ondan önce sevgilim oldu diye . birlikte olmadım. sadece öpüşme oldu. onu kafasına takıyor![]()
Arkana bakmadan kaç bu adamdan, sonra çok dövünürsün ama geçmiş olsun...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ondan önce sevgilim oldu diye . birlikte olmadım. sadece öpüşme oldu. onu kafasına takıyor![]()
kızlar şimdi de diyor ki annesine üstü kapalı sormuş. şimdi ki kızların geçmişi de karışşık diye. annesi de demiş ki ben peline ısındım. onun kötü bişey yaptığını düşünmüyoum. ypmış bile olsa sen sevdiysen benim gelinimdir başımın tacıdır demiş düşünün.
ben de dedim ki helal olsun annen senin yapamadıgın adamlığı yapmış :26:
4-5 aydir bir sevgilim var. iyiyiz ciddiyiz ailesi biliyor. bundan once biri daha olmustu. duzgun biri degilmis. ilişkimin başında sorun çıkarttı sevgilim bana inandı. onla sadece opusme olmustu. sevgilim bunu kafasina cok takiyor. onunda sevgilleri olmus ama bisey yasamamis. birinin zoruyla olmus biseyler sadece.
ama su an benle yasadi. evlenecegim insan dedigi icin güya. ama ara ara o konuyu acip agir seyler soyluyor. ailesi biliyor benimde annem biliyor.
gelmis dun diyor ki. annem benim ilkin olmadigini ogrenirse cozutabilir. kotu gelin olursun. bende sinirlendim bunu simdi mi diyosun madem oyle soyle annene dedim. sormadikca soyleyemem diyo. ee biz cikcaz cikcaz annesi bir gun sorcak . sonra annesi beni istemicek.
bende kizdim ne diyosun diye. o kadar sozler verirken iyiydi. gelmis simdi ayrilabiliriz diyo. zamaninda ayrilmak istediginde cok dil dökmüştüm yine oyle saniyo ama yok.
yeter safligim insanlara guveniyorum hemen
ne demeliyim arkadaslar? net tavrimi koymak istiyorum.
Seni kaybetmek istemiyorsa annesi sorduğunda ona yalan söyleyebilir . Annesinin böyle bir şeyi sormaya hakkı varmı ki ?
Sorarsa kendi oğluna bakmasını söyleyebilirsin .
Ben olsam napardım biliyomusun ayrılmak için annesini bahane edecek birine çoktan yolu göstermiştim .![]()
Yasin kac bilmiyorum ama bunca zaman yediğim darbelerin bana verdigi yetkiye dayanarak;
1) bir erkek ciddi düşündüğü kızın gecmisini ailesine söylemez. Bunu düşünmez bile. Hatta ailemi ilgilendirmez bu bile der.
2) bunu söylüyorsa ya yası cok kucuk ve gercekten cahil. Ya da ciddi falan düşünmüyor bahane buluyor
3) bir erkek bir kızın zoruyla bisi yaşadım diye yalan konuşuyorsa saglikli değildir bence cunku boyle birsey erkekliğin doğasına aykırı. Genelde erkekler her haltı yiyip bakide kız ararlar ve bulduklarında da "ben erkektim yaptım hatalar" der
4) seninle yasamış olması zaten öncekinin zorla olmadıgının göstergesi. Abimiz çakallik yapmaya çalışmış bit akliyla
5) tum bunların yanında bu kısının eminim baska falsosuda vardır. Bu kişi sizinle ciddi degıl. Ailelerin bilmesi ciddiyet değildir. Cunku her aile farklıdır. Kimi aile oğlunun sevgilisini bilip aferin oğluma bile der. Ciddiyet iki kişi arasında olan hareketlerde belli olur. Bunu unutmayın sakın.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tam olarak anlamadım ama ortada saçmalık olduğu kesin seni üzmek istemem ama ayrılma bahanesi..4-5 aydir bir sevgilim var. iyiyiz ciddiyiz ailesi biliyor. bundan once biri daha olmustu. duzgun biri degilmis. ilişkimin başında sorun çıkarttı sevgilim bana inandı. onla sadece opusme olmustu. sevgilim bunu kafasina cok takiyor. onunda sevgilleri olmus ama bisey yasamamis. birinin zoruyla olmus biseyler sadece.
ama su an benle yasadi. evlenecegim insan dedigi icin güya. ama ara ara o konuyu acip agir seyler soyluyor. ailesi biliyor benimde annem biliyor.
gelmis dun diyor ki. annem benim ilkin olmadigini ogrenirse cozutabilir. kotu gelin olursun. bende sinirlendim bunu simdi mi diyosun madem oyle soyle annene dedim. sormadikca soyleyemem diyo. ee biz cikcaz cikcaz annesi bir gun sorcak . sonra annesi beni istemicek.
bende kizdim ne diyosun diye. o kadar sozler verirken iyiydi. gelmis simdi ayrilabiliriz diyo. zamaninda ayrilmak istediginde cok dil dökmüştüm yine oyle saniyo ama yok.
evet bende onu dedim annen sonuçta sen ne dersen o kadarını bilir dedim. burda sende bitiyo dedim. bir sürü sey söyledim bir sürüüü
adamın huyu böyle. sinirlenince her türlü şeyi söylüyor. sonra pamuk gibi oluyor.
Yasin kac bilmiyorum ama bunca zaman yediğim darbelerin bana verdigi yetkiye dayanarak;
1) bir erkek ciddi düşündüğü kızın gecmisini ailesine söylemez. Bunu düşünmez bile. Hatta ailemi ilgilendirmez bu bile der.
2) bunu söylüyorsa ya yası cok kucuk ve gercekten cahil. Ya da ciddi falan düşünmüyor bahane buluyor
3) bir erkek bir kızın zoruyla bisi yaşadım diye yalan konuşuyorsa saglikli değildir bence cunku boyle birsey erkekliğin doğasına aykırı. Genelde erkekler her haltı yiyip bakide kız ararlar ve bulduklarında da "ben erkektim yaptım hatalar" der
4) seninle yasamış olması zaten öncekinin zorla olmadıgının göstergesi. Abimiz çakallik yapmaya çalışmış bit akliyla
5) tum bunların yanında bu kısının eminim baska falsosuda vardır. Bu kişi sizinle ciddi degıl. Ailelerin bilmesi ciddiyet değildir. Cunku her aile farklıdır. Kimi aile oğlunun sevgilisini bilip aferin oğluma bile der. Ciddiyet iki kişi arasında olan hareketlerde belli olur. Bunu unutmayın sakın.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çünkü ilk gördüğün andan itibaren evleneceğim kız bu demiş. bende hata ki inandım laflarına iştesonrada böyle diyor. gel de bu adama güven dimi....
yaşlarınız kaç ikinizin4-5 aydir bir sevgilim var. iyiyiz ciddiyiz ailesi biliyor. bundan once biri daha olmustu. duzgun biri degilmis. ilişkimin başında sorun çıkarttı sevgilim bana inandı. onla sadece opusme olmustu. sevgilim bunu kafasina cok takiyor. onunda sevgilleri olmus ama bisey yasamamis. birinin zoruyla olmus biseyler sadece.
Birinin zoruyla olmuş bişeyler derken ? Senin geçmişin ondan önce olmuş başta bunu bilip kabul ediyor şimdi ne oldu o zaman ? Bence boş ver her kavgada bunu yüzüne vurur