Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En son bir beyle görüştüm, onun öncesinde bi 5 gün falan yazışmisligimiz var.
5 gün yazışıp 2 kere buluşan adam nasıl evlenip seni mutlu edeceğim diyebilir, hiç mi şüphe duymuyorsunuz ya? Hiçbir yanı normal görünmüyor bu durumun bana.Kendisi beni çok beğendiğini, benimle evlenmek istediğini, beni cok mutlu edeceğini söyleyip duruyor.
Vallah bu kulaklar şimdiye kadar neler duydu neler. Ilk görüşmede nerdeyse evlilik teklifi edenimi dersin, ev hayali düğün hayali kuranı mı, bi kaç günlük yazışma sonrası (bakın yüzsüze görüşülmedi bile) hayalimdeki kadınsın, inşallah nasibim olursun diyeni mi. Kadın az biraz alımlı ve güzelse erkekler coşuyor zaten. Fazlasiyla tecrübe ettiğim birsey bu o yüzden buna fazla takilmadim. Ha hafif itici geldi evet, ama bundan önce duyduklarım daha da iticiydi.5 gün yazışıp 2 kere buluşan adam nasıl evlenip seni mutlu edeceğim diyebilir, hiç mi şüphe duymuyorsunuz ya? Hiçbir yanı normal görünmüyor bu durumun bana.
E daha kötü değil mi? Adam sırf sizi güzel bulduğu için kafalamaya çalışıyor diyorsunuz, sevgi yok, bağlanma yok, evlilik için gerekli hiçbir duygu yok.Vallah bu kulaklar şimdiye kadar neler duydu neler. Ilk görüşmede nerdeyse evlilik teklifi edenimi dersin, ev hayali düğün hayali kuranı mı, bi kaç günlük yazışma sonrası (bakın yüzsüze görüşülmedi bile) hayalimdeki kadınsın, inşallah nasibim olursun diyeni mi. Kadın az biraz alımlı ve güzelse erkekler coşuyor zaten. Fazlasiyla tecrübe ettiğim birsey bu o yüzden buna fazla takilmadim. Ha hafif itici geldi evet, ama bundan önce duyduklarım daha da iticiydi.
Zaten bu beyle evlenme niyetinde değilim, bunu ilk mesajimda da belirtmiş bulundum 3cü bir görüşmeye gitmeyecegimi yazarak. Çekim hissedemedigim erkekle evlenmekte akil karı değil, bunu da ayrıca belirttim. Benim sorum genel bir soruydu.E daha kötü değil mi? Adam sırf sizi güzel bulduğu için kafalamaya çalışıyor diyorsunuz, sevgi yok, bağlanma yok, evlilik için gerekli hiçbir duygu yok.
Hayır biz de eli yüzü düzgün insanlarız ama bu kadar sürede evlilik muhabbeti edeni çevremizde tutmuyoruz; ya niyeti farklı ya da sağlıklı değil.
Ben evlenmezdim. Bence evlilik zor. Sevmeden yapılacak iş değilSelam kk nin güzel kadınları,
kendi küçük sorunumdan yola cikarak genel bi soru sormak istiyorum. Son dönemde bir kaç tanışmalarım yazismalarim görüşmelerim oldu. En son bir beyle görüştüm, onun öncesinde bi 5 gün falan yazışmisligimiz var. Kendisi efendi, eğitimli, eli yüzü düzgün bir beyefendi. Hafta sonu ikinci görüşmemizi yaptık ve bende hala hissiyat adina birsey oluşmuş degil. Kendisi beni çok beğendiğini, benimle evlenmek istediğini, beni cok mutlu edeceğini söyleyip duruyor. Fakat benim 2ci görüşmeden sonra düşüncelerim kesinleşmiş gibi, 3cüye gerek duymayacagim. Çünkü arkadastan öte baska bir gözle bakamadigimi fark ettim, bir cekim hissedemedim, eşim olarak hayal edemiyorum onu. Simdi gelelim soruma: sizce bu zamanla olusabilecek birsey mi yoksa baştan böyle duygular yoksa sonrasında oluşması da pek mümkün değil mi? Ben genelde o elektrigi alırım veya almam fakat mantıken bakildiginda çoğu sey uyuyor ama dedigim gibi ben birsey hissedemedim. Birde şöyle birsey var arkadaşlar, geçende yakın bir dostumla konuştum, kendisi bana eşini sevmeden evlendigini itiraf etti, evlilik sürecinde sevdiğini söyledi ve şuan 2ci çocuğuna doğum yapti ve mutlu gözüküyor. Sevmeden veya en azindan elektrik almadan evlilik yoluna girmenin pek mantikli bir tarafı yok benim icin, aksini yasayan ve suan mutlu olan var mi aranızda?
