seviyorum ama ...

sonu evlilikle bitecek saniyordum ben ama olmadi...iliskimiz boyunca hic suphe etmedim ondan guven veriyordu sevdigini hissettirebiliyordu ama son zmnlar ne kdr guzel seler solesede esksii gibi o hissi alamiyordum ondan...ben kafasini toplamasini istiyorum rahatsz etmicem cnm onu...kafasini toplayinca donerse nolur bilmiyorum...ama suan gelmesini istemiyorum cok mu kirginim cok mu kizginim ona bilmiyorum...aglayamiyorumda...o cok iyi biri ama onla gecirdigim zmn icinde onu tanidigm kadariyla cok iyi biri melek gibi biri...benle olmadi ama ins baskasiyla cok mutlu olur cok guzel sirin bi aile kurar...kotulugnu istemiyorum onun...o bana bi kotuluk yapmadiki...beni hep sevmek zorundada degildi zaten zorla olmuyor bu isler...hayirlisi neyse o olsun...aci cekmek insani buyuten...insani yenileyen bisey...belki bazen ayriliklar iyi nedenlere sebep olurlar...kim bilir...eve gelirken icimden Tarkan'in "don bebegim"i soluyordum sole diyor :

"don bebegim don caresiz basim ayrilik boyle uzun surmezki..."
seviyorum , ozluyorum onu ... o kdr guzel gulusu varki o gulusunu gorunce herseyi unutuyordum, o gozlerini o bakislarini, sirin bi burnu var...elleriyse minicik boylu poslu birine hic yakismamis o eller:)ama ona daha bi sirinlilik sevimlilik katmislar:))onu unutmam hic, onsuzluga alisirim sadece...nasl opesim geldi birden onu bu satirlari yazarken off neyse kendimi burger king'e vericem:)belki o icki iciyordur belkide degil...bense yemek yicem patlayana kdr tikinicamm...iyi geliyor yemek yemek yaa zaten ac olmasam bile yiyebilirm o kdr seviyorum:)neyse hepinize cok tsk ederim iyiki varsiniz kizlar:)

ben de sonu evlilikle bitecek sanıyodum. sonradan onun yüzüne son zamanlarda bakınca içimden hep şu geçti '' sen evleneceksin başka biriyle birlikte olacaksın başkasının çocuklarının babası olacaksın hayalini ben kurdum senin tüm sıkıntılarını ben çektim seni ben büyüttüm sen başkasının erkeği olacaksın benimleyken çocuk olan sen, bir başkasının kocası ve erkeği olacaksın... '' ama sonra geçiyo hepsi, ben de senin gibi bu evreyi zor atlattım ama cidden diyorum ZAMAN..... derlerdi inanmazdım ama beynine sık sık şu komutu ver o yok onsuz mutluyum herkes benle ilgileniyo mutlu ediyo ama artık o yok ve ben bi hastalıktan kurtuldum değerliyim ben...:13:

ben askimi cok ozledimm :(( sabah sabah noluyorsa...bu aksam tam 1 hafta olcak ayrilali:((ona beni bidaha arama demistim ayrilirken oda beni rahatsz etmicegini solemisti...keske ole demeseydim diyorum ama o o anki psikolojiyle soylenen biseydi off neyse hayirli olcaksa donsun...ben neden onu aramaktan korkuyorum bu kdr bilmiyorum belkide hayir demesinden korkuyorum o zmn daha cok cnm acicak...icimden gecenleri yazmak istedim icimden atmak istedim sadece kizlar...simdi ise gidicem hepinize bol gunesli guzel gun diliyorum

canım benm allahım senınle olsun ıns

umarım en hayırlısı ne ıse o olur hayatında

bende suan bogusma asamasındayım benmle ılgılensın dıye kendımı paralayıp duruyorumm cok zor gercekten öyle erkkeler varkı hayatındakı kızlara prensesler gıbı davranıyorlar umarım oyle bırı cıkar karsınaa

ve umarım sözlum duzelır yoksaa bnmde sonum böyle olacak :(

canım benm allahım senınle olsun ıns

umarım en hayırlısı ne ıse o olur hayatında

bende suan bogusma asamasındayım benmle ılgılensın dıye kendımı paralayıp duruyorumm cok zor gercekten öyle erkkeler varkı hayatındakı kızlara prensesler gıbı davranıyorlar umarım oyle bırı cıkar karsınaa

ve umarım sözlum duzelır yoksaa bnmde sonum böyle olacak :(

sagol cnm benimm...ins cok mutlu olursun sevdiginle...degerini bilir...ben onume bakicam artk aglaya zirlaya unutucam elbet alisicam onsuzluga..karsima baksasi cikacak...ama erkek pesinden kosmicam..o benim pesimden kossun...ne kdr deger verdiysem ne kdr peslerinden kostuysam hep bitti...ama salaklik bende...Allah gonlune gore versin cnm benim:)

Son düzenleme:
kizlar dun aradim dayanamadim azck konustuk sonra sabah konusuruz diye kapattik telefonu...sabahta konustuk...ama degisen bisey yok :(( ole soguk duruyorki...bugun ondan benimle olmasini istedimm bi haftadr zaten hic gorusmedik bugunu benle gecirmesini istedim...calismiyoruz ikimizde cunku...ama kalmadi benle...aksam belki ararim dedi ole...butun gun evden cikmadim onu bekledim snra dayanmadim msj attim ben seni aricam aksam dedi...bagimli olmak ne kdr kotu bisey yaa...gecen hafta cok sakindim ama bu hafta beklemek ole yoruyorki ya biktim birinin pesinden kosmaktan ya niye hep ben kosuyorum off artk donmicek bana bunu anladim hem soguk hem hep reddediyor ne dersem hayir diyor hep hayir hepp...bugunu beraber gecirelim dememe ragmen kalmadi benle...bitirmis belli...sen yanarken karsindaki ole soguk durunca daha bi aciyor kalbin...artk onume bakicam...ins karsima erkek gibi bi erkek cikar ama nerdeee...askimin ddoncek diye bi umudum olmadigindan artk gercekten beni sevecek birini tanicam diyed ebi umududm yok...asktan cok yoruldum mutlu ettigi gibi mutsuz ediyor...Allah hepimizn gonlune gore versin

Back
X