seviyorum ama ciddi ciddi düşünüyorum ayrılmayı?

cifmatik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
2.958
420
173
Ankara
4-5 aydir bir sevgilim var. iyiyiz ciddiyiz ailesi biliyor. bundan once biri daha olmustu. duzgun biri degilmis. ilişkimin başında sorun çıkarttı sevgilim bana inandı. onla sadece opusme olmustu. sevgilim bunu kafasina cok takiyor. onunda sevgilleri olmus ama bisey yasamamis. birinin zoruyla olmus biseyler sadece.

ama su an benle yasadi. evlenecegim insan dedigi icin güya. ama ara ara o konuyu acip agir seyler soyluyor. ailesi biliyor benimde annem biliyor.

gelmis dun diyor ki. annem benim ilkin olmadigini ogrenirse cozutabilir. kotu gelin olursun. bende sinirlendim bunu simdi mi diyosun madem oyle soyle annene dedim. sormadikca soyleyemem diyo. ee biz cikcaz cikcaz annesi bir gun sorcak . sonra annesi beni istemicek.

bende kizdim ne diyosun diye. o kadar sozler verirken iyiydi. gelmis simdi ayrilabiliriz diyo. zamaninda ayrilmak istediginde cok dil dökmüştüm yine oyle saniyo ama yok.

yeter safligim insanlara guveniyorum hemen

ne demeliyim arkadaslar? net tavrimi koymak istiyorum.

Birinin zoruyla olmuş bişeyler derken ? Senin geçmişin ondan önce olmuş başta bunu bilip kabul ediyor şimdi ne oldu o zaman ? Bence boş ver her kavgada bunu yüzüne vurur

madem öyle seninle neden bişeyler yaşadı?

Birinin zoruyla?
Pambık mı koklatmış?
Gazozuna ilaç mı katmış?
İnandın mı Allahını seversen?

Birinin zoruyla?
Pambık mı koklatmış?
Gazozuna ilaç mı katmış?
İnandın mı Allahını seversen?

öyle anlattı bana. kız zorlamış ve bi kez olmuş. başka da bişey yaşamamış. ben inandım ama hata mı ettim bilmiyorum

iyi biri ama bu konu açılınca ağır konuşuyo sonra bi bakıyosun yine pamuk gibi oluyo. sinirlenince dengesizleşiyo ağzından çıkan lafı bilmiyo

iyi biri olmuş olsaydı annesine kalkıp da senin geçmişte yaşadığın özelini anlatmayı düşünmezdi canım. şimdiden bunun hesabını yapan adam sen evlenince herşeyi annesine anlatıp ondan akıl alıp senin burnundan getirecek demektir... sende annesi ile evlenmiş olacaksın sevdiğin adamla değil...

her şeyi annesine mi anlatırmış
annesi niye böyle bişey sorsun ki hem
sevgiliniz baya saçmalamış açıkçası...
bi süre konuşmayın
hem hiç bi erkek zorla bişey yaşamaz
yani bunu babam bile dese inanmam başına silah dayamamışlar ya

onu da dedim bu anlatılır mı o zaman bende kaç kızla çıktını anlatıyim anneme dedim. anlatmam ama annem sorarsa yalan da söyleyemem diyo. sonra da sana kötü gözle bakarlar diyo

Cocuk gibi ayni,sen onun ipinde oynama seviyosa o senin ipinde oynasin boyle sacmalikmi var erkekler kizlari ne goruyo ben anlamiyorum sanki onlarij reddedilcek bi tarafi yokta bi kizlar kotu gelin oluyo, yol ver gitsin ya skma canini cok zamanda olmamis zaten

Samsung s3

seviyorum ilişki de mutluyuz ama geçmişi çok takıyorr.. bilmiyorum hiç düşünmemiştim ama ilk defa dün düşündüm ayrılmayı

Ondan önce sevigiliniz oldu diye mi yoksa eski sevgilinizle birlikte mi oldunuz bunu söyleyip duruyo size anlayamadım bu kısmı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar şimdi de diyor ki annesine üstü kapalı sormuş. şimdi ki kızların geçmişi de karışşık diye. annesi de demiş ki ben peline ısındım. onun kötü bişey yaptığını düşünmüyoum. ypmış bile olsa sen sevdiysen benim gelinimdir başımın tacıdır demiş düşünün.

ben de dedim ki helal olsun annen senin yapamadıgın adamlığı yapmış :26:

Son düzenleme:
Ondan önce sevigiliniz oldu diye mi yoksa eski sevgilinizle birlikte mi oldunuz bunu söyleyip duruyo size anlayamadım bu kısmı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ondan önce sevgilim oldu diye . birlikte olmadım. sadece öpüşme oldu. onu kafasına takıyor

Seni kaybetmek istemiyorsa annesi sorduğunda ona yalan söyleyebilir . Annesinin böyle bir şeyi sormaya hakkı varmı ki ?
Sorarsa kendi oğluna bakmasını söyleyebilirsin .
Ben olsam napardım biliyomusun ayrılmak için annesini bahane edecek birine çoktan yolu göstermiştim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…