Çok güzel ifade etmişsiniz bi insan yabancı birini 2-3 seferde nasıl sevip sevmediğini anlar ki , ki kaç tane psikolog takip ediyorsam dedikleri şu , yeni tanıştığınız insan inanılmaz çekici geliyorsa onda sizi üzecek şeyler mutlaka vardır . İnsanlar ilk görüşmelerde fiziksel olarak eleme yapıyor bunu sevgiye bağlamak yanlış . Fiziğini beğendiği ile devam ediyor beğenmiyorsa olumsuz diyo , fakat en güzel ilişkiler de çoğunlukla o fiziksel beğeni olmayan çiftlerde oluyor. Sevgi duygusu tanıdıkça karşı tarafın sevgisi saygısı ile gelişen bi duygu bence .aşk, altı dolu değilse çok çabuk geçebilen bir duygu..
zamanla sevme meselesi de karşındakinin seni ne kadar sevdiği, saydığı, değer verdiği ile ilgili..
adamın birine aşık olursun ama beş para etmez (ki burda seviyordum ölüyordum bile bile evlendim diyen çok kadın okuyoruz) evlenirsin bir ton rezillik ömründen ömür gider.
aşık değilsindir ama hoşlanmışsındır, adam öyle bi el üstünde tutar öyle değer verir ki hep seninle olsun istersin..
kısacası bu işin bi matematiği yok..
ama 2. görüşmede ne sen anlayabilirsin adamı, ne o sana evlenelim ciddiyim çok mutlu ederim diyebilir.. şu an senin içinde bulunduğun durum yanlıştan çok öte saçma.. zaman gerekli diye düşünüyorum..
öncelikle ilk görüşte evlenmek isteyenlerden haz etmiyorum. dış görünüşe bakarak evlenmeye karar vermek o beyefendi açısından yanlış , bu kadar çabuk ciddi karar verilmez. beyefendi full evlenme isteğiyle yaklaşmış. evlilik gibi bir kararda acele etmesi doğru değil.Selam kk nin güzel kadınları,
kendi küçük sorunumdan yola cikarak genel bi soru sormak istiyorum. Son dönemde bir kaç tanışmalarım yazismalarim görüşmelerim oldu. En son bir beyle görüştüm, onun öncesinde bi 5 gün falan yazışmisligimiz var. Kendisi efendi, eğitimli, eli yüzü düzgün bir beyefendi. Hafta sonu ikinci görüşmemizi yaptık ve bende hala hissiyat adina birsey oluşmuş degil. Kendisi beni çok beğendiğini, benimle evlenmek istediğini, beni cok mutlu edeceğini söyleyip duruyor. Fakat benim 2ci görüşmeden sonra düşüncelerim kesinleşmiş gibi, 3cüye gerek duymayacagim. Çünkü arkadastan öte baska bir gözle bakamadigimi fark ettim, bir cekim hissedemedim, eşim olarak hayal edemiyorum onu. Simdi gelelim soruma: sizce bu zamanla olusabilecek birsey mi yoksa baştan böyle duygular yoksa sonrasında oluşması da pek mümkün değil mi? Ben genelde o elektrigi alırım veya almam fakat mantıken bakildiginda çoğu sey uyuyor ama dedigim gibi ben birsey hissedemedim. Birde şöyle birsey var arkadaşlar, geçende yakın bir dostumla konuştum, kendisi bana eşini sevmeden evlendigini itiraf etti, evlilik sürecinde sevdiğini söyledi ve şuan 2ci çocuğuna doğum yapti ve mutlu gözüküyor. Sevmeden veya en azindan elektrik almadan evlilik yoluna girmenin pek mantikli bir tarafı yok benim icin, aksini yasayan ve suan mutlu olan var mi aranızda?
Hani ufak bir çekim olsa belki diyeceğim ama hiç yok diyorsunuz.Öncelikle görüşlerini belirten herkese teşekkürler, genel bir cevap yazayım dedim. Evet, cinsel cekim namina hic birsey yok. Geçmişte ki bazi görüşmelerimde bu tür hislerim tabii olmuştu, ilk buluşmada el ele tutuşmalar, hafif dokunmalar, uzun uzun bakışmalar. Ama bu beyde hiç yok, hatta uzun uzun gözlerinin içine bakasim bile yok. Ha yanlış anlamayın, itici olduğundan değil, içimden gelmiyor hepsi bu. Hatta yan yana yürürken bir kac kez ellerimiz birbirine değdi, bende gayri ihtiyari elimi cekiverdim hemen. Konusmasi, muhabbeti iyi yani normal fakat çokta kafa dengi olduğumuzu düşünmüyorum, sanırım bu yüzden de pek isinamadim.
içinizin kalbinizin almadığı insandan uzak durun derimSelam kk nin güzel kadınları,