Sevmeden evlenmek?

Eşimin fotosunu ilk olarak kuzenimin yılbaşı resmî paylaşımında gördüm öyle normal bir tipi var ama ben resmen o an ne kadar tatlı çocuk dedim öyle sempatik geldi ki aradan 1 sene geçtikten sonra düğünde gördüm sonra tanıştırıldık etkilenmesem görüşmezdim sanırım ilk görüşmede zaten kişiliğine tavrına tav oldum elektrik almak sonradan olacak birsey değil bence illa bir elektrik olması lazım

Ailelerin isteği üzerine biriyle tanıştık taaaa seneler evvel. Karşı karşıya geldiğimiz an elektrikler uçtu resmen havada :) 3, 4 ay civarı sanırım görüşüp nişanlanmaya karar verdik. İlk sarılmamızı hala hatırlarım. Sadece sarıldık ama nefes alışverişimiz değişti, resmen kalp atışlarımızı duyduk. Çekim deseniz var, aşk deseniz var ama düğüne 15 gün kala bitti. Ne yazık ki aşk, çekim yetmiyor her şeye. Sonra eşimle tanıştık. Onunla çok daha yoğun şeyler hissettik. Arada aileler de olmayınca çok daha özgür yaşadık her şeyi. Aşk, tutku, şehvet... Mutluyum evet ama bazen anlıyorum ki ben evlilik insanı değilmişim ya :) Sorumluluk ağır geliyor çoğu kez bana. Uzun lafin kısası çekim, mantık, aşk vs. Siz önce evliliği gerçekten isteyip istemediğinize karar verin. Eger istiyorsaniz içinizin kipirdadigi aklınızın da yattığı birini bulun bence. Dokunmaktan bile kaçındığınız, aklınıza yatmayan adamlardan uzak durun.
Su son 1 2 yıldır istiyorum evlenmeyi. Bekarligimi dibine kadar yasadim, gezdim, tozdum, kendi maaşımı kendim için bi güzel harcadım. Iyi ki de öyle yapmışım, asiri zevk aldim ve bana çok getirisi oldu. Fakat bende artık anne olmak aile kurmak istiyorum. 5 senedir aktif olarak deniyorum ama gelin görün ki etrafta erkek var ama adam bulması çok çok zor.

Su son 1 2 yıldır istiyorum evlenmeyi. Bekarligimi dibine kadar yasadim, gezdim, tozdum, kendi maaşımı kendim için bi güzel harcadım. Iyi ki de öyle yapmışım, asiri zevk aldim ve bana çok getirisi oldu. Fakat bende artık anne olmak aile kurmak istiyorum. 5 senedir aktif olarak deniyorum ama gelin görün ki etrafta erkek var ama adam bulması çok çok zor.
En güzel şeyler en beklenmedik anda gelir derler. Siz de böyle bir durum yaşarsınız umarım. :)

Güncelleme: Dün gece size yazdıklarımı ona da yazdım, his, çekim, elektrik olmadığını ve benim bunlarsiz devam edemeyecegimi. Başta üzüldü, fakat anlayışla karşıladı, güzelce ayrıldık vedalaştık. Gözüm sıradaki maçlarda 🙃

Sevgi olmadan olmaz.
Sevgi dediğimiz şey deli divane aşk değil.
Bi muhabbet, çekim, görünce heyecan, kalbinde o kişiye karşı bi yumuşaklık olmazsa olmaz.

Ben eşime ilk görüşte aşık olmadım.
Tanıyarak sevdim öyle aşık oldum.
Kendisi bana 3.görüşmede seninle evlenirim dediğinde bile onu kaale almadım.
Daha sonra tanıdıkça, çözdükçe bağlandım deli gibi seviyorum.
Yaşlar geçtikçe aşk durumları öyle gençlik çağlarındaki gibi olmuyor.
Bir kaç kere daha görüşün bakalım neler olacak.

Sonradan pişman olmayın.

mantık olarak size çok uyuyorsa bir şans daha verin. hemen kesip atmayın.

aşkla evlenince ne oluyor sanki bitiyor herşey zamanla... şimdiki aklım olsa daha daha mantıklı olurdum.zaten seven sayan işinde gücünde efendi bir adam her türlü sevilir

MAntık evliliği evlendikten sonra bana aşırı saçma gelmeye başladı. Belki milyoner filan olursa mantıklı aksi halde gönül bağın olmayan bir insanla sırf mantıklı diye evlenmenin hiçbir mantığı yok.

Back
X