Sevmeden evlilik olur mu?

Evlilik sevmeden katlanılabilecek bir kurum değil kesinlikle

Kendini bi resetle . Hiç sevgilin olmadı ve sadece okulun yada isine odaklan bi . Bir süre bu işleri unut. Sende eskiler yeniler cok karıştı ben de karıştırıyorum yorum yapamıyorum

inan herkes "the one" ı bulamıyor. tamamen şans ve çok az kişi o kadar şanslı

Ondan sonra hayatıma kimseyi alamadım. Alırsam düzelir diye düşünüyorum bir de evlilik bir sorumluluk ister istemez iş ciddiye binince takıntılar biter gibime geliyor
Genelde tam tersi olur. O sorumluluk ağır gelir ve ah keşke onunla evlenseydim seviyordun katlanirdim dersin. Hayata birini almak ayrı evlenmek çok ayrı

Sevmedigin insanla ne evlilik olur ne baska bir sey. Insanlarin iyi demesi iyi anlamina gelmiyor. Iyice düsünüp tasinin öyle karar verin. Evlilik sevgililik gibi degildir.

Yani hoslaniyormussunuz zaten bos degilsiniz ki? Sevmemek icin bir sebebiniz yok o zaman hoslanti aska neden donusmesin. Hic hoslanmasaydiniz durum baskaydi. Ama eskiyi unutmamis olmaniz sıkıntı. O bitmeden yenisine baslamamaniz gerekirdi.

Bu duruma farklı açılardan bakmalısın geçmişi unutmak zor değil tabi ki unutmanında iyi olacağını sanmıyorum zaten onca yaşanmışlığı silemezsin ama şuan karşındaki kişiye bi şans ver onu sevebilmek için belki de hiç o gözle bakmadın belkide eskide kaldın bilemeyiz aşk bir kere yaşanır evet ama bazı insanları ne kadar istesekte geri getiremeyiz zamanı da öyle bir şey oluyor ve ayrılıyorsun insan ne kadar imkansızda ona daha çok bağlanıyor evwt belki de aşk gerçekten imkansızlıktır ama inan birine takılı kalmakla olmuyor karşındakini iyi tanı ve ona başka bi gözden bak sana değer veriyorsa ve kalbinde birşeyler hissede biliyorsan çok şeydir belkide bütün bir ömrünü geçireceğin bir insan o yüzden mantık daha ağır basmalı bence ama unutma geçmişini insan diyor bazen şuan onunla olabilirdik diye ama hayatın kanunu bu olsa gerek biraz olsun bi fikir olabildiyse

Bir de ben geçmişte aşık olduğum kişiye de başta çok bir şey hissetmiyordum sadece masum geliyordu sonradan arttı hislerim

Seni seviyorsa, seni uzmuyor seni kirmiyor senin icin herseyi yapiyorsa neden olmasin.
Kiymetini degerinj ilerleyen zmaanlarda anlarsin nedenini cunku sevgini verdigin kisiye bos yere sevgi verdigini yasatcak.zamanla duygularin degisecek bence.

Bence sen ne yap biliyor musun? Bütün eski sevgililerinşe birlikle bir ev tut ve hep beraber orda yaşayın. O zaman gözün doyar belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…