seviyorum ama ...

hani diyolar ya " insanin en buyuk dusmani kendisidir ' diye harbi dogru :)...askim bana sey dedi " kafanda biseyler kuruyorsun sonra onlara inaniyorsun" " hastamisin " diyor bana :D hastamiyim acep :D

Haklısın diyecek hali yok ki :) klasik cevap iste bosver takma sen onu

hani diyolar ya " insanin en buyuk dusmani kendisidir ' diye harbi dogru :)...askim bana sey dedi " kafanda biseyler kuruyorsun sonra onlara inaniyorsun" " hastamisin " diyor bana :D hastamiyim acep :D
selam kızlar... canım mesajını okuyunca çok güldüm çünkü aynı cümleyi eşim kullanır eşim bişey söyler ben olayı büyütürüm adam yapmadığı şeyler için pişman olur bazen özürdiler sırf ben mutlu olym keyfim yerine gelsin diye

evt :)) konustum aslinda konusma saati geleene kdr kizginligim gecmisti nerdeyse :D ama karar vermistim ya ille konuscam :D ve tabi konustum:) anlastik iste o konuda:)ama sonra nolduyse gene bana geldiler :D rahat batiyor bana galiba:D cocuklar gibiyim bi aglayip zirlamadigim kendimi yerden yere atmadiigm kaldi:D ille kendimi fark ettircem bisey yapicam...sonra bide ara verelim demiyomm mu o halimle :D bin pisman oldum...simdi kendime kiziyorum kendime gicik oluyorum...bole iste cnm oh oldu bana :D

kendini kontrol etmeye çalış canım takmamaya çalış

Haklısın diyecek hali yok ki :) klasik cevap iste bosver takma sen onu
orasida ole :D ama bazen haklisin dedigi oluyor :D hihi

selam kızlar... canım mesajını okuyunca çok güldüm çünkü aynı cümleyi eşim kullanır eşim bişey söyler ben olayı büyütürüm adam yapmadığı şeyler için pişman olur bazen özürdiler sırf ben mutlu olym keyfim yerine gelsin diye

hahahaa :D biz kadinlar ilgi manyagiyiz :D azck eksik ilgi gosterilsin artk nasl dikat cekecegimizi dusunuyoruz:D hihi

evet gerçek sebep bu özellikle benim için azcık ilgi azaldımı kendi kendimi yerim allah razı olsun eşim çok anlayışlı üzmez beni. ama çok nadir bu hale geliyorum allahtan eşim sağolsun ilgisiz sevgisiz hamburgersiz:)bırakmıyo...

hahahaa :D biz kadinlar ilgi manyagiyiz :D azck eksik ilgi gosterilsin artk nasl dikat cekecegimizi dusunuyoruz:D hihi[/Q

evet gerçek sebep bu özellikle benim için azcık ilgi azaldımı kendi kendimi yerim allah razı olsun eşim çok anlayışlı üzmez beni. ama çok nadir bu hale geliyorum allahtan eşim sağolsun ilgisiz sevgisiz hamburgersiz:)bırakmıyo...[/Q

hahaha Allah daim etsin cnm benim:)azck bi boyle ilgi kaybi hissedeyimm bende kendimi yemeye basliyorum bole turlu turlu dusunceler vs vs :D kafa alip basini gidiyor :D

o şimdi senin ders almanı bekliyodur eminim ama huy bu değişmiuor:)ama o cevap yazana kadar bence daha msj atma şimarmasın kız

diyosunn hm :) simarsin be yakisir benim askima simarmak:) hak ediyor...hirpaliyom askimii aman daha kotu bisey olmasinda varsin naz yapsin:)

hahaha Allah daim etsin cnm benim:)azck bi boyle ilgi kaybi hissedeyimm bende kendimi yemeye basliyorum bole turlu turlu dusunceler vs vs :D kafa alip basini gidiyor :D

