seviyorumseni nin 1 ay 5 günlük burnuşu :):):):)

seviyorumseni

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2010
194
1
46
Diğer
kızlar burnum birinci ayını doldurdu ..merak edenler için fotolarımı koydum .doktorumun dediğine göre ucunda ve sırtında hala ödem varmış..burnunun ucu küçülecek ve sırtı inince biraz daha kavislenecek ve bunun için en az 3 ay beklememiz gerekecek dedi bakalım bekliyorum .şuan için burnumdan çok memnunum ..Umarım herksin istedigi gibi bir burnu olur ...opuyorumnanaktan

resimleri şirketin wc sinde cektim :):):) ışık falan çok kötü ama artık idare edin daha güzellerini çekicem yakında..

Son düzenleme:
Öncelikle Geçmiş olsun arkadaşım.
Yandan çok güzel.Şişlik,en ufakta olsa herhangi bir olumsuz görüntüye sebebiyet vermemiş;fakat önden evet biraz belli şiş olduğu;ama yinede muntazam duruyo,doğal,eminim şişler inince çok daha güzel olacak.Bence çok güzel.Keyfini çıkart:lepi:

kusura bakmayın ama resimlerimi kaldırıyorum çünkü ben sizlerden yorum alabilmek fikirlerinizi duyabilmek adına resimlerimi koydum ..ama sadece bakıp geçiyorsunuz bu şekilde arkadaslıklarınızı kabul etmeminde bir anlamı yok .kimsenin fikrini alamadıktan sonra benim resimlerimi görmenizin bana hiçbir faydası yok ..hepinize teşekkür ederim .en azından bakıp geçen arkadaslara fikir verebildiysem burnumla ne mutlu bana ..

Ay canımmm benimmm, ben de şimdi bakacaktım, yorum da yazacaktımmm kaydirigubbakcemile2 Ama silinmiş resimler.
Kaçırdım tüh bilmiyorumkismile
Neyse canım, sen memnunsun anladığım kadarıyla, büyük geçmiş olsun ve dilerim güzel günlerde güle güle kullanırsın yeni burnunu a.s.

meraba ben doktorunuzun adını alabilirmiyim bende burnumdan ameliyat olucamda.rica etsem yazarmısınız.

Fotolarına yorum yapılmamasından dolayı kaldırmışsın canım ben de bu aralara bayağı bir yoğundum ama sen kaldırmadan önce gördüm fotolarını bence burnun şimdi daha hoş olmuş sanki biraz daha küçülmüş gibi geldi bana ilk hali biraz daha kalkıkdı gibi hatırlıyorum kalkıklığı biraz inmiş sanırım ama önden süper bence genelde bir çok doktor önden berbaat ediyor burunları zaten en çok önden anlaşılıyor estetikli olduğu neyse birde şey soracağım burun kanatların normaldede geniş miydi çünkü daha önceki mesajlarda burun kanatlarının küçültüldüğünden bahsetmişsin onlarda mı biraz daha daralacak acaba bana biraz yayvan geldi ama bu hali bile şahane canını sıkacağın bir durum yok bence mutluluklar diliyorum....:)

Fotolarına yorum yapılmamasından dolayı kaldırmışsın canım ben de bu aralara bayağı bir yoğundum ama sen kaldırmadan önce gördüm fotolarını bence burnun şimdi daha hoş olmuş sanki biraz daha küçülmüş gibi geldi bana ilk hali biraz daha kalkıkdı gibi hatırlıyorum kalkıklığı biraz inmiş sanırım ama önden süper bence genelde bir çok doktor önden berbaat ediyor burunları zaten en çok önden anlaşılıyor estetikli olduğu neyse birde şey soracağım burun kanatların normaldede geniş miydi çünkü daha önceki mesajlarda burun kanatlarının küçültüldüğünden bahsetmişsin onlarda mı biraz daha daralacak acaba bana biraz yayvan geldi ama bu hali bile şahane canını sıkacağın bir durum yok bence mutluluklar diliyorum....:)

evet burun kanatlarımda daraltıldı cnm onlarda daralacak daha zaten en az 3 ay verdi doktor hala ödemli burnum .burun sırtı biraz daha kavislenip ucu küçülecek .Allah a şükür burnumdan cok memnunum ilk ameliyatta istedigim gibi bir sonuc almak gayet memnun etti beni.umarım bütün ameliyat olmak isteyenlerin istedikjleri gibi bir burnu olur ...

Bence hiç sıkıntı edeceğin bir durumun yok ciddi söylüyorum burnun o kadar doğal duruyor ki bu konuda kendime güveniyorum diyebilirim çünkü çok fazla estetik ameliyatlı burun gördüm ve senin ki sanki olmamış gibi duruyor bu tabiiki doğallığı ile alakalı neyse ben çok beğendim kesinlikle sonucu sende demişsin memnun olduğunu umarım daha iyi olur şişler bir an önce iner....:)

Yeni fotolarını görmek isteriz bu arada...:) Bir çok arkadaşında senin buradan takipçin olduğunu söylemeden de geçemeyeceğim doktorunun ismini isteyenler bile var baksana sanırım Gökhan Uğur beydi doktorun böylelikle soran arkadaşlarada kolaylık olur kusura bakma ben cevap verdim ama....:) heyecanlandım hihihihihihihih....:)

evet keşke yeni fotolar eklesen??ben henüz görmedim ama merak ediyorum açıkçası..hatta sana özelden msj da yazdım ama mesaj sayım yetersiz olduğunu için gönderemedim..seninle aramızda sanırım 1-2 hafta oynuyor...benim bugün tam 1 ay oldu..resim eklersen çok sevinirim..tekrar tekrar geçmiş olsun canım..a.s.

Back
X