- 13 Nisan 2007
- 33.645
- 102.504
- 1.123
- 46
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birinin zoruyla?
Pambık mı koklatmış?
Gazozuna ilaç mı katmış?
İnandın mı Allahını seversen?
yaşlarınız kaç ikinizin
ne ilginç hayatlar var, ne acayip adamlar var
ve bu adamlara prim veren de kızlarımız var
valla hangi birine laf söyliyim bilemedim..
geçmişte bişey yaşayıp kızın zoruyla oldu diyip eziklik yapmasına mı.. bi kızın en özelini anasıyla paylaşmasına mı
tüm bu saçmalıklara rağmen 'ama özünde çok iyi biriiiii' diyen konu sahibine mi..
mahfedin hayatlarınızı saçma sapan insanlar için.. ezdirin kendinizi.. öpüştünüz diye milletin ağzına sizi sakız yapmasına izin verin bu erkeklere..
aa bebeğim ya yılın yorumu imza imza imza gülücük gülücük gülücük
ne bu be kardeşim birinin zoruyla hemde bu oğlan ha..kızım sana ayar çekiyor yarın senden ayrılıcam el değmemiş gonca gül alcam diyo..bu kadar fesatlanacağımı düşünmezdim ama .........git diyeceğin zaman ahanda bu zaman byull dediydi dersin![]()
Peki sen onun ilkimiymişşin? Aman böyle kafa yoran gönül üzenle işiniz olmasın kızlar.. Erkek adam öyle bişeyleri önüne koymaz, yargılamaz, yargılayanıda susturur, seninki bunalımlı demekki, ergenlikten çıkamamış![]()
Cozum net: kendine deger veriyorsan ayrilmalisin.
ilkiymisim. daha once olmus ama kizin zoruyla ve birkez olmus.
kendime deger veriyorum. soyluyorum benimle boyle konusma diye. ama sinirlenince yine diyo. tamam bi hata yaptim yanlis bi kisiydi. anlamadim hakli o konuda.
ama boyle yapmasi yine de dogru degil![]()
Sevgiliniz o kızla ne yaşamış zorla merak ettim
ileri giden bisey yasamamis.
Annesi ne soracak anlamadım? Biriyle öpüşüp öpüşmediğinimi? Yoksa bu çocuktan önce başka bi sevgilin olup olmadığını mı?
Annesi ne soracak anlamadım? Biriyle öpüşüp öpüşmediğinimi? Yoksa bu çocuktan önce başka bi sevgilin olup olmadığını mı?
Kızın zoruyla olmuş vs. hepsi hikaye,günah çıkarıyor kendince...Ben yaşadım ama zorla yaşadım sen isteyerek yapmışsın diye...Hem biliyormuşta öncesinde yeni mi gelmiş aklına.Bana annesini bahane ediyor gibi geldi,kendisi bunun etkisinden çıkamıyor galiba.