- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi standartfit
-
En iyisi sekerlı kahve yapıp ıcelım biz assfaga
Saman alevi gibiyim
bari gizliden 3-5 hohh sesi verip kapatsaydım? valla çok sıkılıyomKız akıllı olun devir aynı devir deeel
bari gizliden 3-5 hohh sesi verip kapatsaydım? valla çok sıkılıyom
Tamm haklısınız ama uzaktan bir ilişki idi bende olmayacağını biliyordum kendisi aşkıma vermesi gereken cevabı bile vermedi neden bu kadar abartıldı?
ben mı tehtıt edıyorumHaklısınız ama ben arıyorum ve gerçekten bir daha aramayacağım bir de beni tehdit ediyorsun 16 yaşındayım bir dha aramayacağım artık uzatmasak?
Aslı tevellut kac senınbari gizliden 3-5 hohh sesi verip kapatsaydım? valla çok sıkılıyom
Çünkü linç saatlerine denk gelmiş senin konun.Evet haklısınız bu tatilde ağırlık vereceğim inşallah ama bu kadar tepki beklemiyordum aklı selim bir tek siz yorum yaptınız bir tek linç yemediğim kalmıştı birisi polise bile şikayet edeceğim dedi gerçekten ailemin bilmesinden korktum
öyle sorunda bi hicri mi veriyim miladi mi veriyim diyesin geldi ngjsbrg küçüğüm ben ya 92'liyimAslı tevellut kac senın
Bak sen de piremsesleşiyosun bana derken.Hiç sinirlenmeden soruyorum, Üniversite için hedefin ne? İstediğim bölüm bu, keşke şu okul olsa dediğin mesela? Bir kere gördüğün bir insan, hele ki düğün gibi harala gürele bir ortamda, hem de sevmişsin ya aşık olmuşsun hemen. Acaba diyorum aşkını ve enerjini biraz okuluna/derslerine ve geleceğine mi yönlendirsen, ne dersin?
Hahahahah uzun omrun olsun bol kahkahalıöyle sorunda bi hicri mi veriyim miladi mi veriyim diyesin geldi ngjsbrg küçüğüm ben ya 92'liyimyaşımı söylediğime göre ağlamaya gidiyorum
ayyy tişikkirlir sipirminHahahahah uzun omrun olsun bol kahkahalı
Mervööö, ben tam bir cici qızım da senin haberin yokBak sen de piremsesleşiyosun bana derken.
Biz biliyoruz yer altı dünyanıMervööö, ben tam bir cici qızım da senin haberin yok
Biz biliyoruz yer altı dünyanıburalarda uslu şovgörl ol bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?