Seviyorum ama kıyafetime karışıyor. Evlensem mi ?

gelınlkte kısa kollu bıle gıydırtmeyecekse evlendıkten snra hiç hiç giydirmez.bunlar küçük meseleler gibi görünebilir ama ileride sein için cok daha zor olacaktır.ve senın tersi davranışında sen benım byle ıstemedıgımı bıle bıle evlendın fılan dıycektır.bence iyi düşün diyorum çünki zaten kafanda kesin EVET dememişsin.zaten üzerimizde yeteri kadar toplum baskısı var bide eşinin baskısı olursa evliligin çekılmez olurr

senin en özel günündeki giyeceğin gelinliğine dahi karışıyor demek ki
olmaz...eğer çok fazla dekolte olmayacaksa, hani bazıları göğüs çatalını çok açar ve göğüslerini yukarı doğru sıkıştırarak taşırır.buna karışsa neyse ama kısa kollu deyince saçma oluyor karışması...yasakkelime
evlensem mi diye soruyorsun arkadaşım,sen gerçekten o insanı sevdiğine emin misin?eminsen onu tolere etmeye çalışarak yola devam edersin.
ama ben şu 'evlensem mi'?soruna takıldım,demek ki bu soruyu soracak kadar çok sevmiyorsun...ve inanki evlenmiş olmak için evlenmek,onun istediği gibi bir gelinlik giymenden daha kötüdür...

Evlenmek için değil tabiki gerçekten seviyorum. 2 yıllık beraberlik bu.. Sevmesem neden uğraşayım ki. Ben sadece özellikle evli bayanların yorumunu almak istedim. Tabi ki son kararı ben vereceğim. Sorun istediği gibi giyinip giyinememem sevip sevmemen değil...

olmaz olur mu
siz kkda bu yüzden evlilikleri bitme noktasına gelmiş arkadaşlarımızı okumadınız galiba. bakın ben kapalı değilim ve askılı giyerim gerekirse şortta .
ama beni böyle görüp beğenen ve evlenin ce kapan diyen adam anın da biter. o beni bu şekilde görmiş ve beğenmiş çünkü.
baştan der. böyle istiyorum. o zaman asla kabul etmem. bu benim ben olmama kişiliğime kendime yapılan saygısızlıktır. beni istediği şekle kimse sokamaz. ailemden aldığım bir kültürle yetişmişim çünkü..
aşık olduğum insan bana saygı göstermeli. beni ben olarak görmüyorsa istediği şekle sokmaya çalışıyorsa zaten onun aşkıda şüphelendirir beni...ben bir şekil değil bir insanım. onu böyle bilmeli.
haa,böyle düşünen bir adama da asla aşık olmam oda başka tabii..

İşte budur vereliniortak

evlenme arkadaşım şimdiden başlamış zaten hiç karışmıyorken iş ciddiye binince başlamış karışmaya.Kendine ve hayatına müdahale ettirme.ıpin ucunu verdinmi bir bakıyorsun yumakla beraber gitmiş...Tecrübeyle sabittir.

neyse kızlar bana burda yer yok demekkı benım dusuncelerım sızlerle cok farklı herhekzın fıkrınede saygılı olun

Saygısızlık yapılmadı size zaten sadece katılmadık düşüncenize.. Sırf kocam kapan dedi diye kapanırsam hayatım boyunca için için ondan nefret ederim..

kıyafet için sevdiğnden vazgeçme ama herzaman bu konuyla alakalı sorunlar tartışmalar yaşıcanıda sakın unutma....bu konuda epeyce tecrübeli biri olarak söylüorum bunları..şu kıyafet mevzuları yüzünden okadar çok tartışmamız olduki anlatamam..birbirmizi kırdıgımız hatta kırmaktan öte mahvettiğimiz tartışmalarımız.....
bgn ne giydin çekte görelim topicine arada koyarım kıyafetlerimi..okadar çok açık diildir..kayseri gibi bi yerdede pek mümkün diildir zaten açık giyinmek..ama eşimin özellikle kıyafet konusundaki kıskkançlıkları bizim hep tartışmamıza sebeb olmuştur...
hala tartışırız..bazen o pes eder bazen ben...
hala çok kızgın oldugum hatırladıkça delirdiğim kötü anılarımda yok diil hani...
bunları göz önünde bulundur ve bi çözüm bul bu kıyafet konusuna evlendikten sonra başın çok ağrır benden söylemesi..

ben esımde en basta tanıstıgımızda pat dıye soyledım. Benım kıyafetıme karısacaksan hıc baslamayalım dedım. Oda kabul ettı. Tek sartı mını etegı onun yanındayken gıymemdı. Kısıtlamaları sevmem

Benimkide karışır...
Ama orta yol bulunur elbet....
Bu evlenmemek için bi nedense çok saçma bir şey...
Bu konuyu konuşabilirsin..

