- 4 Temmuz 2018
- 318
- 221
- 103
- Konu Sahibi standartfit
-
Konuştuğum kişinin nasıl biri olduğunu anlayabiliyorum herhalde öyle birşey yapcak değilimKızım küçücük yaşta tecavüze uğramak mı istiyorsun? Anneni babanı üzmek mi istiyorsun?
Hiç mi Müge anlı izlemiyorsun?
Yada bir yerlerde cesedin mi bulunsun istiyorsun?
Okul hayali kur gelecek hayali kur hedefin olsun
Ergenyus sinir etme ablacıgını...
İnterneti çet yapmak dısında ders yapmak ıcınde kullan.Nedenmiş o
İnterneti çet yapmak dısında ders yapmak ıcınde kullan.
Googleye yaz bakalım, 16yasında kız ve 24 yasında erkek sevgılıı olursa nolur diye mutlaka cıkar onune.
Normalde o yaştaki erkekler sen yaştaki kızları çocuk olarak görür ve yaklaşmaz. Yaklaşanların tek amacı vardır o da bu, sizin yaştakileri bu konuda kolay kandırılır buluyorlar. İki gün sonra sen karşı koyunca tecavüz bile edebilir çünkü adam normal biri değil.Öyle birşey olmayacak
Herşey böyle sonuçlanmıyorİnterneti çet yapmak dısında ders yapmak ıcınde kullan.
Googleye yaz bakalım, 16yasında kız ve 24 yasında erkek sevgılıı olursa nolur diye mutlaka cıkar onune.
Esra Erol da kadınlar eşlerini ailelerini bırakıp tanıdım diye birileri ile kaçıyorlar sonrası hüsran...Konuştuğum kişinin nasıl biri olduğunu anlayabiliyorum herhalde öyle birşey yapcak değilim
Ben Yazacaktım ama sorus seklini sevmedim otursun arastırsınMuhtemelen afis afis muge anli nin fotolari cikacak
Hatta şuraya bi olay iliştireyim o yaşıma götürdün beniMerhaba arkadaşlar tavsiyenizi almaya geldim. 16 yaşındayım. Sevgilim var ona cidden ilk görüşte aşık oldum onu herşeyden çok seviyorum ama o 24 yaşında ve biz uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Ondan ayrılmayı hiç istemiyorum. Sonumuz ne olacak nasıl olacak hiç bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Öyle birşey olmayacak
yasın kucuk olsada 0-3 yas aralıgında degılsın eger bır rahatsızlıgın yoksa dedıklerımızı demek ıstedıklerımızı anlayacak yastasınSevgilim diyorum sapığım demiyorum
Sen sanıyor musun ki 18 ni bekleyip evlensen bu adamla bu ilişki normalleşmiş olacak hayır.Herşey böyle sonuçlanmıyor
Okul?Merhaba arkadaşlar tavsiyenizi almaya geldim. 16 yaşındayım. Sevgilim var ona cidden ilk görüşte aşık oldum onu herşeyden çok seviyorum ama o 24 yaşında ve biz uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Ondan ayrılmayı hiç istemiyorum. Sonumuz ne olacak nasıl olacak hiç bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Salaklık sendeHatta şuraya bi olay iliştireyim o yaşıma götürdün beni17 yaşındayım bi gün telefonumu yanlışlıkla biri aradı, yanlış oldu heralde dedimse de askermiş vs. facebooktan ekleyeyim seni arkadaş oluruz dedi. Bende yaş 17 amaan tamam dedim ekledik isimlerimizi verip. Gel zaman git zaman benimle konuşmaları değişti sevgiliymişiz gibi davranıyordu, bana bi keresinde hoca nikahı mesajı yazmış aptal, okudun mesajı artık karı koca olduk dedi. Görüşmeyi kestim. Üniv. kazandım bana tekrar ulaştı, benimle görüşmek istediğini falan söyledi. Direkt şunu dedim siz kimsiniz ben sizi hiç tanımıyorum? Bu
2. üniversitesini okuyorSen sanıyor musun ki 18 ni bekleyip evlensen bu adamla bu ilişki normalleşmiş olacak hayır.
Aşık olduğunuz adam potansiyel sapık.
Üstüne sosyal yetenekleri gelişmemiş, yaşıtlarından farklı olarak geri kalmış biri çünkü anca sizin yaşınızda birini tavlar.
17 diyorum yaşSalaklık sende
Geçicek birşey değil bu ne hissettiğimi biliyorum
Annen kızım bana yardım et köfteyi yogur dese ıcıne atacagın baharatı bilmezsin ama ne hıssettıgını biliyosun cocuga?Geçicek birşey değil bu ne hissettiğimi biliyorum
Çok beklersinyasın kucuk olsada 0-3 yas aralıgında degılsın eger bır rahatsızlıgın yoksa dedıklerımızı demek ıstedıklerımızı anlayacak yastasın
akıl var mantık var kullanmalısın.
daha da baska bırsey demıyorum
4 gun sonra konu actıgında ılk kendı dusen aglamaz yorumunu yapacak kısı benım haberın olsun
Sosyal beceri diyorum.2. üniversitesini okuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?