istiyorum bana bekle zamanı gelince herşey düzelecek diyor aslında iyiliginin yanı sırada ağzı çok bozuk kavgalarda agzina alinmicak küfürler ediyor ve buda beni mutsuz ediyor sizce hayatıma nasıl bir yol vermem lazim benim çocuğumla ondan başka kimsem yok sizce bendeki duygu nedir nasıl bir yol izlemeliyim ne yapmalıyım lütfen evli biriyle oldgum için beni yargılamayın sadece düşdugum ilişki beni çıkmaza soktu sizden güzel nasihatler bekliyorum şimdiden teşekkürler eder hepinizin görüşüne saygı duyuyorum
harikaHmm bakalım nasıl bir yol izlemelisin... buldum! Bence acilen çocuk yap! Nasıl? Süper fikir değil mi?
Bacım gece gece kendine sövdürmek için mi açtın konuyu? Evet akışı bildiriyorum;
Açılış-- beni yargılamayın evli adama aşık oldum
Gelişme-- ama yuvası zaten bozukmuş ben bozmuş olmadım
Kapanış-- kimse kınadığını yaşamadan ölmezmiş, inşallah sizin de başınıza gelir!
Cnm onun başka bi adi daha var. Herkes bilir... Zaten adamin agzi cok bozukmuş. Kesin indan duymuşturEvli adamla birlikte olanlara metres diyoruz şekerim
Allahtan kork, bu yaptığın hem zina, hemde başka bir kadının ve çocuklarının hakkına giriyorsun. Yapma arkadaş, gel bir an önce dön bu yanlıştan. Bak bu dünyanın öbür tarafı var, bunun hesabını veremezsin, o kadının ve çocuklarının kul hakkına girmişsin, vebal bu. Yol yakınken bir an önce dön bu yanlıştanArkadaşlar ben bosandim vede 6 yasinda bir çocuğum var severek evlenmemiş dim sadece babamin kotu hastalığa yakalanıp acele düğünum olmasıyla başlamisti hayatım cnki babam olecekdi evlendim babam oldu sonrasında saten ben bosandim oğlumla hayat mücadelesi 'nden başka düşündüğüm birşey olmamıştı zorlukları anlatip düzenimi kurmuşdum bosandiktan 4 sene sonra birine aşık oldum daha doğrusu o beni bu ilişkiye zorladı evli ve benim olmayan insanı bu insanla 1 yıl ilişkim oldu halende beraberiz aslında ama sonucda bir ailesi çocukları var benim se herzaman arkamda bir baba kadar şefkatli ve sicak aslinda boyke bir iliskiye basladgim icin bnde uzuntu icindeyim ama benim cocugum ve onun dusinda kimsem yok bazen vicdan yapio uzuluyorum bazende kıskanıyorum bazende bitirmek istiyorum bana bekle zamanı gelince herşey düzelecek diyor aslında iyiliginin yanı sırada ağzı çok bozuk kavgalarda agzina alinmicak küfürler ediyor ve buda beni mutsuz ediyor sizce hayatıma nasıl bir yol vermem lazim benim çocuğumla ondan başka kimsem yok sizce bendeki duygu nedir nasıl bir yol izlemeliyim ne yapmalıyım lütfen evli biriyle oldgum için beni yargılamayın sadece düşdugum ilişki beni çıkmaza soktu sizden güzel nasihatler bekliyorum şimdiden teşekkürler eder hepinizin görüşüne saygı duyuyorum
Kimsem olmadığı içinde belkide buraya yazma sebebim bazen insan hatalarıyla yüzleşir görmediği tanımadığı insanlardan yardim.bekler bende öyle yaptim suan asla kimseye kizamamda bu duruma ben düşdüm belki doğru yada yanlış ama emin olunki hani bazıları vardır ya evli adamlarla başka şekilde başka fikirde ben olamam olmakda istemem sadece kurtulmanın yolunda bir garip insanım demissiniz ya ıns sende yaşarsın başımagelecegini asla düşünmediğim şeyi yaşıyorum suan saygılar
