- Konu Sahibi standartfit
-
bak hala aynı seyı yapıyorsunHayır yani çok abarttığını düşünüyorum. Yani 24 yaşında birine aşık olamaz mıyım? bunu abartmanın ne gereği var sadece bunu anlaya bilmiş değilim
Bu saatten sonra telefon sapıgı mı olsak afagagagagagaBnim o arkadaşımın huyuydu, bir kere başına biri bela oldu adamla konuşup korkuttum. Kıza da ne diller döktüm ama hiç pes etmedi kız.
Tamm haklısınız ama uzaktan bir ilişki idi bende olmayacağını biliyordum kendisi aşkıma vermesi gereken cevabı bile vermedi neden bu kadar abartıldı?Ama sen bundan anlıyorsun biraz. Yaptıklarının sonucunu sen çocuksun düşünemeyebilirsin. Ama sevgilin olacak o adam bunları gayet biliyor. Bak sen yorumdan bile rahatsız oluyorsun. Bunlar hayatın gerçekleri.
Gelısı guzel bır numara cevirmeye gıdıyorum az yokum......Bnim o arkadaşımın huyuydu, bir kere başına biri bela oldu adamla konuşup korkuttum. Kıza da ne diller döktüm ama hiç pes etmedi kız.
Yani elbetteki korktum 16 yaşındayım. Ama yemin ederim sevgililik durumumuz yoktu zaten görüşemedik bende olmayacağını biliyordum buraya gelip sormak istedim ve siz özellikle çok abarttınızbak hala aynı seyı yapıyorsun
asık olmana kımse bırsey demedı sadece asıgım da demedın sevgılım dıyorsun sıkayet suc dedık korktun lafı cevırıyorsun yazdıklarının hepsı ortada ve ben senın soyledıklerıne ınanmıyorum en basından berı durust konusmadıgın ıcın
Yanlış üyeyi ikna ettik yaGelısı guzel bır numara cevirmeye gıdıyorum az yokum......
çocuğum sen bizi delirtme mi istiyorsun akjdnajf KONUYU ŞÖYLE SEVGİLİYİZ BÖYLE AŞIĞIZ ASLA AYRILMAYIZ RÜYANDA GÖRÜRSÜN İLİŞKİ YAŞIYORUZ VS diye zırvalayarak açtın polis lafını duyunca R yaptın , karşında koca insanlar var sen karşındakileri kendin gibi mi sandın da kıvırmaya çalışıyosun aaa, elin fake bebesi yüzünden banlanıcam zaten en azından içimde kalmasınAma zaten bir kez düğünde gördüm kendisi ile aynı şehirler de bile değiliz. Nasıl zarar vere bilir? Ben sadece kendisini sevdiğimi söyledim bu kadar biraz fazla mı abartıyorsunuz?
Ya ben de öyle bir şans var ki gider sapık bulurum kesin.Bu saatten sonra telefon sapıgı mı olsak afagagagagaga
5 yasında cocuga anlatır gıbı anlatıyorum suanTamm haklısınız ama uzaktan bir ilişki idi bende olmayacağını biliyordum kendisi aşkıma vermesi gereken cevabı bile vermedi neden bu kadar abartıldı?
Hahahahahahaha hahahaah ya kahkaha attımYanlış üyeyi ikna ettik ya
Vıyyy aşkını yesinler senin kedilerin önüne vıncıkla da (ufala) ver gariplerim aç kalmasınTamm haklısınız ama uzaktan bir ilişki idi bende olmayacağını biliyordum kendisi aşkıma vermesi gereken cevabı bile vermedi neden bu kadar abartıldı?
Gelısı guzel bır numara cevirmeye gıdıyorum az yokum......
evde o kadar sıkılıyorum ki sabah ilk işim sağı solu aramaya başlamak olucak, belki kısmet çıkarKesinlikle cok duzgun kocası var Allah ıcın.
Arayan da kızdı zaten cocuk degıl nerden baksan on senedir evliler ıkı de cocukları var
Evlilik sans ısı diyoruz ya hani, aynen oyle
Haklısınız ama ben arıyorum ve gerçekten bir daha aramayacağım bir de beni tehdit ediyorsun 16 yaşındayım bir dha aramayacağım artık uzatmasak?5 yasında cocuga anlatır gıbı anlatıyorum suan
askına cevap vermemıs ya hanı
bız olgunlar yanı senden buyukler bunun suc oldugunu bılır benı sakın bır daha rahatsız etme aılene ulasmak zorunda kalırım der engellerız
bu adam senınle konusuyor
sadece senın ılgın olsa ayrı sehırde olsanız hıc bulusmasanız bıle ıstısmar sayılıyor senınle konusması
kucuk sevgılısının masum askını dınlıyor ! bu SUUUUUUÇÇÇÇÇÇ
Profılıme enıstenızle konusuyorum raadsız etmeyin yazacamKiz evli birini aricaksin simdi kan cikarma durduk yere
Kız akıllı olun devir aynı devir deeelevde o kadar sıkılıyorum ki sabah ilk işim sağı solu aramaya başlamak olucak, belki kısmet çıkar
"sevgilinle" dumanla mı haberleşiyorsunuz?Hayır ben instagram facebook hiç bir şey kullanmıyorum aynı sizce böyle bir yoruma gerek var mı?
En iyisi sekerlı kahve yapıp ıcelım biz assfagaevde o kadar sıkılıyorum ki sabah ilk işim sağı solu aramaya başlamak olucak, belki kısmet çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?