- Konu Sahibi kadersizsanssz
Eee evlensin ne olacak? Illa sizin de mi evlenmeniz gerekiyor? Peki hadi evlendiniz bir hirsla diyelim, bundan etkilenecek olan yine sizsinizişte o aklımda olan kişi hayatına bakıyor evlenicek belki de ben böyle yalnız kalacağım korkusu var
Mutsuz olsaniz sorumlusu o sevdiginiz ama sizi sevmeyen kisi degil
+1tamam işte size mis gibi bal gibi bir plan :)
iş bulup ailenizden ayrı bir hayat kurmak.. bundan ala plan mı olur?
bence siz ailenizle yaşamaktan memnun olmadığınız için biraz da evden kurtulmak amacıyla evlenmek için acele ediyorsunuz...
kendinize karşı dürüst olun,olur mu? gerçekten ne istiyorsunuz? bence evlenmek değil de,ailenizden bağımsız bir hayat istiyorsunuz.. :)
ama bunun da tek yolu evlenip gitmek değildir,bana-bize inanın :)
kendi kendine yeten bir kadın olmak sizin planınız ve en büyük arzunuz bence, bu uğurda mücadele edin derim,sonra ''iyi ki aceleyle evlenmemişim,oh be,yaşasın özgürlük!'' diyeceğinize eminim :)
insanın kendi parasını kazanıp harcaması.. dünyanın en güzel duyguları listesinde top 5 'e girer,hatta zirveyi de zorlar![]()
![]()
Sevmek sevilmek herkesin hakki ama bu plan programla olmaz ki simdiden bahtsizim sevilmiyorum psikolojisinde olmaniz yasiniz geregi normal gelse de ustesinden gelmek sizin elinizdeyorumunuz için çok teşekkür ederim ailemle yaşamak istemiyorum evet o var ama sevilmek de istiyorum o yüzden yaşım çok ilerlemeden evlenmek istiyorum bide dediğim gibi aklımdaki kişi evlenecek mutlu olacak ben neden olamıyorum düşüncem var
Daha genceciksiniz, önce kendinizi sevin siz mutlu hissettikce etrafınızda da sizi mutlu etmek ve/veya sizinle görüşmek isteyen kisiler olacaktir
Bu cok yanlış sevmediğinizle evlenmek ama bunun icin onun fikrini onemsemek cok uc seylerkpss ye geçen sene girdim olmayacak o puanla bu sene yine girmem lazım ama aklımı verip çalışamıyorum bile. çok haklısınız karşımdaki kişiye haksızlık belki ama düşünmüyorum artık kimseyi ben hep üzüldüm inanın ki umurumda değil artık birini üzüp üzmemek
Siz hadi bu adamla gorustunuz, o kisi de sizi cok seviyor ve siz sirf bu yuzden evlendiniz. O kisi mutsuz oldugunda yaninda olabilecek misiniz ya da uzuldugunuzde o sizi teselli ettiginde yeterli gelecek mi, aynı evi ve yatagi nasil paylasmayi düşünüyorsunuz?
Hayat ben odakli yasanmaz hele ki evlilik biraz da terazi gibi, dengede olmasi gerekir. Ben sevmiyorum o sevsin ben cabalamam o çabalasinla olmaz. Herşeyi tek taraf yuklenemez. Sevmediğiniz bir adam icin bana ne derken ayni zamanda evlenmeyi dusunuyorsunuz bu ne celiski?
Kpss icinse bir kere denediniz olmadi yine deneyin. Ben 22 yasinda üniversiteye gittim 24te mezun oldum 27de atandim
Bu süreçte 3 kere üniversite sinavina, 3 defa kpssye girdim. Atandiktan sonra alese iki kez, ydsye 3 kez, dgsye 2 kez girdim. Yani hayat bir sınav, yas gecti diye bir sey yok. 40a kadar atanabiliyorsunuz, yeniden denememek icin ne gibi bir sebebiniz var?
Yüksek lisans yapin, yabanci dil ogrenin sinavlara girin, is kovalayin, kurslara gidin (online bir sürü eğitim var sertifikali da var sertifikasiz da onlara da katilabilirsiniz). Bir sürü alternatifiniz varken neden evlilik?