öyle mi dusunuyosun gercekten. adam bu konuda nuh diyo peygamber demiyor. o zaman benle niye yasadin dimi.
ne biliyim kizlar seviyorum adami. ama bu sekilde de zor olcak gibi.
ben ayrilalim desem israr etmez ayrilir direk
Bırak canımın içi, bırak sen bu adamı.
Seni daha önce biriyle öpüştüğün diye suçlayacak biriyle değil; bundan sonra sadece onun olduğun için her gün kendisini şanslı sayacak ve bu yüzden kendini dünyanın en mutlusu sayacak biriyle ömür geçir.
benimde korkum bu. cok iyiyiz cok mutluyuz. ama bu konuyu acinca eser kalmiyor.
bilmiyorum. ben ayriligi dusundum dedim bana nasil dusunursun diyo.
bu saatten sonra duzelir mi duzelmez mi nasil olur bilmiyorum
Sen de adın gibi biliyosun sorduğun soruların cevaplarını ama boşver sineye çek dememizi bekliyosun çünkü ayrılmak istemiyosun.kusura bakma ama çok safsın evlenme merakıyla olmadık adamlarla vakit geçiriyosunuz sonra adam senden ayrılınca aylarca depresyon takılıyosunuz. Arkadaşa katılıyorum adam senden ayrılacağının sinyalini vermş nedenini bile söylemiş sen hala binde bir evlilik ihtimali için kahrını çekerim diyosun. Bu kadar değersiz mi görüyosun kendini?? Beyaz gelinlik hayaliyle zamanını deymicek biri için harcamamalısın ne kadar dinlersin bilinmez ama 5 yıl da çıksanız ayrılcak senden ve "Annesinin" bulduğu kızla evlenecek bunu söylemek için fal açmaya gerek yok üzgünüm...
haklısın sanırım.
ama seviyorum. bu konu harici el üstünde tutar herkes imreniyo pelin çok sanslısın diyo. bi tek bu konuda kırıyor beni.
Y
Bilmiyorum farkında misin ama her yorumda erkek arkadasinin avukatligini yapan bi tavrin var,toz kondurmuyorsun ama ayrilmayi dusunuyorum diye de baslik atmissin. Burada insanlar, ben de dahil objektif olarak yorum yapip senin goremedigin noktalari gorebilmen için yardımcı olmaya calisiyoruz Ama sen burada bile hep onu hakli cikaramya calisirken, ben sanmıyorum ki o adama karsi tavir alip kendni savunabilesin. O yüzden bu kadar tepene cikip seni annesiyle korkutmasina sasirmamak lazim.
"Bu konu haricinde" diyorsun da, canım benim, bu konu öyle ufak bir konu değil ki. Seninle aynı yaştayız, 26 yaşında bir insanın daha önce biriyle öpüşmüş olmasına değil, öpüşmemiş olmasına şaşırırım ben bu devirde. Hem diyelim ki yaşadın bir şeyler, eğer karşındaki bu kadar ufak bir şeye bu kadar kin tutup, sürekli yüzüne vuruyorsa, demek ki yapısı böyle sinsi demektir. Diğer her konuda iyi olabilir ama, bu insan yapısı gereği affetmeyi ve unutmayı, skor tutmadan yaşamayı bilmiyor demektir. Daha bugün okudum bir yazı, mutlu bir evliliğin sırrının en çok affetmek, unutabilmek ve en öfkeli anlarda bile saygıyı korumaya çalışmaktan geçtiğini yazmıştı. Senin söylediklerinse bunların hiçbirinin bu erkekle mümkün olmadığını gösteriyor. Bizler çocuk değiliz artık, bu yaşta karar verirken, böyle büyük kusurları "ama geri kalan her şeyi mükemmel" diyerek göz ardı edemeyiz. Sen çok değerli bir genç kadınsın, ve karşındaki senin gibi bir genç kadına sahip olmanın kıymetini bilmek yerine böyle cahil cühela tavırlar sergiliyorsa bırak gitsin.
Buna rağmen bu konuyu uzatırsa altında başka şeyler aramalısın .
