- Konu Sahibi athenenoctua
-
Birşey söyliyimmi bir insan bencilse bencil kalıyor yaptığı iyi şeylerde samimi gelmediği için mutlu etmiyor seni bendede var aynı sıkıntı
Aynen bende ayni seyi yasadim ya zihnini formatlayacaksin kin tutmadan ani yasayip degerlendireceksin ya da devam etmeyeceksin yoksa hem sana hem ona yazik....
Birşey söyliyimmi bir insan bencilse bencil kalıyor yaptığı iyi şeylerde samimi gelmediği için mutlu etmiyor seni bendede var aynı sıkıntı
Aynen bende ayni seyi yasadim ya zihnini formatlayacaksin kin tutmadan ani yasayip degerlendireceksin ya da devam etmeyeceksin yoksa hem sana hem ona yazik....
Aynı durum bende de var. Önceden aramazdı ilgilenmezdi buluşamaz görüşemezdik çok ihmal etti ettiğini de kabul ediyordu. Ara verdik gibi bişey ve sonra gene başladık şimdi çok iyi eskiye göre ama dediğin durum bende de var. Hatta üzüldü bir ara neden soğuk davranıyorsun bana yanımda başka biri var sanki filan diye. Şİmdi şimdi biraz aştık gibi gibi.
aksine hep arar sorar ilgilenir o konuda sorunum yok fakat beraberken bir sey paylasamadıgımızı hissediyordum ben,
adım attıgımda ise usengec, umursamaz ve kendi isteklerine oncelik tanıyan biri vardı
ben de ona ara vermeyi beni bir sure aramasını vs soyledim ama hep olumsuz karsıladı tekliflerimi,
birkez uzaklasırsak sen beni hic kabul etmezsin dedi.
durumun ciddiyetini anladıgından beri ugrasıyor fakat ben simdi ben adım atamıyorum.
sen nasıl aştın? birazcık kendini mi zorladın yoksa kendiliginden her sey yoluna giriyor mu ?
sevgiliniz değişmiş değişmesine ama bu bir müddet devam edecektir.sonuçta insan katakterini bir an içinde nasıl değiştirebilirki.
sizi seviyor ve sizi kaybetmemek adına "oyunculuk" yapıyor gibime geldi.kusura bakmayın biraz ağır oldu.:26:
siz onu seviyorsanız onu eskiden olduğu gibi kabullenin çünkü dediğim gibi biraz zaman geçtikten sonra sizinle arasını düzelttikten sonra eskiye yolculuk başlayacak.
Atalarımız can çıkar huy çıkmaz demişler. Şimdi birşeyleri değiştirse bile ilerde kendi kişiliğine geri dönecektir. bu konuda boşuna ümitlenme. Fakat şöyle birşey de var. toplumumuzdaki birçok erkek, ailsinden veya çevresinden görmediği için, bir kadına nasıl davranılır, nasıl yakınlaşılır, sevgisini nasıl gösterir farkında değillerdir. Ya ben bunlarla uğraşamam diyip yol yakından vazgeçeceksin ya da ona bunu öğretmeye çalışabilirsin. Yani kendisini aşmasına ve yakın ilşki kurmasına yardımcı olacaksın. Seçim senin.
Benim eski eşim de beni üzmemeye çalışan fakat bir ilişki nasıl yürütülür bilmeyen birisiydi. Yani elinden tutmak, öpmek, kucaklamak, güzel şeyler söylemek, beraber birşeyler paylaşmak, centilmen davranmak vs bunları bilmiyordu. İki kişi konuşacak paylaşacak birşey bulamıyorduk artık. Ben birşeyler yapmaya çalıştım, o da değişmeye çalıştı ama sadece 1 ay falan iyi gidiyordu. Sonra yine eski hamam eski tas. Bense ruhumu okşayacak hareketler bekliyordum. Tamamen kendimi tek ve yalnız hissediyordum. Ailelerimiz de uyuşmayınca tamamen koptuk ayrıldık.
Umarım herşey yolunda gider ve sen bu sorunu atlatırsın. Mutluluklar
Bir adamin kendine asik olup benciligi inan hemcinsini degil karsiyi deli ediyor yani biziBen evliyim evet çok iyi bir eşim var ama bencil nazik değil düşünceli değil ve çok sinirli ama ben bir şekilde idare ediyorm. Ama değişmez
Konuyu ben açmışım gibi hissettim.. bu yorumuda ben yapmışm sanki
meger gerçekten bu konuda yanlız degilmişim.
sevgi yoksa hepsi bahane denmiş ama bnce sevgiyi tüketende bu minik ayrıntıların altındaki kırgınlıklar, eksiklikler, tükenmişlik...
ben savaşmayı bıraktım. içimden gelmiyo ve zorlamakta olmuyo..
ben kötüyüm dedigimde care arayacak birine ihtiyacım var..
"bende kötüyüm senin kadar bende kötüyüm" diyecek benim hayat enerjimi alacak bi insanı nasıl sevebilir onu öyle nasıl kabul edebilirim.. birazda ben bencil olayım artık
umarım geçer şu günler en hayırlı sekilde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?