Seviyorum ama soğuyor muyum?

Kafanfilm000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
676
529
103
Merhaba kk,
Daha önce de benzer bir konu açmıştım. Sevgilim bana güzel şeyler söylemiyor; canım, aşkım, birtanem demiyor diye... O zaman ilişkimiz 3 aylıktı. Baslarda bana nasıl hitap etmek isterdin diye sorardı ve kendisi de güzel şeyler söylerdi.

Birçok kişi o öyle hitap etmiyorsa sevgi sözcuklerini kullanmıyorsa sen kullan demişti. Benim içimden çok sevgi sözcügü kullanmak geçiyordu zaten o söylemiyor diye üzülüyordum. Ben o sekilde davranınca, aşkım, birtanem vs.dedikçe o daha soğuk davrandı.

Şu an ilişkimiz 5 aylık ve ben budurumdan çok muzdaribim. Ben son 3-4 gündür ondan çok uzaklaştığımı fark ettim. Mesajlarina eskisi gibi cevap vermek gelmiyor. Sevgilimi çok seviyorum ama çok sevmeme rağmen içime sinmeyen bir seyler var. Bu arada benim soğuk davrandığımı anlıyor sanırım, çünkü kendisi arada bana sevgi sözcükleriyle hitap etmeye başladı. Ama bu kez onu samimiyetsiz bulmaya başladım. İçim buruk, eksik bir sey var çözemedim.

Geçen gün beni ne diye kaydettin diye sordum. Telefonundan gösterdi beni aďım ve soyadım olarak telefonuna kaydetmiş. Ben de bu ne böyle beni iş arkadaşınmışım gibi kaydetmişsin dedim. Nasıl kaydedeyim dedi. Ben de ıçinden nasıl geliyorsa öyle kaydet dedim. Konu kapandı.

Şu anda ailelerimizi tanıştırmak planlıyoruz. Hata mı yapıyorum? Onu çok seviyorum. Böyle davrandığını için onunla konusmali mı yoksa kendi haline mi bırakmalı? İçimdeki burukluk beni çok etkiliyor ve ona soguk davranmama neden oluyor.

Diğerleri hadi neyse de adin soyadin olarak kaydediyor.. Yanina gülücük bisi koy bari mubarek...
Yepyeni bir cinsle karsikarsiyayiz. Hakkinizda hayirlisi olsun.
Karsilasinca tokalasiyor musunuz yoksa bi sarilma vs oluyor mu

Diğerleri hadi neyse de adin soyadin olarak kaydediyor.. Yanina gülücük bisi koy bari mubarek...
Yepyeni bir cinsle karsikarsiyayiz. Hakkinizda hayirlisi olsun.
Karsilasinca tokalasiyor musunuz yoksa bi sarilma vs oluyor mu
Yan yana geldiğinizde bur sıkıntı yok bsna karşı hal ve tavırları normal:)))

Merhaba ben de sevgi sözcüklerini çok sevmiyorum ve çok kullanınca çok vıcık vıcık geliyor bana. Kız arkadaşlarım bile aşkım bebeğim vs deyince hafiften soğuyorum. erkek arkadaşınız da böyle olabilir. Benim de eşim ismiyle kayıtlı. Ama bu sevginin göstergesi olabilir mi? Tabiki hayır eşimi çok çok seviyorum, ilişkimiz de çok güzel. Liseden beri birlikteyiz bu tarz sözcükleri kullanmıyoruz. Ne bileyim aşkım demiyoeuz birbirimize güzelim der hep. Bence insanın sevgi sözcüklerini kullanmaması sevgisiyle bağdaştırılmamalı.
Tabi sıkınto sadece sevgi sözcüğüyse bu ilişkiyi bitirmenin anlamı yok bence, herkes farklı yansıtır. Bunun dışında size karşı sevgili, ölçülü, merhametli ve saygılı davranıyor mu? Ölçüt budur, sevgiyi hissetmektir herkes farklı ifade eder

Kelimelere bu kadar önem atfetmek ne denli doğru.. tabi sizin çok önem verdiğiniz birşey gibi bu durumu oturup karşılıklı birşekilde konusun tekrar..

Bana karşı çok merhametli, bana değer verdiğini hissediyorum. Seviyor da çünkü buluştuğumuzda gayet iyi davranıyor. Atada güzellik diyor sadece:) ama ben bu tarz sevgi sözcükleri kullanmayı seviyorum

Bende eşimde ismimle eşimde bende ismiyle kayıtlı bende çok çok içimden gelmedikçe öyle sevgi sözcükleri kullanmıyorum aslında onlar kime göre neye göre sevgi sözcüğü.

Fakat ben eşimin davranışlarıyla hareketleriyle ilgisiyle beni ne kadar çok sevdiğini hissediyorum. Eğer sizde davranışıyla hissediyorsanız, sözcükleri es geçin. Herkesin yapısı farklı sevgi gösterme biçimi farklı bazıları görsel bazıları duysal bazıları dokunsal olabiliyor.

Benim açımdan görsel ve dokunsal okarak sevmekte sıkıntı yok. Onun da yoktur diye düşünüyorum ama işitsel olarak da güzel seyler söylese beş duyu organıma hitap etmiş olur :))) Bu da beni daha çok tatmin eder.

Benım esımde benı ısım soyad kaydetmiş bıde resmımı koymus ama gıcıklığına yaptı
Dedım not dusseydın bızım evde yasayan arayınca cıkaramazsın belkı kım oldugumu:))
Hala oyle kayıtlıyım:)))

Beş Sevgi Dili isimli bir kitap var. Orada herkesin sevgiyi hissettiği farklı bir yol olduğundan bahşeder. Kimi insan sözcüklerden sohbetlerden hoşlanır, kimisi hizmet davranışlarından, kimi dokunmaktan... eğer siz sözel ifadeler duyduğunuzda sevildiğinizi hissedenlerdenseniz bu ilişki devam ettikçe hep yaralı kalacaksınız.

Ben de sevgilimin telefonunda ad-soyad şeklinde kayıtlıyım. Benim bundan haberim bile yokken ben de onu adı soyadıyla kaydetmiştim. Bunun neresi sorun ki? Değiştirip "beybiliboy" diye mi kaydetsem ne yapsam

İlişkiniz daha 5 aylıkken ve emin olamadığınız şeyler varken aileleri tanıştırmaya gerek yok, çok acele ediyorsunuz bence.

Herkesin sevgisini ifade ediş şekli farklıdır. Önemli olan sizin bu konudaki beklentiniz ve o beklentinin karşılanıp karşılanmadığı. Adam "aşkım, canım" demek istemiyorsa sizin zorunuzla 1-2 söyler, sonra eski haline döner. Bu durumu kabul edebilecekseniz devam edin. Edemeyip ömür boyu bunun tartışmasını yapacaksanız şimdiden ayrılın daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…