Daha nasıl leke getirmeyeceksin acaba ?Inanın bende bu durumda olmak istemezdim ama yaptığımı asla savunmuyorum hep derdim yuva yıkanın yuvası olmaz diye başıma geldi aslında başta herşey olumsuz gitmisdi ailemin beni sevmedi gi birine vermesiyle olusmusdu ne kadar yargılasanız da haklısınız saygıyla eğilirim ama pesimi bırakmıyor kopamıyor o öyle oldukça bende acı çekiyorum oğluma gelince asla onu üzecek birseye sebep olmam cnki ben oğlum içi geleceği için babasında n ayrıldım onu uzmekse asla istemem yolunu kaybetmiş çare arayan bir kişiyim emin olun dualrim oğluma ve kndime asla leke getirmemek umarım herşey yoluna girer bmde mutlu olurum ıns birgun
Can sıkintisindan gezerken rastladim konuya ve inanin suan gozlerim dolu dolu yaziyorum bunlari. Sizin icin cok uzuluyorum nasil da kendinizi ve evladinizi boyle kucuk dusurursunuz. Siz liseli bir ergen degilsiniz ki boyle hatalar yapasiniz. Gercekten cok uzucu bir annenin baska bir anneye boyle bir ihanette bulunmasi. O ask dediginiz adama diyecek lafim yok allahindan bulsun insallah. Bence bu iliskiye devam ettiginiz surece cocugunuz da akil etmeye basladikca sizden nefret edecek ve o cocuk sonuna kadar hakli. Guzel nasihatlik bir durum yok ortada. Sen bir yuvayi yiktigindan bahsediyorsun bizde burda senin ask acini paylasacak degiliz. Allah akil fikir haa bir de azicik iffet versin size. Cocuklarinizin gunahlarinda bogulunArkadaşlar ben bosandim vede 6 yasinda bir çocuğum var severek evlenmemiş dim sadece babamin kotu hastalığa yakalanıp acele düğünum olmasıyla başlamisti hayatım cnki babam olecekdi evlendim babam oldu sonrasında saten ben bosandim oğlumla hayat mücadelesi 'nden başka düşündüğüm birşey olmamıştı zorlukları anlatip düzenimi kurmuşdum bosandiktan 4 sene sonra birine aşık oldum daha doğrusu o beni bu ilişkiye zorladı evli ve benim olmayan insanı bu insanla 1 yıl ilişkim oldu halende beraberiz aslında ama sonucda bir ailesi çocukları var benim se herzaman arkamda bir baba kadar şefkatli ve sicak aslinda boyke bir iliskiye basladgim icin bnde uzuntu icindeyim ama benim cocugum ve onun dusinda kimsem yok bazen vicdan yapio uzuluyorum bazende kıskanıyorum bazende bitirmek istiyorum bana bekle zamanı gelince herşey düzelecek diyor aslında iyiliginin yanı sırada ağzı çok bozuk kavgalarda agzina alinmicak küfürler ediyor ve buda beni mutsuz ediyor sizce hayatıma nasıl bir yol vermem lazim benim çocuğumla ondan başka kimsem yok sizce bendeki duygu nedir nasıl bir yol izlemeliyim ne yapmalıyım lütfen evli biriyle oldgum için beni yargılamayın sadece düşdugum ilişki beni çıkmaza soktu sizden güzel nasihatler bekliyorum şimdiden teşekkürler eder hepinizin görüşüne saygı duyuyorum
Allah akıl versin ne diyeyim bir ş.... z ile bir metres bir arada yazık o adamın karısına çocuklarına ve senin çocuğuna ......Arkadaşlar ben bosandim vede 6 yasinda bir çocuğum var severek evlenmemiş dim sadece babamin kotu hastalığa yakalanıp acele düğünum olmasıyla başlamisti hayatım cnki babam olecekdi evlendim babam oldu sonrasında saten ben bosandim oğlumla hayat mücadelesi 'nden başka düşündüğüm birşey olmamıştı zorlukları anlatip düzenimi kurmuşdum bosandiktan 4 sene sonra birine aşık oldum daha doğrusu o beni bu ilişkiye zorladı evli ve benim olmayan insanı bu insanla 1 yıl ilişkim oldu halende beraberiz aslında ama sonucda bir ailesi çocukları var benim se herzaman arkamda bir baba kadar şefkatli ve sicak aslinda boyke bir iliskiye basladgim icin bnde uzuntu icindeyim ama benim cocugum ve onun dusinda kimsem yok bazen vicdan yapio uzuluyorum bazende kıskanıyorum bazende bitirmek istiyorum bana bekle zamanı gelince herşey düzelecek diyor aslında iyiliginin yanı sırada ağzı çok bozuk kavgalarda agzina alinmicak küfürler ediyor ve buda beni mutsuz ediyor sizce hayatıma nasıl bir yol vermem lazim benim çocuğumla ondan başka kimsem yok sizce bendeki duygu nedir nasıl bir yol izlemeliyim ne yapmalıyım lütfen evli biriyle oldgum için beni yargılamayın sadece düşdugum ilişki beni çıkmaza soktu sizden güzel nasihatler bekliyorum şimdiden teşekkürler eder hepinizin görüşüne saygı duyuyorum
