Anket SEVIYORUM AMA..

Hayır yani çok abarttığını düşünüyorum. Yani 24 yaşında birine aşık olamaz mıyım? bunu abartmanın ne gereği var sadece bunu anlaya bilmiş değilim
bak hala aynı seyı yapıyorsun

asık olmana kımse bırsey demedı sadece asıgım da demedın sevgılım dıyorsun sıkayet suc dedık korktun lafı cevırıyorsun yazdıklarının hepsı ortada ve ben senın soyledıklerıne ınanmıyorum en basından berı durust konusmadıgın ıcın

Ama sen bundan anlıyorsun biraz. Yaptıklarının sonucunu sen çocuksun düşünemeyebilirsin. Ama sevgilin olacak o adam bunları gayet biliyor. Bak sen yorumdan bile rahatsız oluyorsun. Bunlar hayatın gerçekleri.
Tamm haklısınız ama uzaktan bir ilişki idi bende olmayacağını biliyordum kendisi aşkıma vermesi gereken cevabı bile vermedi neden bu kadar abartıldı?

Bnim o arkadaşımın huyuydu, bir kere başına biri bela oldu adamla konuşup korkuttum. Kıza da ne diller döktüm ama hiç pes etmedi kız.
Gelısı guzel bır numara cevirmeye gıdıyorum az yokum......

Yani elbetteki korktum 16 yaşındayım. Ama yemin ederim sevgililik durumumuz yoktu zaten görüşemedik bende olmayacağını biliyordum buraya gelip sormak istedim ve siz özellikle çok abarttınız

Ama zaten bir kez düğünde gördüm kendisi ile aynı şehirler de bile değiliz. Nasıl zarar vere bilir? Ben sadece kendisini sevdiğimi söyledim bu kadar biraz fazla mı abartıyorsunuz?
çocuğum sen bizi delirtme mi istiyorsun akjdnajf KONUYU ŞÖYLE SEVGİLİYİZ BÖYLE AŞIĞIZ ASLA AYRILMAYIZ RÜYANDA GÖRÜRSÜN İLİŞKİ YAŞIYORUZ VS diye zırvalayarak açtın polis lafını duyunca R yaptın , karşında koca insanlar var sen karşındakileri kendin gibi mi sandın da kıvırmaya çalışıyosun aaa, elin fake bebesi yüzünden banlanıcam zaten en azından içimde kalmasın

Tamm haklısınız ama uzaktan bir ilişki idi bende olmayacağını biliyordum kendisi aşkıma vermesi gereken cevabı bile vermedi neden bu kadar abartıldı?
5 yasında cocuga anlatır gıbı anlatıyorum suan
askına cevap vermemıs ya hanı
bız olgunlar yanı senden buyukler bunun suc oldugunu bılır benı sakın bır daha rahatsız etme aılene ulasmak zorunda kalırım der engellerız
bu adam senınle konusuyor
sadece senın ılgın olsa ayrı sehırde olsanız hıc bulusmasanız bıle ıstısmar sayılıyor senınle konusması
kucuk sevgılısının masum askını dınlıyor ! bu SUUUUUUÇÇÇÇÇÇ

Vıyyy aşkını yesinler senin kedilerin önüne vıncıkla da (ufala) ver gariplerim aç kalmasın

Kesinlikle cok duzgun kocası var Allah ıcın.
Arayan da kızdı zaten cocuk degıl nerden baksan on senedir evliler ıkı de cocukları var
Evlilik sans ısı diyoruz ya hani, aynen oyle
evde o kadar sıkılıyorum ki sabah ilk işim sağı solu aramaya başlamak olucak, belki kısmet çıkar

Haklısınız ama ben arıyorum ve gerçekten bir daha aramayacağım bir de beni tehdit ediyorsun 16 yaşındayım bir dha aramayacağım artık uzatmasak?

Benım erkek kardeşim var lise 2 de niye anlatıyorum oku diye
Bu 8.sınıfa giden bir kızda hoşlanıyordu hanı ciddi mi anlamadım ama bak aralarında 2 yaş var dimi sadece

Heheytt ben bunu bir öğrendim
Lan it................................. minvalinde bir konuşma yaptım kendisiyle halbuki 2 yaş

Ergenlık tam olarak 23 24 yaşında tamamlanıyor olabılır ama bu ergenliğin malesef kendi içinde dönemleri var

Kardeşimin sevgılı yapmasına asla karşı değilim ama kendi yaş grubundan yapacak o yaşları olması gerektıgı gibi yaşayacak
8. Sınıftaki bir kız çok daha kolay bir yerlere çekilebilir şekillendirilebilir
Kardeşimde olsa 15 16 yaşın erkekler için her konuda alevli dönem oldugunu karakter şekillenmesi de oldugunu bılıyorum bu donem de

Kızı yedirme ihtimalini göze alamadım açıkçası ayrıca çooooook farklı kulvardalar 2 yaşa rağmen

Bir de kendisine baya hakaret ettim
Yani ben böyle kızıyorum yanlış olabilir ama guzellıkle anlatıp kız hakkında endişelenecek lüksüm yok

Karşıyım abi ailesine de gotururdum konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…