Anket SEVIYORUM AMA..

öyle sorunda bi hicri mi veriyim miladi mi veriyim diyesin geldi ngjsbrg küçüğüm ben ya 92'liyim yaşımı söylediğime göre ağlamaya gidiyorum
Biz 92liler de hep küçük güccüüücükmüşüz gibi düşünmeye mahkum kaldık büyümedik kafadan çatlak olduk

Şaşırın gayriBu yaşta kendinize dert olsun acı çekeyim diye mi sevgili yapıyorsunuz merak ediyorumAyrıca 24 yaşındaki birinin 16 yaşındaki kızla sevgili olması...Hadi sen çocuksun safsın o ?

16 yas icin 24 cok büyük. Bir de mesafer varsa. 16 yasinda biri icin 18-19 da büyük hatta. Liseli kızlarla cikan üniversiteliler hakkında hep baskasini bulamamis ki bu kızla çıkıyor derdim. Bu da aynı şey baskasini bulamadigi icin sizinle

Sen daha çocuksun. O ise kocaman herif.
Haliyle pedofili bile denir böylesine.

inan buradaki herkes senin yaşadıklarını yaşadı. onsuz yapamayacağını düşünürsün , ama yaparsın. ne kadar iyi biri dersin ertesi gün beddua edersin . her şey zamanla değişir. yaşın çok küçük sadece anın tadını çıkar akıllı ol, kendini kullandırma sende eminim zamanla öğrenirsin aşk güzel şey ama sevgi, saygı olmadan çok zararlı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…