- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
- Konu Sahibi kadersizsanssz
Yanlışş!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pek bir planım yok maalesef sadece ailemle yaşamak istemiyorumbirini unutmaya yönelik atacağınız adım bir başkasıyla birlikte olmak mıdır?
yani hayatınızda başka hiç mi hedefiniz,hobiniz,planınız vb yok? bunu sizi incitmek için sormuyorum,gerçekten merak ediyorum...
yani yorumlarınıza baktım da çözüm önerileriniz hep bir başkasıyla birlikte olmak,yani hep BAŞKA BİR İNSAN üzerine kurulu...
neden kendi kendinize aşamayasınız ki bu durumu? birilerine bağımlı olarak yaşamanın sonu yok ki,siz bu zihniyette olursanız biri gidecek biri gelecek ama hep aynı çıkmaza gireceksiniz.
bu sadece aşk hayatında değil, normal arkadaşlık ilişkilerinizde de aynı yolu izleyeceksiniz -veya zaten izliyorsunuzdur- gibi gözüküyor.
kendi kendinize yaşamayı,hayatınızı idame ettirmeyi öğrenin. bir başkası üzerine kurulu olmasın hayalleriniz-hedefleriniz.
sizin üzerinize gelmek amacıyla söylemiyorum bunu,siz de bir çözüm önerisi istiyorsunuz ki buraya konu açmışsınız.
benden önce başka üyeler de söylemiş,size ablalarınız olarak tavsiye vermeye çalışıyoruz.
hayatınızın ipleri sizin elinizde olsun,başka insanlar üzerinden dönmesin yaşamınız.
tamam işte size mis gibi bal gibi bir plan :)pek bir planım yok maalesef sadece ailemle yaşamak istemiyorum
yorumunuz için çok teşekkür ederim ailemle yaşamak istemiyorum evet o var ama sevilmek de istiyorum o yüzden yaşım çok ilerlemeden evlenmek istiyorum bide dediğim gibi aklımdaki kişi evlenecek mutlu olacak ben neden olamıyorum düşüncem vartamam işte size mis gibi bal gibi bir plan :)
iş bulup ailenizden ayrı bir hayat kurmak.. bundan ala plan mı olur?
bence siz ailenizle yaşamaktan memnun olmadığınız için biraz da evden kurtulmak amacıyla evlenmek için acele ediyorsunuz...
kendinize karşı dürüst olun,olur mu? gerçekten ne istiyorsunuz? bence evlenmek değil de,ailenizden bağımsız bir hayat istiyorsunuz.. :)
ama bunun da tek yolu evlenip gitmek değildir,bana-bize inanın :)
kendi kendine yeten bir kadın olmak sizin planınız ve en büyük arzunuz bence, bu uğurda mücadele edin derim,sonra ''iyi ki aceleyle evlenmemişim,oh be,yaşasın özgürlük!'' diyeceğinize eminim :)
insanın kendi parasını kazanıp harcaması.. dünyanın en güzel duyguları listesinde top 5 'e girer,hatta zirveyi de zorlar![]()
![]()
Ohoo yaş 23 evde kalmak istemiyorum kafasına girilmiş. İş yok güç yok hemen sevmediğim biriyle evlensem mutlu olur muyum ? Normal bir insan mezun olmuş olarak ilk mesleğini eline alması için çabalar gezer tozar. Zaman içinde zaten birini severim mutlu olurum diye düşünceğine 23 yaşında sevmediğim biriyle evlensem mi sorusuna kafayı mı yedin kuzum derim.yok maalesef yeni mezun oldum işim de yok
işte bende zamanla sevebilen bir insanım şimdiye kadar da hayatıma giren insanlarda ilk başta ben hiç sevmedim sonradan takıntı yapıyorum öyle oluyorBen suna inaniyorum: Herseyin basi saygi, sonra sevgi geliyor. Ben öyle pat püt askimdan öldüm insani degilim. Ama sevsemde cok derin Severim..esimdede öyle oldu zaten. Sevmesem evlenmezdim kesinlikle. Herseyi o sevginin ve sayginin üstünde kuruyorsun cünkü. Kendinize zaman verin biraz.
