• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seviyorum ama ciddi ciddi düşünüyorum ayrılmayı?

Annesiyle sevgilisinin geçmişini konuşan adam da ilk defa gördüm/duydum.
Yav bu kadar garip birinin nesini seviyorsun?
Adam resmen aşağılıyor seni kör müsün?
Seni sevdiğini düşünüyorsan iyice komik duruma düşüyorsun bence.

Ne dicekmiş anasına bu kız daha önce birileriyle öpüşmüş haberin olsun mu?

Kaç yaşındasınız allah aşkına 5 aydır görüşüyorsunuz aileler biliyor "ciddisiniz" ama annesi duysa kızarmış... Of saçmalıklar silsilesi

Birinin zoruyla?
Pambık mı koklatmış?
Gazozuna ilaç mı katmış?
İnandın mı Allahını seversen?

aa bebeğim ya yılın yorumu imza imza imza gülücük gülücük gülücük :1::1::1::1::1:
ne bu be kardeşim birinin zoruyla hemde bu oğlan ha..kızım sana ayar çekiyor yarın senden ayrılıcam el değmemiş gonca gül alcam diyo..bu kadar fesatlanacağımı düşünmezdim ama .........git diyeceğin zaman ahanda bu zaman byull dediydi dersin :27::27::27:

ne ilginç hayatlar var, ne acayip adamlar var
ve bu adamlara prim veren de kızlarımız var
valla hangi birine laf söyliyim bilemedim..
geçmişte bişey yaşayıp kızın zoruyla oldu diyip eziklik yapmasına mı.. bi kızın en özelini anasıyla paylaşmasına mı
tüm bu saçmalıklara rağmen 'ama özünde çok iyi biriiiii' diyen konu sahibine mi..
mahfedin hayatlarınızı saçma sapan insanlar için.. ezdirin kendinizi.. öpüştünüz diye milletin ağzına sizi sakız yapmasına izin verin bu erkeklere..

ne ilginç hayatlar var, ne acayip adamlar var
ve bu adamlara prim veren de kızlarımız var
valla hangi birine laf söyliyim bilemedim..
geçmişte bişey yaşayıp kızın zoruyla oldu diyip eziklik yapmasına mı.. bi kızın en özelini anasıyla paylaşmasına mı
tüm bu saçmalıklara rağmen 'ama özünde çok iyi biriiiii' diyen konu sahibine mi..
mahfedin hayatlarınızı saçma sapan insanlar için.. ezdirin kendinizi.. öpüştünüz diye milletin ağzına sizi sakız yapmasına izin verin bu erkeklere..

iyi biri. kendimi ezdirmiyorum ben de laf carpiyorum her defasinda. sonra da diyorum bunlari konusmaya ne gerek var. anneme anlatirim demedi. annem sorarsa yalan soyleyemem dedi. soylerim daha once biri olmus hayatinda diye dedi. o zamanda ister mi seni bilmem dedi.

aa bebeğim ya yılın yorumu imza imza imza gülücük gülücük gülücük :1::1::1::1::1:
ne bu be kardeşim birinin zoruyla hemde bu oğlan ha..kızım sana ayar çekiyor yarın senden ayrılıcam el değmemiş gonca gül alcam diyo..bu kadar fesatlanacağımı düşünmezdim ama .........git diyeceğin zaman ahanda bu zaman byull dediydi dersin :27::27::27:

öyle mi dusunuyosun gercekten. adam bu konuda nuh diyo peygamber demiyor. o zaman benle niye yasadin dimi.

ne biliyim kizlar seviyorum adami. ama bu sekilde de zor olcak gibi.

ben ayrilalim desem israr etmez ayrilir direk:(

Peki sen onun ilkimiymişşin? Aman böyle kafa yoran gönül üzenle işiniz olmasın kızlar.. Erkek adam öyle bişeyleri önüne koymaz, yargılamaz, yargılayanıda susturur, seninki bunalımlı demekki, ergenlikten çıkamamış:19:

ilkiymisim. daha once olmus ama kizin zoruyla ve birkez olmus.

pelin sen bunla seviştin mi?
ya ne olursa olsun böyle bi tip bütün hayatın boyunca çekilmez
bas tekmeyi gitsin bu ne be

Kızın zoruyla olmuş vs. hepsi hikaye,günah çıkarıyor kendince...Ben yaşadım ama zorla yaşadım sen isteyerek yapmışsın diye...Hem biliyormuşta öncesinde yeni mi gelmiş aklına.Bana annesini bahane ediyor gibi geldi,kendisi bunun etkisinden çıkamıyor galiba.

kendime deger veriyorum. soyluyorum benimle boyle konusma diye. ama sinirlenince yine diyo. tamam bi hata yaptim yanlis bi kisiydi. anlamadim hakli o konuda.

ama boyle yapmasi yine de dogru degil:(

Nesi haklı?
Ondan önce başka bir erkekle görüşüp öpüşmen mi?
Söylesene adamın seni bu kadar aşağılamasına neden izin veriyorsun?

Annesi ne soracak anlamadım? Biriyle öpüşüp öpüşmediğinimi? Yoksa bu çocuktan önce başka bi sevgilin olup olmadığını mı?

Kızın zoruyla olmuş vs. hepsi hikaye,günah çıkarıyor kendince...Ben yaşadım ama zorla yaşadım sen isteyerek yapmışsın diye...Hem biliyormuşta öncesinde yeni mi gelmiş aklına.Bana annesini bahane ediyor gibi geldi,kendisi bunun etkisinden çıkamıyor galiba.

evet etkisinden cikamiyor kesinlikle:(

Back
X