• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevme değilde umursuyormu ?

Ceryedna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2015
2
0
1
33
Arkadaslar meraba. Ben yeni uyeyim.begendigim bi cocuk var.bulustugumuzda cok iyi vakit geciriyoruz ama o işte oldugu zaman benimle hic denecek kadar ilgilenmiyor yani msj atip aramiyor gunumun nasi gectigini merak etmiyor.ama benim yanimda mutlu oldugunu soyluyor.sevgili olmak istiyor ama venden cinsel anlamda beklentilerininde olacagini soyluyor.ben bu cocuga hayir demedim ama evet te demedim.sevgili gibi takildik bir ay ama sevgilim degiliz dedim her konusmamizda.yani ondan hoslandigimi dusunmesini istemedim.bi kac temas da oldu bu arada.bu cocugun benden hoslandigini anlamam icin yada beni gercekten umursadiginu anlamam icin ne yapabilirim.ayrica iki kere de bu cocuktan beni aramamasini isteyip kavga ettim ve o bi iki hafta sonra aradi tekrar konusmak icin.umursamazda takiliyorum o naparsa aynisini yapiyorum.ama hic bi ise yaramiyo.bi cok samimi oluyo bi cok umursamaz napcam bilmiyorum.

Son düzenleme:
Uzak dur o çocuktan tek tavsiyem bu olur. Kendi istedigi zaman sana yaklaşıyor eģer cinsel anlamda taviz verirsen o ilgileniyo dediğin davranışları da kalmayacak. Umursamaz bir insanı ne yapsan ilgili hale getiremezsin sadece kedi fare oyunu gibi bi sen bi o ilgisiz davranarak kim kazanacak yarışında olursunuz.

Uzak dur o çocuktan tek tavsiyem bu olur. Kendi istedigi zaman sana yaklaşıyor eģer cinsel anlamda taviz verirsen o ilgileniyo dediğin davranışları da kalmayacak. Umursamaz bir insanı ne yapsan ilgili hale getiremezsin sadece kedi fare oyunu gibi bi sen bi o ilgisiz davranarak kim kazanacak yarışında olursunuz.

Tesekkur ederim yorumun için gercektende dedigin gibi oldu olan ilgiside gitti.tek cozum unutmak artik.malesef boşa verdigim degerle kaldım ..

Back
X