4-5 aydir bir sevgilim var. iyiyiz ciddiyiz ailesi biliyor. bundan once biri daha olmustu. duzgun biri degilmis. ilişkimin başında sorun çıkarttı sevgilim bana inandı. onla sadece opusme olmustu. sevgilim bunu kafasina cok takiyor. onunda sevgilleri olmus ama bisey yasamamis. birinin zoruyla olmus biseyler sadece.
ama su an benle yasadi. evlenecegim insan dedigi icin güya. ama ara ara o konuyu acip agir seyler soyluyor. ailesi biliyor benimde annem biliyor.
gelmis dun diyor ki. annem benim ilkin olmadigini ogrenirse cozutabilir. kotu gelin olursun. bende sinirlendim bunu simdi mi diyosun madem oyle soyle annene dedim. sormadikca soyleyemem diyo. ee biz cikcaz cikcaz annesi bir gun sorcak . sonra annesi beni istemicek.
bende kizdim ne diyosun diye. o kadar sozler verirken iyiydi. gelmis simdi ayrilabiliriz diyo. zamaninda ayrilmak istediginde cok dil dökmüştüm yine oyle saniyo ama yok.
yeter safligim insanlara guveniyorum hemen
ne demeliyim arkadaslar? net tavrimi koymak istiyorum.
4-5 aydir bir sevgilim var. iyiyiz ciddiyiz ailesi biliyor. bundan once biri daha olmustu. duzgun biri degilmis. ilişkimin başında sorun çıkarttı sevgilim bana inandı. onla sadece opusme olmustu. sevgilim bunu kafasina cok takiyor. onunda sevgilleri olmus ama bisey yasamamis. birinin zoruyla olmus biseyler sadece.
ama su an benle yasadi. evlenecegim insan dedigi icin güya. ama ara ara o konuyu acip agir seyler soyluyor. ailesi biliyor benimde annem biliyor.
gelmis dun diyor ki. annem benim ilkin olmadigini ogrenirse cozutabilir. kotu gelin olursun. bende sinirlendim bunu simdi mi diyosun madem oyle soyle annene dedim. sormadikca soyleyemem diyo. ee biz cikcaz cikcaz annesi bir gun sorcak . sonra annesi beni istemicek.
bende kizdim ne diyosun diye. o kadar sozler verirken iyiydi. gelmis simdi ayrilabiliriz diyo. zamaninda ayrilmak istediginde cok dil dökmüştüm yine oyle saniyo ama yok.
kısa ve net böyle bir adamdan koca olmaz...
Birinin zoruyla?
Pambık mı koklatmış?
Gazozuna ilaç mı katmış?
İnandın mı Allahını seversen?
madem öyle seninle neden bişeyler yaşadı?
Yol ver gitsin
iyi biri ama bu konu açılınca ağır konuşuyo sonra bi bakıyosun yine pamuk gibi oluyo. sinirlenince dengesizleşiyo ağzından çıkan lafı bilmiyo
iyi biri olmuş olsaydı annesine kalkıp da senin geçmişte yaşadığın özelini anlatmayı düşünmezdi canım. şimdiden bunun hesabını yapan adam sen evlenince herşeyi annesine anlatıp ondan akıl alıp senin burnundan getirecek demektir... sende annesi ile evlenmiş olacaksın sevdiğin adamla değil...
Cocuk gibi ayni,sen onun ipinde oynama seviyosa o senin ipinde oynasin boyle sacmalikmi var erkekler kizlari ne goruyo ben anlamiyorum sanki onlarij reddedilcek bi tarafi yokta bi kizlar kotu gelin oluyo, yol ver gitsin ya skma canini cok zamanda olmamis zaten
Samsung s3
Ondan önce sevigiliniz oldu diye mi yoksa eski sevgilinizle birlikte mi oldunuz bunu söyleyip duruyo size anlayamadım bu kısmı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hahah en güzel yorum buyduBirinin zoruyla?
Pambık mı koklatmış?
Gazozuna ilaç mı katmış?
İnandın mı Allahını seversen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?