Anket SEVIYORUM AMA..

standartfit

başlangıç:107 güncel:87 hedef:70
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2018
318
221
103
Merhaba arkadaşlar tavsiyenizi almaya geldim. 16 yaşındayım. Sevgilim var ona cidden ilk görüşte aşık oldum onu herşeyden çok seviyorum ama o 24 yaşında ve biz uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Ondan ayrılmayı hiç istemiyorum. Sonumuz ne olacak nasıl olacak hiç bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

16 yaşındasın sevgilin 24 doğru demi

16 yaşında birinin kendinden 8 yaş büyük biriyle çıkması A NOR MAL DİR.
"Şuraya Müge Anlıdan beni çıldırtmak mı istiyorsunuz gifi ekleyin"
Hiç mi etrafında yaşıtın biri yok. Hem uzak mesafe hem yaşı yaşına uygun değil. Senin yaşındayken herkes çok seviyor merak etme geçer.

Geçicek birşey değil bu ne hissettiğimi biliyorum

16 yasındayken hepımız asıktıkbu cok normal ve saglıklı bır durum
ama 24 yasında bır adamın 16 yasında kızla konusması sapıklık ve suc. haberınız olsun
sıkayet etsek emnıyet tutuklar sevgılınızı
derslerıne odaklan enerjını dogru yone aktar hoslandıgın konustugun kısı olur ama herseyın dogrusu uygunu usturuplusu olur tutupda 24 yasında bırıyle gorusemezsın onun beklentılerı farklı olur anlatabıldım mı

Çok küçüksün reşit değilsin bişey olsa ismin çocuk olarak geçer... kandırılmaya müsait ergen bir yaş. Bende istedim diyebilecek yaş ama senin isteklerin bu yaşta önemsenmiyor, önemsense imza yetkin olur. Diyeceğim o ki 24 sana büyük yavrucak.

Geçicek birşey değil bu ne hissettiğimi biliyorum
Kızım küçücük yaşta tecavüze uğramak mı istiyorsun? Anneni babanı üzmek mi istiyorsun?
Hiç mi Müge anlı izlemiyorsun?
Yada bir yerlerde cesedin mi bulunsun istiyorsun?
Okul hayali kur gelecek hayali kur hedefin olsun
Ergenyus sinir etme ablacıgını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…