Vala adamın huyu böyle diye kabullenme canım . Eğer beğenmiyorsan bu huyunu açık açık konuş değiştirmesini iste .
Bunu bir ömür boyu çekicekmisin . Sinirlenince gözüne gözükme o zaman seni böyle sindirmesine izin verme.
Daha yolun başındasın niyetinizde ciddi ise bu konuları es geçme derim ilerde sorun olmasın . Ki ilerledikçe daha fazla büyür neden dersen iyice alışacaksınız ilişkiye daha fazla yüz göz olacaksınız . Şartlarını belirt ya istediğin gibi bir ilişki yaşa.
Tecrubeyle sabittir. Yakin arkadasiminda basina geldi ayni olay. O da senin gibi iyi bir insan ama bu konular acilinca deliriyor diyordu adam psikopat cikti. Zorla beraber olmaya calisti vs. Gecti gitti biz zor kurtulduk heriften sense vazgec. Seni seven bir adam seni herseyinle sever. Sakin ortada kalmis 4 cocuk annesi gibi davranma. Resti cek ben buyum varsan varsin yoksa kapi orda. 4 ayda boyle ben 4.yilinizi dusunemiyorum
bu kadar savunacaksan ne diye konu açıyorsun? madem o kadar iyi biri neden böyle birşey yüzünden seni bunca incitiyor seni bu kadar kolay mı insanları yaftalamak. ne olmuş öpüşmüşsen kötü birşey mi? birine hainlik mi yaptın hırsızlık mı yaptın incittin mi yok altı üstü öpücük ya sen hala bu adamı savunuyorsun. bence siz ayrılacaksınız kendini üzme bari o dönemde değmeyen biriyleydim diye düşün.
öyle anlattı bana. kız zorlamış ve bi kez olmuş. başka da bişey yaşamamış. ben inandım ama hata mı ettim bilmiyorum
Zorla nasıl olmuş?
Hani bayan olsa anlarım, zorla bile olsa birleşmenin gerçekleşeğini
Ama erkek arzulamazsa, hissetmezse o iş nasıl olur?
Oyuncak vinç falan mı kullanmış? :44:
savunmuyorum eksileri bu artıları bu diyorum. tek taraftan bakmıyorum..
o konuda beni hiç haklı görmüyor. o konudaki fikirleri sabit çünkü. o yüzden beni bu denli hırpalayışı . evlenmiyceğin insanla bişey yaşamıcaksın öyle düşünüyor.
bilmiyorum ama ilişkide değişiklikler yapıcam bakalım biter mi bitmez mi bilmiyorum. dediğim gibi başlarda ayrılık düşüncesi aklımın ucundan geçmezdi. ama şimdi o kadar korkutucu gelmiyor. üzülürüm evet ama başa çıkamıycamı düşünmüyorum.
birliktelik yaşamamış. yanlış ifade ettim sanırım.
canım sen onu aldatıp öpüşmemişsin ki, hem herkes ilişkisinin sonunun tatlıya bağlamak ister olmadıysa bir sonraki ilişkindeki şahıs bununla ilgili yorum yapma hakkına sahip değil. seni ilgilendirmez de geç. ne karıştırıyor anasını danasını. ömür geçmez onunla ama neyse artık madem seviyormuşsun kendin bilirsin biraz daha çek ne deyim.
Ben pek inanmadım arkadaşım...
Anlattıklarına bakılırsa bir an önce uzaklaş olay yerinden.
Benim eşim de, ilk eşini canavar gibi anlatmıştı,
Sorsan zorla evlendirmiş ailesi
Hepsi hikaye...
öyle mi diyorsun. yalan söylüyor yani. benim anlamadığım başlarda söylemedi sanki bi çok şey yaşamış gibi davranıyordu. o sekilde anlattı. sonradan söyledi yaşamadım diye. burda da var bi gariplik :26: diyorum sen de beni kandırdın sonuçta yaşadım dedin ben seni o halinle kabul ettim dimi diyorum. demedim ki bu benden fazlasını yaşamış demedim yani. bunları diyince susuyor tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?