sonu evlilikle bitecek saniyordum ben ama olmadi...iliskimiz boyunca hic suphe etmedim ondan guven veriyordu sevdigini hissettirebiliyordu ama son zmnlar ne kdr guzel seler solesede esksii gibi o hissi alamiyordum ondan...ben kafasini toplamasini istiyorum rahatsz etmicem cnm onu...kafasini toplayinca donerse nolur bilmiyorum...ama suan gelmesini istemiyorum cok mu kirginim cok mu kizginim ona bilmiyorum...aglayamiyorumda...o cok iyi biri ama onla gecirdigim zmn icinde onu tanidigm kadariyla cok iyi biri melek gibi biri...benle olmadi ama ins baskasiyla cok mutlu olur cok guzel sirin bi aile kurar...kotulugnu istemiyorum onun...o bana bi kotuluk yapmadiki...beni hep sevmek zorundada degildi zaten zorla olmuyor bu isler...hayirlisi neyse o olsun...aci cekmek insani buyuten...insani yenileyen bisey...belki bazen ayriliklar iyi nedenlere sebep olurlar...kim bilir...eve gelirken icimden Tarkan'in "don bebegim"i soluyordum sole diyor :
"don bebegim don caresiz basim ayrilik boyle uzun surmezki..."
seviyorum , ozluyorum onu ... o kdr guzel gulusu varki o gulusunu gorunce herseyi unutuyordum, o gozlerini o bakislarini, sirin bi burnu var...elleriyse minicik boylu poslu birine hic yakismamis o eller:)ama ona daha bi sirinlilik sevimlilik katmislar:))onu unutmam hic, onsuzluga alisirim sadece...nasl opesim geldi birden onu bu satirlari yazarken off neyse kendimi burger king'e vericem:)belki o icki iciyordur belkide degil...bense yemek yicem patlayana kdr tikinicamm...iyi geliyor yemek yemek yaa zaten ac olmasam bile yiyebilirm o kdr seviyorum:)neyse hepinize cok tsk ederim iyiki varsiniz kizlar:)
ben de sonu evlilikle bitecek sanıyodum. sonradan onun yüzüne son zamanlarda bakınca içimden hep şu geçti '' sen evleneceksin başka biriyle birlikte olacaksın başkasının çocuklarının babası olacaksın hayalini ben kurdum senin tüm sıkıntılarını ben çektim seni ben büyüttüm sen başkasının erkeği olacaksın benimleyken çocuk olan sen, bir başkasının kocası ve erkeği olacaksın... '' ama sonra geçiyo hepsi, ben de senin gibi bu evreyi zor atlattım ama cidden diyorum ZAMAN..... derlerdi inanmazdım ama beynine sık sık şu komutu ver o yok onsuz mutluyum herkes benle ilgileniyo mutlu ediyo ama artık o yok ve ben bi hastalıktan kurtuldum değerliyim ben...:13: