Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar... canım mesajını okuyunca çok güldüm çünkü aynı cümleyi eşim kullanır eşim bişey söyler ben olayı büyütürüm adam yapmadığı şeyler için pişman olur bazen özürdiler sırf ben mutlu olym keyfim yerine gelsin diyehani diyolar ya " insanin en buyuk dusmani kendisidir ' diye harbi dogru :)...askim bana sey dedi " kafanda biseyler kuruyorsun sonra onlara inaniyorsun" " hastamisin " diyor banahastamiyim acep
![]()
evt :)) konustum aslinda konusma saati geleene kdr kizginligim gecmisti nerdeyseama karar vermistim ya ille konuscam
ve tabi konustum:) anlastik iste o konuda:)ama sonra nolduyse gene bana geldiler
rahat batiyor bana galiba
cocuklar gibiyim bi aglayip zirlamadigim kendimi yerden yere atmadiigm kaldi
ille kendimi fark ettircem bisey yapicam...sonra bide ara verelim demiyomm mu o halimle
bin pisman oldum...simdi kendime kiziyorum kendime gicik oluyorum...bole iste cnm oh oldu bana
![]()
orasida oleHaklısın diyecek hali yok ki :) klasik cevap iste bosver takma sen onu
selam kızlar... canım mesajını okuyunca çok güldüm çünkü aynı cümleyi eşim kullanır eşim bişey söyler ben olayı büyütürüm adam yapmadığı şeyler için pişman olur bazen özürdiler sırf ben mutlu olym keyfim yerine gelsin diye
kendini kontrol etmeye çalış canım takmamaya çalış
bisey itiraf edicem ama kizmak yokben dayanamdim bugun msj attim hihi
ama bizimkinden hala TIk yok
![]()
evet gerçek sebep bu özellikle benim için azcık ilgi azaldımı kendi kendimi yerim allah razı olsun eşim çok anlayışlı üzmez beni. ama çok nadir bu hale geliyorum allahtan eşim sağolsun ilgisiz sevgisiz hamburgersiz:)bırakmıyo...[/Q
o şimdi senin ders almanı bekliyodur eminim ama huy bu değişmiuor:)ama o cevap yazana kadar bence daha msj atma şimarmasın kız
hahaha Allah daim etsin cnm benim:)azck bi boyle ilgi kaybi hissedeyimm bende kendimi yemeye basliyorum bole turlu turlu dusunceler vs vskafa alip basini gidiyor
![]()
canım yaa ben sevgiliyken burnundan getirirdim buluşalım derdi gitmezdim aradı açmazdım çok koştu peşimde benim niyetimde habire nazlanmakya çok çektidim.ama şimdi bunları eskisi kadar yapamıyorum sende fazla üstüne gitme valla kaçar gider haaa sonra başımıza kalma kız:)))))))))))))
siz ne zmndr evlisiniz cnm:) nasl gidiyor evlilik gordugum kadariyla cok mutlusunuz:)severek evlendginiz bellli. cok sevimli bi ikili geldiniz bana:)
hahaaama sen cektirmisisn
sonunda gene kacamamissin
bu mantikta ilerlersem kesin nikahli kocam olcak o
merak etme evlilik gorunuyor banada
![]()
iki yıllık evliyiz canım Allah nazarlardan saklasın çok iyi gidiyor iki senede sevgiliydik çok sevdik çok şükür evlendik darısı tüm isteyenlere.ben azcık surat asıym dayanamaz hemen gelir güldürür beni tam deli yaa ben mutlu olym tamam:)
çok sabırlıdır sağolsun çok çekti benden denerdim acaba bana ne kadar tahamül edecek diye hemen bırakacakmı diye ama yılmadı hiç.eminim seninkide öyle evlilik safasına geldiğinize göre allahım mutlu mesut bi hayat nasip eder inş.
ne guzell yaa ...ikinizde birbirnizi bulduugnuz icin cok sanslisiniz:)bide tabi evlendiginiz icin:) ah bizde evlensek artk offsevdiginle ayni cati altinda olmak onla yatip onla uyanmak cok hos bi duygudur ya:) onun onune gelen yere attigi coraplari toplamak ah ne kdr guzel
![]()
eşiminki akrep ben koç canımcnm aklima geldide sizin burcunuz ne:)