Seviyorum ama soğuyor muyum?

Kafanfilm000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
676
529
103
Merhaba kk,
Daha önce de benzer bir konu açmıştım. Sevgilim bana güzel şeyler söylemiyor; canım, aşkım, birtanem demiyor diye... O zaman ilişkimiz 3 aylıktı. Baslarda bana nasıl hitap etmek isterdin diye sorardı ve kendisi de güzel şeyler söylerdi.

Birçok kişi o öyle hitap etmiyorsa sevgi sözcuklerini kullanmıyorsa sen kullan demişti. Benim içimden çok sevgi sözcügü kullanmak geçiyordu zaten o söylemiyor diye üzülüyordum. Ben o sekilde davranınca, aşkım, birtanem vs.dedikçe o daha soğuk davrandı.

Şu an ilişkimiz 5 aylık ve ben budurumdan çok muzdaribim. Ben son 3-4 gündür ondan çok uzaklaştığımı fark ettim. Mesajlarina eskisi gibi cevap vermek gelmiyor. Sevgilimi çok seviyorum ama çok sevmeme rağmen içime sinmeyen bir seyler var. Bu arada benim soğuk davrandığımı anlıyor sanırım, çünkü kendisi arada bana sevgi sözcükleriyle hitap etmeye başladı. Ama bu kez onu samimiyetsiz bulmaya başladım. İçim buruk, eksik bir sey var çözemedim.

Geçen gün beni ne diye kaydettin diye sordum. Telefonundan gösterdi beni aďım ve soyadım olarak telefonuna kaydetmiş. Ben de bu ne böyle beni iş arkadaşınmışım gibi kaydetmişsin dedim. Nasıl kaydedeyim dedi. Ben de ıçinden nasıl çekiyorsa öyle kaydet dedim. Konu kapandı.

Şu anda ailelerimizi tanıştırmak planlıyoruz. Hata mı yapıyorum? Onu çok seviyorum. Böyle davrandığını için onunla konusmali mı yoksa kendi haline mi bırakmalı? İçimdeki burukluk beni çok etkiliyor ve ona soguk davranmama neden oluyor.

kendinden emin değilsen tanıştırma olayına girme onunda hislerinden emin olmasını bekle. daha erken aslında madem samimi de olamıyor.

tek sorun sevgi sözcükleri kullanmaması mı? sevmiyodur kullanmıyodur ne var bunda.

nişanlım da benim telefonumda adı soyadı ile kayıtlı. hatta annem babam bile öyle kayıtlı. ayrıntılara takılmayın bence. ilişki iyi ise dert edecek bişey yok.

Bence de bunlar çok anlamsız ayrıntılar, herkesin hitap şekli üslubu farklıdır, bu sözcükleri kullanmıyor diye sevmiyor diye etiketlemek bence doğru değil. Sevgiyi anlamanın yolları bunlar değil, verdiği değeri gösterme şekli farklı olabilir bence olayı daha genel değerlendirin. Sizin için yaptığı fedakarlıklar var mı, özenli davranıyor mu, ince düşünceli mi gibi gibi...
Sevgiler

Bence sevgiyi gösterme şekliyle çok alakalı bir durum olsa gerek, bende siz gibiyim sevince çok güzel kelimeler etmek ve duymak çok hosuma gidiyor. Zaten ilişki yaşama amacımız biraz olsun duygusal tatmin değil mi?
Hastalıkta , saglıkta, mutlulukta, huysuzlukta sevildiğini bilmek ve sevdiğini hissettirmek bana göre.
Benim de ilişkim sizin gibi isim olarak konusur hep, bazen derim ki hiç sevmiyor; bazen de öyle ufak biseyi olur ki seviyor ya derim. İnsan nasıl görmek isterse öyle görüyor bana göre.
Ama hayat böyle geçer mi size kalmış

bende de açıkçası sizin gibi sevgi sözcüğü kullanılması gerektiği düşünüyorum.duymak isterim yani sonuçta sevgiliniz. annem ,babam, arkadaşlarım adımda sesleniyor zaten. sevgilim diyeceğim insanın ismimle değil "aşkım", "canım" vs. demesini beklerim. yeri geldiğinde arkadaşlarıma "canım" diye hitap ederim yani.
ilişkinin daha yeni sayılır aileyle tanıştırma filan o topa girmeyin henüz .acele etmeyin. düşünün biraz.

Adam zorla sevgili olmuşta sanki yalnız kalmamak için sana katlanıyor gibi geldi bana.

Sevgilinin seni o şekilde kaydetmiş olması senin için baya sıkıntı olmuş anlaşılan ve bu durumda haklısın. Kişiden kişiye göre değişir bu tabiki. Olayı fazla uzatmadan sevgilinle konuşmanı tavsiye ederim. Ve eğer gerçekten sevgilini seviyorsan önce o içindeki eksik olan şeyi bulmaya çalış ondan sonra ailelerle tanıştırmak daha uygun olur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…