Seviyorum ama gidemiyorum

kbra927

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
25
1
86
Bursa
5 saatlik bir mesafe var aramızda. Ben hiç gidemedim aile durumlarından dolayı. Askerdeydi izne geldi yanıma eve gitti çevresindekilerin lafıyla kafası karışmış ben hiç gitmedim hep o geldi diye ayrıldık. Ama bitti bile dememişti, yazdım zaman sonra bitti de en azından diye cevap vermemişti, tekrar yazdım sen gelemedin yapamadık dedi ben de bitirme kararı aldım artık kafamda. Aradan bir ay geçti pişman deli gibi özür diliyo nasıl yaptım bilmiyorum ben seni seviyorum diyo ama ben güvenemedim ve biraz uğraşsın istedim açıkçası. Sevdiği için geldiğini anlamak istedim, vicdan veya askerde olduğu için değil. Ben olmaz deyince de üstelemedi bitti diyosan bitti dedi. Kafam çok karışık ne yapsam bilmiyorum, askerde şimdi zaten.

Askerlik psikolojisi vs ile zamanında öyle düşünmüş olabilir bence büyütülecek bir durum yok sonuçta yanlış düşündüğünün ve yanlış yaptığının farkında. Affedilebilir olarak görüyorum. Yalnız etrafındaki insanların ağzına bakıp hareketlerini değiştirecekse bunu peşin peşin konuşmalısın

Cok sacma erkek gelip seni evlilige ikna etsin ne münasebet. Onun şehrine gidecekmişsin. Kendi kac kez geldi!

Bilmediğin sehirde güvenebileceğin kadar tanıyor musun onu? Kendini koru sen bosver. Giden gider boyle sacma bahanelerle kimse kimseyi kandirmasin. Seviyorsa kanitlasin bence.

Bi kere ayrılık bahanesi çok saçma tabi o gelcek senin yanına. Şu an boşlukta ve seninle oyalanmak istediği için geldi ve olumlu cvp alamayınca üstelemedi oyalanack başka birini bulurum diye. Sevse ve pişman olsa naz çekerdi peşinden koşardı bir müddet. Boşver bence hayatına onsuz devam et

Sakin bi daha sen gitme ben o hatayi bekarken yaptim simdi sonuc degerszim esimin gozunde kendni yiprtma inanma seven cabalar.

Ben üç sene boyunca hiç gitmedim. Gitmedigime de pişman değilim. Bir zahmet beyfendi yanıma da gelsin yani. İşlerine geldi mi ben erkeğim diye geziniyorlar. Biz de kadın halimizle bilmediğimiz şehirde ne yapalım nerde kalalım? Haa kalınır mi kalinir ama erkeğin gelmesi daha kolayken seven erkek sevdiği kadını yormaz . Bu sebepten ayrılık ta olmaz . Unut gitsin bence onu. Saçma sapan çevrenin lafindan etkilenen birinden hayır gelmez zaten.

Back
X