işte bende zamanla sevebilen bir insanım şimdiye kadar da hayatıma giren insanlarda ilk başta ben hiç sevmedim sonradan takıntı yapıyorum öyle oluyor
ahahah bu yatakta düşünme yönteminize güldüm. size de mutluluklar bu aradazamanında hiç birşey hissetmediğim bir adamla görüştüm sırf çok iyi ve seviyor diye... ilk göŕüşmeye başladık bir iki defa buluştuk ben yapamayacağım birşey hissetmiyorum dedim ...1sene sonra tekrar görüşmek istedi,ben salak gibi yine tamam görüşelim dedim ama yine ayni son ...şuan hayatımda olan adamı ilk gördüğümde içimde birşey döndüģünü hissettimve şuan evlilik hazırlığı yapıyoruz...birde kendi yöntemi mi söyleyim ben ilk önce adamla kendimi aynı yatakta düşünüyorum tiksiniyorsam direk eliyorum
haa bu arada 32 yaşına gircem daha önce hiç sevgilim olmadı ama sizin yaşadığınız paniği hiç yaşamadım...kendinizi hayatın akışına bırakın o zaman güzel şeylere götürür sizi ama panikle bir yola atılırsanız mazallah üstünüzden kamyon geçer.
Neden hayatınıza devam edebilmek icin o kişiye ihtiyaciniz var? Kendiniz tek basina yol alamıyor musunuz?biri var evet ama pek etkilenmedim konuşuyorum alışmaya çalışıyorum hayatıma bakabilmek için
Peki baskasi varken aklınızda, yeni biriyle görüşmek ne kadar dogru? Belki görüştüğünüz kisi sizden etkilendi ama siz baskasini düşündüğünüz/sevdiğiniz icin ona odaklanamayacaksiniz. Adama haksizlik degil mi?zorla evlendirilmiyorum ama aklımda başkası var onunla da olmayacağı için mecbur başkası olacak sevmesem de zamanla sever miyim onu düşünüyorum şuan konuştuğum biri var da
Neden illa birinin olmasi lazim?aklımda zaten biri var ama onunla olmayacak kendi hayatıma bakmam için illa birinin olması lazım o kişiyi de sevemem diye düşünüyorum
kpss ye geçen sene girdim olmayacak o puanla bu sene yine girmem lazım ama aklımı verip çalışamıyorum bile. çok haklısınız karşımdaki kişiye haksızlık belki ama düşünmüyorum artık kimseyi ben hep üzüldüm inanın ki umurumda değil artık birini üzüp üzmemekNeden hayatınıza devam edebilmek icin o kişiye ihtiyaciniz var? Kendiniz tek basina yol alamıyor musunuz?
Peki baskasi varken aklınızda, yeni biriyle görüşmek ne kadar dogru? Belki görüştüğünüz kisi sizden etkilendi ama siz baskasini düşündüğünüz/sevdiğiniz icin ona odaklanamayacaksiniz. Adama haksizlik degil mi?
Neden illa birinin olmasi lazim?
Siz ne okudunuz bilmiyorum ama yüksek lisans yapin, iki yilliksa lisans tamamlama yapın, is arayin, cv birakin, memurluk düşünüyorsanız kpssye hazirlanin vs. Alternatif cok, neden kendinizi illa bir erkege endeksliyorsunuz ki?
Adam istememis tamam hisler bir anda bitmez ama zamanla azalir bunun icin de sizin kendinize izin vermeniz gerekir, baska biriyle görüşmeye calismaniz degil.
Çok ayıp bu düşüncelerin yalnız, lütfen kul hakkına girmek nedir, birinin seni üzmesinin acısı başkalarından çıkarılır mı otur biraz bunları düşün. Üzdürmeseydin kendini madem. Hayatta hepimiz zorluklar yaşıyoruz, bunlar bizi kötü bir insan haline getirmemeli. Evlenirsin evlenmezsin bilemem ama doğru yaşamaya gayret edersen iç huzurunun olduğu bir hayat sürersin.kpss ye geçen sene girdim olmayacak o puanla bu sene yine girmem lazım ama aklımı verip çalışamıyorum bile. çok haklısınız karşımdaki kişiye haksızlık belki ama düşünmüyorum artık kimseyi ben hep üzüldüm inanın ki umurumda değil artık birini üzüp üzmemek
haklısınız birini üzmeye hakkım yok ama benim de üzülmeye hakkım yoktu neden böyle oldu diyorumÇok ayıp bu düşüncelerin yalnız, lütfen kul hakkına girmek nedir, birinin seni üzmesinin acısı başkalarından çıkarılır mı otur biraz bunları düşün. Üzdürmeseydin kendini madem. Hayatta hepimiz zorluklar yaşıyoruz, bunlar bizi kötü bir insan haline getirmemeli. Evlenirsin evlenmezsin bilemem ama doğru yaşamaya gayret edersen iç huzurunun olduğu bir hayat sürersin.
Sorunun cevabı ise kör kütük aşk olmasa bile zamanla bağlandığın güvendiğin biriyle evlenebilirsin ama bu kafayla zor. Önce eskisini aklından bir sil.