• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seviyorum ama ciddi ciddi düşünüyorum ayrılmayı?

kızlar şimdi de diyor ki annesine üstü kapalı sormuş. şimdi ki kızların geçmişi de karışşık diye. annesi de demiş ki ben peline ısındım. onun kötü bişey yaptığını düşünmüyoum. ypmış bile olsa sen sevdiysen benim gelinimdir başımın tacıdır demiş düşünün.

ben de dedim ki helal olsun annen senin yapamadıgın adamlığı yapmış :26:

Buna rağmen bu konuyu uzatırsa altında başka şeyler aramalısın .

4-5 aydir bir sevgilim var. iyiyiz ciddiyiz ailesi biliyor. bundan once biri daha olmustu. duzgun biri degilmis. ilişkimin başında sorun çıkarttı sevgilim bana inandı. onla sadece opusme olmustu. sevgilim bunu kafasina cok takiyor. onunda sevgilleri olmus ama bisey yasamamis. birinin zoruyla olmus biseyler sadece.

ama su an benle yasadi. evlenecegim insan dedigi icin güya. ama ara ara o konuyu acip agir seyler soyluyor. ailesi biliyor benimde annem biliyor.

gelmis dun diyor ki. annem benim ilkin olmadigini ogrenirse cozutabilir. kotu gelin olursun. bende sinirlendim bunu simdi mi diyosun madem oyle soyle annene dedim. sormadikca soyleyemem diyo. ee biz cikcaz cikcaz annesi bir gun sorcak . sonra annesi beni istemicek.

bende kizdim ne diyosun diye. o kadar sozler verirken iyiydi. gelmis simdi ayrilabiliriz diyo. zamaninda ayrilmak istediginde cok dil dökmüştüm yine oyle saniyo ama yok.

yeter safligim insanlara guveniyorum hemen:(

ne demeliyim arkadaslar? net tavrimi koymak istiyorum.

Yasin kac bilmiyorum ama bunca zaman yediğim darbelerin bana verdigi yetkiye dayanarak;

1) bir erkek ciddi düşündüğü kızın gecmisini ailesine söylemez. Bunu düşünmez bile. Hatta ailemi ilgilendirmez bu bile der.

2) bunu söylüyorsa ya yası cok kucuk ve gercekten cahil. Ya da ciddi falan düşünmüyor bahane buluyor

3) bir erkek bir kızın zoruyla bisi yaşadım diye yalan konuşuyorsa saglikli değildir bence cunku boyle birsey erkekliğin doğasına aykırı. Genelde erkekler her haltı yiyip bakide kız ararlar ve bulduklarında da "ben erkektim yaptım hatalar" der

4) seninle yasamış olması zaten öncekinin zorla olmadıgının göstergesi. Abimiz çakallik yapmaya çalışmış bit akliyla

5) tum bunların yanında bu kısının eminim baska falsosuda vardır. Bu kişi sizinle ciddi degıl. Ailelerin bilmesi ciddiyet değildir. Cunku her aile farklıdır. Kimi aile oğlunun sevgilisini bilip aferin oğluma bile der. Ciddiyet iki kişi arasında olan hareketlerde belli olur. Bunu unutmayın sakın.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

uffffff en uyuz olduğum erkek tipi...yanındakii kadını geçmişiyle yargılayan......

bu adam sana mutluluk vermez gibi

Seni kaybetmek istemiyorsa annesi sorduğunda ona yalan söyleyebilir . Annesinin böyle bir şeyi sormaya hakkı varmı ki ?
Sorarsa kendi oğluna bakmasını söyleyebilirsin .
Ben olsam napardım biliyomusun ayrılmak için annesini bahane edecek birine çoktan yolu göstermiştim .:31:

evet bende onu dedim annen sonuçta sen ne dersen o kadarını bilir dedim. burda sende bitiyo dedim. bir sürü sey söyledim bir sürüüü :14:

adamın huyu böyle. sinirlenince her türlü şeyi söylüyor. sonra pamuk gibi oluyor.

