- 4 Temmuz 2018
- 318
- 221
- 103
- Konu Sahibi standartfit
-
Merhaba arkadaşlar tavsiyenizi almaya geldim. 16 yaşındayım. Sevgilim var ona cidden ilk görüşte aşık oldum onu herşeyden çok seviyorum ama o 24 yaşında ve biz uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Ondan ayrılmayı hiç istemiyorum. Sonumuz ne olacak nasıl olacak hiç bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Evet16 yaşındasın sevgilin 24 doğru demi
Geçicek birşey değil bu ne hissettiğimi biliyorum16 yaşında birinin kendinden 8 yaş büyük biriyle çıkması A NOR MAL DİR.
"Şuraya Müge Anlıdan beni çıldırtmak mı istiyorsunuz gifi ekleyin"
Hiç mi etrafında yaşıtın biri yok. Hem uzak mesafe hem yaşı yaşına uygun değil. Senin yaşındayken herkes çok seviyor merak etme geçer.
Nedenmiş oSevgilinin aklı varsa senden uzak durur
Biz de o yaşlardan geçtiğimiz için biz de biliyoruz. Şuraya ilişkinizin detaylarını biraz daha yazar mısınız çok merak ettim. Nasıl başladı, neden çok aşıksınız?Geçicek birşey değil bu ne hissettiğimi biliyorum
16 yasındayken hepımız asıktıkbu cok normal ve saglıklı bır durumMerhaba arkadaşlar tavsiyenizi almaya geldim. 16 yaşındayım. Sevgilim var ona cidden ilk görüşte aşık oldum onu herşeyden çok seviyorum ama o 24 yaşında ve biz uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Ondan ayrılmayı hiç istemiyorum. Sonumuz ne olacak nasıl olacak hiç bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Sevgilim diyorum sapığım demiyorumBir an önce ilişkini kesip sana dokunmaya kalkarsa karakola gitmelisin.
Çok küçüksün reşit değilsin bişey olsa ismin çocuk olarak geçer... kandırılmaya müsait ergen bir yaş. Bende istedim diyebilecek yaş ama senin isteklerin bu yaşta önemsenmiyor, önemsense imza yetkin olur. Diyeceğim o ki 24 sana büyük yavrucak.Merhaba arkadaşlar tavsiyenizi almaya geldim. 16 yaşındayım. Sevgilim var ona cidden ilk görüşte aşık oldum onu herşeyden çok seviyorum ama o 24 yaşında ve biz uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Ondan ayrılmayı hiç istemiyorum. Sonumuz ne olacak nasıl olacak hiç bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Kızım küçücük yaşta tecavüze uğramak mı istiyorsun? Anneni babanı üzmek mi istiyorsun?Geçicek birşey değil bu ne hissettiğimi biliyorum
Öyle birşey olmayacakUzak dur net tabi +18 cinsellik topiğinde de post açmak istemiyorsan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?