Boyle yanlisliklar icinde nasil iyi biseyler olmasini ve insanlarin size guzel nasihatler vermesini bekliyorsunuz sasilacak sey dogrusu.burda bu yazdiklarinizi okuyan ve evli olan kk uyelerinin birinin bile esi olabilir bu bahsettiginiz kisi.Arkadaşlar ben bosandim vede 6 yasinda bir çocuğum var severek evlenmemiş dim sadece babamin kotu hastalığa yakalanıp acele düğünum olmasıyla başlamisti hayatım cnki babam olecekdi evlendim babam oldu sonrasında saten ben bosandim oğlumla hayat mücadelesi 'nden başka düşündüğüm birşey olmamıştı zorlukları anlatip düzenimi kurmuşdum bosandiktan 4 sene sonra birine aşık oldum daha doğrusu o beni bu ilişkiye zorladı evli ve benim olmayan insanı bu insanla 1 yıl ilişkim oldu halende beraberiz aslında ama sonucda bir ailesi çocukları var benim se herzaman arkamda bir baba kadar şefkatli ve sicak aslinda boyke bir iliskiye basladgim icin bnde uzuntu icindeyim ama benim cocugum ve onun dusinda kimsem yok bazen vicdan yapio uzuluyorum bazende kıskanıyorum bazende bitirmek istiyorum bana bekle zamanı gelince herşey düzelecek diyor aslında iyiliginin yanı sırada ağzı çok bozuk kavgalarda agzina alinmicak küfürler ediyor ve buda beni mutsuz ediyor sizce hayatıma nasıl bir yol vermem lazim benim çocuğumla ondan başka kimsem yok sizce bendeki duygu nedir nasıl bir yol izlemeliyim ne yapmalıyım lütfen evli biriyle oldgum için beni yargılamayın sadece düşdugum ilişki beni çıkmaza soktu sizden güzel nasihatler bekliyorum şimdiden teşekkürler eder hepinizin görüşüne saygı duyuyorum
valla o adam eşini boşamaz sizle de devam eder, çocuğunuza yadık günahArkadaşlar ben bosandim vede 6 yasinda bir çocuğum var severek evlenmemiş dim sadece babamin kotu hastalığa yakalanıp acele düğünum olmasıyla başlamisti hayatım cnki babam olecekdi evlendim babam oldu sonrasında saten ben bosandim oğlumla hayat mücadelesi 'nden başka düşündüğüm birşey olmamıştı zorlukları anlatip düzenimi kurmuşdum bosandiktan 4 sene sonra birine aşık oldum daha doğrusu o beni bu ilişkiye zorladı evli ve benim olmayan insanı bu insanla 1 yıl ilişkim oldu halende beraberiz aslında ama sonucda bir ailesi çocukları var benim se herzaman arkamda bir baba kadar şefkatli ve sicak aslinda boyke bir iliskiye basladgim icin bnde uzuntu icindeyim ama benim cocugum ve onun dusinda kimsem yok bazen vicdan yapio uzuluyorum bazende kıskanıyorum bazende bitirmek istiyorum bana bekle zamanı gelince herşey düzelecek diyor aslında iyiliginin yanı sırada ağzı çok bozuk kavgalarda agzina alinmicak küfürler ediyor ve buda beni mutsuz ediyor sizce hayatıma nasıl bir yol vermem lazim benim çocuğumla ondan başka kimsem yok sizce bendeki duygu nedir nasıl bir yol izlemeliyim ne yapmalıyım lütfen evli biriyle oldgum için beni yargılamayın sadece düşdugum ilişki beni çıkmaza soktu sizden güzel nasihatler bekliyorum şimdiden teşekkürler eder hepinizin görüşüne saygı duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?