Yasin kac bilmiyorum ama bunca zaman yediğim darbelerin bana verdigi yetkiye dayanarak;

1) bir erkek ciddi düşündüğü kızın gecmisini ailesine söylemez. Bunu düşünmez bile. Hatta ailemi ilgilendirmez bu bile der.

2) bunu söylüyorsa ya yası cok kucuk ve gercekten cahil. Ya da ciddi falan düşünmüyor bahane buluyor

3) bir erkek bir kızın zoruyla bisi yaşadım diye yalan konuşuyorsa saglikli değildir bence cunku boyle birsey erkekliğin doğasına aykırı. Genelde erkekler her haltı yiyip bakide kız ararlar ve bulduklarında da "ben erkektim yaptım hatalar" der

4) seninle yasamış olması zaten öncekinin zorla olmadıgının göstergesi. Abimiz çakallik yapmaya çalışmış bit akliyla

5) tum bunların yanında bu kısının eminim baska falsosuda vardır. Bu kişi sizinle ciddi degıl. Ailelerin bilmesi ciddiyet değildir. Cunku her aile farklıdır. Kimi aile oğlunun sevgilisini bilip aferin oğluma bile der. Ciddiyet iki kişi arasında olan hareketlerde belli olur. Bunu unutmayın sakın.

1 ve 3. maddelere aynen katılıyorum.... :ssz: Daha güzel anlatılamazdı...

Peki sen onun ilkimiymişşin? Aman böyle kafa yoran gönül üzenle işiniz olmasın kızlar.. Erkek adam öyle bişeyleri önüne koymaz, yargılamaz, yargılayanıda susturur, seninki bunalımlı demekki, ergenlikten çıkamamış:19:

Birinin zoruyla? :44:
Yatağa mı kelepçelemiş hatun ne yapmış?
Buna inandığınızı söylemeyin lütfen ..
Ayrıca geçmişte yaşadığınız şeyi önceden biliyormuş.
Kimsenin karşısında mahcup durmayın, sizi ezmesine izin vermeyin.

4-5 aydir bir sevgilim var. iyiyiz ciddiyiz ailesi biliyor. bundan once biri daha olmustu. duzgun biri degilmis. ilişkimin başında sorun çıkarttı sevgilim bana inandı. onla sadece opusme olmustu. sevgilim bunu kafasina cok takiyor. onunda sevgilleri olmus ama bisey yasamamis. birinin zoruyla olmus biseyler sadece.

ama su an benle yasadi. evlenecegim insan dedigi icin güya. ama ara ara o konuyu acip agir seyler soyluyor. ailesi biliyor benimde annem biliyor.

gelmis dun diyor ki. annem benim ilkin olmadigini ogrenirse cozutabilir. kotu gelin olursun. bende sinirlendim bunu simdi mi diyosun madem oyle soyle annene dedim. sormadikca soyleyemem diyo. ee biz cikcaz cikcaz annesi bir gun sorcak . sonra annesi beni istemicek.

bende kizdim ne diyosun diye. o kadar sozler verirken iyiydi. gelmis simdi ayrilabiliriz diyo. zamaninda ayrilmak istediginde cok dil dökmüştüm yine oyle saniyo ama yok.

tam olarak anlamadım ama ortada saçmalık olduğu kesin seni üzmek istemem ama ayrılma bahanesi..

evet bende onu dedim annen sonuçta sen ne dersen o kadarını bilir dedim. burda sende bitiyo dedim. bir sürü sey söyledim bir sürüüü :14:

adamın huyu böyle. sinirlenince her türlü şeyi söylüyor. sonra pamuk gibi oluyor.

Vala adamın huyu böyle diye kabullenme canım . Eğer beğenmiyorsan bu huyunu açık açık konuş değiştirmesini iste .
Bunu bir ömür boyu çekicekmisin . Sinirlenince gözüne gözükme o zaman seni böyle sindirmesine izin verme.
Daha yolun başındasın niyetinizde ciddi ise bu konuları es geçme derim ilerde sorun olmasın . Ki ilerledikçe daha fazla büyür neden dersen iyice alışacaksınız ilişkiye daha fazla yüz göz olacaksınız . Şartlarını belirt ya istediğin gibi bir ilişki yaşa.