Herkese teşekkür ederim. Konuşarak orta yolu bulduk sayılır. O biraz taviz verdi ben biraz derken ortada buluştuk. Nişan işine de 1 sene sonraya düğünle beraber olmasına karar verdik. Uzun süre nişan aileler derken ilişki çok yıpranıyor. 1 senedede bol bol düşünürüz zaten. Ben vazgeçmedim sadece çok az esnedim..:D

2 yıldır beraber olduğum kişiyle evlenme kararı vermiş aileleri tanıştırmıştık. Fakat gelinlikte dahi kısa kollu giymemi istemiyor. Ben zaten çok açık biri değilim en kısa japone kol giyiyorum. evlenince eminim onuda istemeyecek. Çok seviyorum ve kıyafet dışında çok iyi anlaşıyoruz. Bazen evlenmek istiyorum bazen istemiyorum. Evlendikten sonra pişman olmaktan korkuyorum. Lütfen yardım.

arkadaşım kıyafet yüzünden evlensem mi evlenmesem mi dememelisin bence.
evlendiğin zaman kısa kollu giydirmeye bilir neden biliyormusun.tek kendi görmek isityor seni.başka erkeklere göstermek istemiyor.kıskanıyor.ben kıskanmayan erkekten şüphe ederim ne o öle domuz gibi.hiç düşünme arkadaşım onda bişey seviyosan uzun kollu giymekte hiç bişey yok.kıskanıyor.bence büyütmene gerek yok

kıyafet yüzünden kafamı karışır cnmmmm!!!haniii hiç bi sorun yok ,sevginden, onun sevgisindende eminsenn kısa kollu giyme nolcakki çokmu önemliii...benceee bu kafanı karıştırmalııııı..

seni nasıl tanıdıysa öyle kabul edebilmeli,değiştirmeye çalışmamalı,sonra problem yaşanabiliyor...ilişkilerde bazen bu tür şeyler önemsiz olarak nitelendirilebilir...fakat
sivrisinekte küçüktür ama mide bulandırır..

Nişanlandık. Kıyafet sorunumuz devam ediyor. Diğer herşeyde çok iyi anlaşıyoruz şükür. Bunuda atlatırız heralde. Gelinliğimde istediğim gibi olacak.

Son düzenleme:
konuyu açalı 1 sene olmuş ve sen fikrini değiştirmedin öylemi akannehir ee biz bunları boşuna mı yazdık sana bak sorun hala devam ediyormuş zamanını boşa harcamışsın ne deyim artık pessssss çok vaktin var sanırım

Senin yazdığınla karar verecek halim yok. Senin tersinde yorum yazanlarda var. artıları fazla geldi kabul ettim. evet problem yaşıyoruz ama illaki atlatacağız. 5cm kumaş için aşkımdan vazgeçmedim. Burada yazılanlar sadece fikir beyan etmek için canım. Kimse kimsenin yazdığıyla yola çıkacak değil.

Senin yazdığınla karar verecek halim yok. Senin tersinde yorum yazanlarda var. artıları fazla geldi kabul ettim. evet problem yaşıyoruz ama illaki atlatacağız. 5cm kumaş için aşkımdan vazgeçmedim. Burada yazılanlar sadece fikir beyan etmek için canım. Kimse kimsenin yazdığıyla yola çıkacak değil.

5 cm kumaş yüzünden fikrinizden vazgeçmeyecek kadar rahatsız değildiniz,,ne diye konu açıyorsunuz madem
.ilginç:delphin:

burada sorun 5 cm kumaş değil zaten.
bir erkeğin, o kumaşın uzunluğuna karar verme hakkını kendinde görmesi.
siz böyle bir insanla mutlu olacağinizi düşünmüşsünüz; devam etmişsiniz.
5 cm için de o kadar insanı 7 sayfa yormasaydınız bari.

Santim değil,milim adım atmam,sevdiğim de milimin lafını ediyorsa milim sevgi kalmaz içimde.Ha aşk için 5 cm. fedakarlık yaparsın,ertesi gün aşk için evin beş cm dışına adım atamazsın.
Kolay gelsin ama fikir isteyip de sonra bu derece terscevap vermen hiç hoş değil,genele de bakarsan senin karşı fikrinde..Yani tecrübe illa yaşanarak edinilecek anlaşılan..

Back
X