canım yaa ben sevgiliyken burnundan getirirdim buluşalım derdi gitmezdim aradı açmazdım çok koştu peşimde benim niyetimde habire nazlanmakya çok çektidim.ama şimdi bunları eskisi kadar yapamıyorum sende fazla üstüne gitme valla kaçar gider haaa sonra başımıza kalma kız:)))))))))))))

siz ne zmndr evlisiniz cnm:) nasl gidiyor evlilik gordugum kadariyla cok mutlusunuz:)severek evlendginiz bellli. cok sevimli bi ikili geldiniz bana:)

canım yaa ben sevgiliyken burnundan getirirdim buluşalım derdi gitmezdim aradı açmazdım çok koştu peşimde benim niyetimde habire nazlanmakya çok çektidim.ama şimdi bunları eskisi kadar yapamıyorum sende fazla üstüne gitme valla kaçar gider haaa sonra başımıza kalma kız:)))))))))))))

hahaa :D ama sen cektirmisisn :D sonunda gene kacamamissin :D bu mantikta ilerlersem kesin nikahli kocam olcak o:D:P merak etme evlilik gorunuyor banada:D

siz ne zmndr evlisiniz cnm:) nasl gidiyor evlilik gordugum kadariyla cok mutlusunuz:)severek evlendginiz bellli. cok sevimli bi ikili geldiniz bana:)

iki yıllık evliyiz canım Allah nazarlardan saklasın çok iyi gidiyor iki senede sevgiliydik çok sevdik çok şükür evlendik darısı tüm isteyenlere.ben azcık surat asıym dayanamaz hemen gelir güldürür beni tam deli yaa ben mutlu olym tamam:)

hahaa :D ama sen cektirmisisn :D sonunda gene kacamamissin :D bu mantikta ilerlersem kesin nikahli kocam olcak o:D:P merak etme evlilik gorunuyor banada:D

çok sabırlıdır sağolsun çok çekti benden denerdim acaba bana ne kadar tahamül edecek diye hemen bırakacakmı diye ama yılmadı hiç.eminim seninkide öyle evlilik safasına geldiğinize göre allahım mutlu mesut bi hayat nasip eder inş.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
iki yıllık evliyiz canım Allah nazarlardan saklasın çok iyi gidiyor iki senede sevgiliydik çok sevdik çok şükür evlendik darısı tüm isteyenlere.ben azcık surat asıym dayanamaz hemen gelir güldürür beni tam deli yaa ben mutlu olym tamam:)

ne guzell yaa ...ikinizde birbirnizi bulduugnuz icin cok sanslisiniz:)bide tabi evlendiginiz icin:) ah bizde evlensek artk off :Dsevdiginle ayni cati altinda olmak onla yatip onla uyanmak cok hos bi duygudur ya:) onun onune gelen yere attigi coraplari toplamak ah ne kdr guzel :D:P:P

çok sabırlıdır sağolsun çok çekti benden denerdim acaba bana ne kadar tahamül edecek diye hemen bırakacakmı diye ama yılmadı hiç.eminim seninkide öyle evlilik safasına geldiğinize göre allahım mutlu mesut bi hayat nasip eder inş.

sagol cnm benim sizin mutlulugunzda daim olsun:) evlilik konusu aciliyor ama ohoooo sanki yakin tarihte olmicak gibi:D kismet gorcez bi bakmisisn yarin basiyoz nikahi:D

Son düzenleme:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ne guzell yaa ...ikinizde birbirnizi bulduugnuz icin cok sanslisiniz:)bide tabi evlendiginiz icin:) ah bizde evlensek artk off :Dsevdiginle ayni cati altinda olmak onla yatip onla uyanmak cok hos bi duygudur ya:) onun onune gelen yere attigi coraplari toplamak ah ne kdr guzel :D:P:P

evlilik gerçekten çok güzel eşim polis iki günde bir gece çalışıyor sabah gelip bana sımsıkı sarılınca herşeyi unutturuyor bana onunla uyanmak mükemmel. ama çorap kısmı öyle çokda güzel değil canım evlen anlarsın ne demek istediğimi :)

Back
X