Annesine neymiş ki ben onu anlamadım

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

kardeşim bizden akıl istiyosan duyduklarınıda ciddiye al aman değişir evlenince farklı olur unutur vs deme..hele o öfke nöbetleri ..benim eşide dünya iyisi pamuk gibidir ama yaptıgım bi hatayı hala yüzüme vurur burnumdan getirir unutmaz unutturmaz sonra yumuşar ama neyleyim günümün içine eder..yani baştan yol yakınken dön..bak sana arkadaş kardeş tavsiyesi..bi adam dengesizse seninde hayatını mahveder yaşadığın güzel günleride anlamazsın karışık bi hayat emin ol yorucu..

haklısın ailesi biliyor tanıştım ettim diye ciddi oldunu düşünüyordum. ama belli olmaz tabi insanlara güvenmemek lazım.

bilmiyorum bundan sonraki tavrım ne olmalı.

insan olarak iyi biri. hakkını yiyemem. romantık bi dediğimi iki etmez gitme derim gitmez. düşünür ilgilidir. ilişkimiz güzel giidyordu aslında.

tek problem ilk onunla öpüşmeyişm :50:

Hiç bir erkek zorla sevişmez. Ve de sırf öpüştün diye sana ağır konuşuyorsa afedersin ama s.gitsin. Ne sanıyor kendini. Kendi yapacak edecek iş sana gelince mi namus babası kesilecek. Valla bu adam şimdiden kafana bu kadar vuruyorsa ileride daha çok vuracak daha ağır kouuşacaktır. kladırabilirim yapabilirim diyorsan devam et.

Bayan olarak bile birinin zoruyla birlikte olunmaz isteyerek olur insan bilerek aklı ererek anlıktır değildir ama rızayla olur tecavüz gibi bazı durumlar olmadığı sürece o da bir erkekte imkansız gibi :ssz:

Anneme söylersem mi ? pardonda annesine daha senin özelini anlatan adamdan evlenince ne bekliyorsun ki yatak odanızın sırlarını anlatırsa şaşırmayın ilerde dert yanmayın diye söylüyorum şimdiden pardonda annesine ne hatta namus kişiyi ilgilendirir sevgilinizin ne haddine :51:

Ciddidir değildir bilemem de çokta sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ciddi düşündüğünüz insanı evlilikte de daha vahim hayat sizin seçimler sizin neyi seçersek onu yaşamak durumunda kalırız:45:

çünkü ilk gördüğün andan itibaren evleneceğim kız bu demiş. bende hata ki inandım laflarına işte:( sonrada böyle diyor. gel de bu adama güven dimi....

Ya bırakın şu görür görmez evleneceğim kız demiş muhabbetini sende inandın mı buna Allah aşkına :1:

ondan önce sevgilim oldu diye . birlikte olmadım. sadece öpüşme oldu. onu kafasına takıyor:5:

Sadece öpüştünüz diye mi konuşup duruyor bu boşver canım annesi hamamdan kız bulsun ona annesi ne derse desin erkek arkadaşının dediklerini unutamazsin zaten o da sana unutturmaz fırsat buldukça ısıtıp önüne koyar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım benim herşeyi bir kenara bırakalımda.Eğer bir insan sana incitici kelimeler kullanabiliyorsa ondan herşeyi bekle..kaldı ki seni evleneceği kız olarak görmüşse , onaylamadığı davranışları seninle yaşamamalıydı.çok ciddiymişş nerde o ya annesinin lafıyla oturup kalkan eşten ne beklersin.bence yol yakınken dönmelisin.. :(

yaşlarınız kaç ikinizin

Birinin zoruyla olmuş bişeyler derken ? Senin geçmişin ondan önce olmuş başta bunu bilip kabul ediyor şimdi ne oldu o zaman ? Bence boş ver her kavgada bunu yüzüne vurur

hangi devirde yaşıyor bu çocuk, bu devirde kızın biri kalkıp bana hiç çıktığım olmadı derse hayatta inanmam öyle bir devirdeyiz yani, bence sorunlu biri çok iyi düşünün

Back
X