Anket SEVIYORUM AMA..

Sonunuz yok çünkü 16 yaşında insan ayakkabısını bile dogru duzgun secemiyor.

Spoiler :ayrilacaksiniz

Geçicek birşey değil bu ne hissettiğimi biliyorum
sen hala portakalda vıtamınsın hayatında ne yasadın da ne bılıyorsun sana dogru yol gosterenlere ters konusuyorsun bırde

sıkayet edelım de emnıyete tutuklansın sevgılınn aılende ogrensın buyuklerle sevgılı oldugunu

Oh ne güzel dedin onu ağzın bal yesin

Konu açıp yardım istiyorsun, herkes aynı şeyleri söylüyor sense kulağını kapatmışsın herkesi tersliyorsun.

Neden yardım istiyorsun o zaman?
Konu açarken bile bazı şeylerin doğru olmadığını sende içten içe biliyorsun, rahatsızsın bu durumdan. Yok yere konu açmadın heralde.
Ne oldu, insanlar istediklerini mi söylemedi yoksa?

Burda kimse kimsenin annesi kardeşi değil.
Bu kadar insan aynı şeyi söylüyorsa aç kulağını da dinle. Terbiyesizliğin lüzumu yok.

Tek tek yazayım dedim ama çok bilmiş davranıyorsunuz,konusma tarzınız, cevap verme şekliniz çok çocukça ve yaşınıza uygun. Karakter olarak büyük hatalar yapmadıkça ders almayacak bir haliniz var. Gerçi bu alanda uzman olanlar daha iyi bilirler. Eğer ki yaşlar doğruysa sevgiliniz buradan bile gerekli mercilere şikayet edilebilir. Yaşınız 18ten küçük. Bunlar zaten mesaj sileyim, aramaları sileyim, kurtulayım olmaz. yazdığınız hersey kayıt altındadır. Sevgilinize söyleyin 15yila kadar ceza alabilir, cezaevinde çürüyebilir. Burda en ufak şikayete bakar. Bak bakalım şikayet edildikten sonra sana yan gözle bile bakmaya cesareti kalıyor mu.

eger cınsel ıcerıklı konusma olduysa 25 yıl hatta :)

Hissettiğin şey aşk değil ne demek istediğimi yıllar sonra anlayacaksınız yaşınız küçük sevgilim dediğiniz şahıs yasalar önünde suç işliyor. Lütfen derslerinize çalışıp güzel bir gelecek hazırla

Duzgun Konus Burdakilerle. Nerden baksan yarısı annen yarısı ablan yasında

Ergen sevmeme sebebim iste bu tavırlar. Koskoca kadına ne yazmıs, terbiyesiz

24 yasında NORMAL bir erkek ıcın cocuksun sen.
Bak normal erkek diyorum.
Bizde seni uyarıyoruz ne bekliyordun sevmeye devam et ilerde kesin evlenirsiniz dememizi mı

Konusunu bile anket olarak etiketlemişler daha neyin derdindeyse.
ben ankete oy vermeye gelmiştim kıskanıyoruz bu büyüük aşkı tabi, eğer konu gerçekse adam allah bilir fake hesap evli barklı sapığın tekidir.ama ciddi fikrim şu: okullar çok tatil oldu ya çoluk çocuk aklı sıra eğlenmeye gelmiş buraya bence ,sokağa çıkmadıklarından çok oksijen de alınamıyor bu aralar.
he konu sahibi eğer fake değilse pedofili var ortada ve site yönetimi polise bildirir bu konuyu bir güzel.

Cevapları okudukça sinir bastı. Yaşı küçük diye sorumlu hissediyorum bir yandan, diğer yandan algılama kapasitesi şu an düşük gibi nasıl anlatacaksın diye sıkıntıya girdim resmen. Ben o yaşlarda benimle sevgili olmak isteyen sınıf arkadaşım çok kıskanç davranıyor diye sonradan takıntı yapıp zarar verirse diye korkup sevgili olmamıştım, bu nasıl bir cesaret ben anlamıyorum.

Son düzenleme:
eger cınsel ıcerıklı konusma olduysa 25 yıl hatta :)
Ban yememek için nasıl uğraşıyorum bir bilsen :) kızın ailesi Müge anlı ya çıkar, haberlere düşer, sevgilisi başlar kendi rızasıyla geldi, ben istemedim demeye başlar. Şu an biri şikayet etsin sevgilisin en az 15 yılı gitti, sicilinde istismarindan tut hersey yazılı, ilerde iş bulamaz evlenemez. Zaten hapisten 40 yaşında çıkar ancak. Ha bir de ülkeye rezil olmak var. Bu kiz çocuğu ondan ayrılsa bile adı resmi, ailesinin adları resimleri çarşaf çarşaf YouTube da, gazetelerde çıkacak. Millet gelin olarak oğluna almaz. Belki yaşlı kör topal birine verirler. Aklını başına almazsa olacağı budur.

aynen oyle aklı basında olmazsa olacagı bu

16 yasında bırının sonumuz ne olur kaygısı ne kadar bos oldugunu gosterır ben 16 yasımdayken sınav sonucum ne olur ya okul kazanamazsam naparım dıye stres yasıyordum
bu ergen kızımızda buyuk ıhtımal cezaevındekı sevgılımın akıbetı ne olur dıye stres yasayacak aılesıyle ne huzursuzluklar yasayacak tum hayatını ne hale getırecek

ınsanın kendıne yaptıgını dusmanın yapmıyor gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…