Anket SEVIYORUM AMA..

Yani, ne düşünüyorsun? Uzaksınız ve görüşmek istiyorsun sanırım, hemde reşit değilsin, üstelik bu coğrafyada, üstelik karşındaki kimdir nedir bilmeden, üstelik 16 yaşında bir çocuk, evlenme aşk yaşama hayalleri için henüz çok erken, en tehlikeli yaşlar dikkat et

konu sahıbı arkadas 16 yasında ve 24 yasında bırıyle sevgılıymıs
bu yasadıkları mevzunun suc oldugunu soyledıgımız an hapıs cezası var dedıgımız an bazı soylemlerını yumusatmaya calıstı

24 yasında kısı hakkında kanuna aykırı suc teskıl eden bır durum var ortada

konu sahıbı

Kazen sıtenın sahıbıdır , eger olaganustu bır durum varsa gerekırse ulasabılır . yazdıgın hersey kayıtlı kalır sılsende gerı gelır ve sıte onun oldugu ıcın buranın agababası yanı adresıne kadar ulasabılır

ortada bır ıstısmar var ne yapalım sımdı hadı bakalım ?

suç kızda değil sevgilisi olacak sütü bozukta. kardeşi yaşındaki kızla ayy düşündükçe sinirlerim bozuluyor. kardeşim okulunu oku hobiler edin yaşının tadını yaşıtlarınla çıkart. erkenden büyüyeceğini mi sanıyorsun büyüklerle takılınca? inan bana erkeklerin ne niyette olduğunu yetişkinken bile anlamak zor hele hele senin yaşında imkansız yapma etme

Tamm haklısınız ama uzaktan bir ilişki idi bende olmayacağını biliyordum kendisi aşkıma vermesi gereken cevabı bile vermedi neden bu kadar abartıldı?

Ya hala neden diye soruyorsun. 50 defa açıklamışlar.
Çünkü sevgiliyiz dedin ve 24 yaşındaki biri 16 yaşındaki bir "çocukla" sevgili olamaz. Bu pedofilidir ve yasalar önünde suçtur.
Bu kadar basit yani bunun nesini anlamıyorsun?
İnsanlar suça sessiz mi kalsınlar?

Ayrıca diyelim ki gerçekten sevgili değilsiniz, çocuk sana olmaz dedi. Ama sen burada sevgili olduğunuzu söyledin ve belki başka yerlerde de söyledin.
Şimdi buradan biri çıkıp şikayet etse, o çocuğun başı yanar. Kendini aklayana kadar bir ton iş açılır başına. Aklasa bile o adamın psikolojisi ne hale gelir hiç düşündün mü?
Ve hala anlamıyorsun neyin ne olduğunu ya pes gerçekten!

Çünkü linç saatlerine denk gelmiş senin konun. Sen de biraz eksik anlatınca ortalık karışmış. Ülkemizin erkeklerinde maalesef ki sağlıklı yetiştirilmiş insan sayısı çok az. Hala saçma bi ataerkillik mevcut. Ve de şimdi kuşaklar arası fark çok azaldı. Yani o çocukla senin aranda 3 4 kuşak fark var. Senin vizyonunun daha geniş olması gerek. Çok yakışıklıdır çok etkilenmişsindir tamam ama 1 kez gördüğün adama da gidip öyle şeyler denmez. Buradaki herkes yaşca senden bir hayli büyük olduğundan her yaptığını yanlış bulmuş ve açıkça söylemiş. Emin ol hepsi haklı ama biraz sert olanlar olmuş aralarında. Çok tehlikeli yaşlardasın. Evet saçmalayacaksın ama bunu az yapmaya çalış. Benim de 19 yaşında bir erkk kardeşım var hala uğraşıyoruz. Erkekler 25i devirmeden hayata atılmadan büyümüyorlar.

Bak sen de piremsesleşiyosun bana derken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…