- 19 Mayıs 2019
- 137
- 7.643
- 88
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Evlilik sevmeden katlanılabilecek bir kurum değil kesinlikleİyi geceler hanımlar bir yıldır tanıdığım biri var aslında taa küçüklükten tanışıyoruz ama yakın olmamız bir yıl. Yeni sevgili olduk ciddi düşünüyor onun okulu bitti. Ama ben bu kişiye adapte olamıyorum eskiyi düşünmekten. Eskiyle oluru zaten yok kavgalı olduğum biriyle sevgili şuan. Bu kişi çok iyi ortak çevremiz olan ve güvenebileceğim hoş biri. Zamanla sever miyim? Böyle iğrenme ya da soğuk değilim ama eskisini de silemedim. Aslında hoşlanıyorum ama dediğim gibi. Nasıl olmalı sizce?
Onun cevabını size zaman verecek ama sizde cabalamali sürekli eskiye değil elinizde ki yeni ilişkiye odaklanmalisiniz bence unutursunuz neler kimler unutulmuyor ki !Evet elektrik var ama geçmişe olan takıntımdan kurtulabilir miyim bilmiyorum
Bende böyle düşünüyorum. Hepimizin bir “the one” ı olmuştur fakat herkes o kişiyle evlenebilir mi? Sanmıyorum. Biraz şans işi. Ben o şanslı azınlıktan değilim sanırım ve bunun için karalar bağlamaya devam edersem çok geç olacak
[/QUOTE
inan herkes "the one" ı bulamıyor. tamamen şans ve çok az kişi o kadar şanslıBende böyle düşünüyorum. Hepimizin bir “the one” ı olmuştur fakat herkes o kişiyle evlenebilir mi? Sanmıyorum. Biraz şans işi. Ben o şanslı azınlıktan değilim sanırım ve bunun için karalar bağlamaya devam edersem çok geç olacak
Bulup kaybettim yani olmadı ama hayat da devam ediyorinan herkes "the one" ı bulamıyor. tamamen şans ve çok az kişi o kadar şanslı
Ben nedense diğer kız yanındayken, nispet yapar gibi düşündüm..bıyık altından gülmesini..yanlış mı düşündümBıyık altından gülümsemesi hakkındaki görüşünüzü anlamadım neden ki
Olabilir belkiBen nedense diğer kız yanındayken, nispet yapar gibi düşündüm..bıyık altından gülmesini..yanlış mı düşündüm
Evlenince sunshine filmi gibi beyni sifirlamiyorlar beyin senle beraber. Evlilikle unutmanin ne ilgisi var yahuDiğer türlü de asla geçmişi unutamıycam sanırım
Ondan sonra hayatıma kimseyi alamadım. Alırsam düzelir diye düşünüyorum bir de evlilik bir sorumluluk ister istemez iş ciddiye binince takıntılar biter gibime geliyorEvlenince sunshine filmi gibi beyni sifirlamiyorlar beyin senle beraber. Evlilikle unutmanin ne ilgisi var yahu
Genelde tam tersi olur. O sorumluluk ağır gelir ve ah keşke onunla evlenseydim seviyordun katlanirdim dersin. Hayata birini almak ayrı evlenmek çok ayrıOndan sonra hayatıma kimseyi alamadım. Alırsam düzelir diye düşünüyorum bir de evlilik bir sorumluluk ister istemez iş ciddiye binince takıntılar biter gibime geliyor
İyi geceler hanımlar bir yıldır tanıdığım biri var aslında taa küçüklükten tanışıyoruz ama yakın olmamız bir yıl. Yeni sevgili olduk ciddi düşünüyor onun okulu bitti. Ama ben bu kişiye adapte olamıyorum eskiyi düşünmekten. Eskiyle oluru zaten yok kavgalı olduğum biriyle sevgili şuan. Bu kişi çok iyi ortak çevremiz olan ve güvenebileceğim hoş biri. Zamanla sever miyim? Böyle iğrenme ya da soğuk değilim ama eskisini de silemedim. Aslında hoşlanıyorum ama dediğim gibi. Nasıl olmalı sizce?
İyi geceler hanımlar bir yıldır tanıdığım biri var aslında taa küçüklükten tanışıyoruz ama yakın olmamız bir yıl. Yeni sevgili olduk ciddi düşünüyor onun okulu bitti. Ama ben bu kişiye adapte olamıyorum eskiyi düşünmekten. Eskiyle oluru zaten yok kavgalı olduğum biriyle sevgili şuan. Bu kişi çok iyi ortak çevremiz olan ve güvenebileceğim hoş biri. Zamanla sever miyim? Böyle iğrenme ya da soğuk değilim ama eskisini de silemedim. Aslında hoşlanıyorum ama dediğim gibi. Nasıl olmalı sizce?
Bu duruma farklı açılardan bakmalısın geçmişi unutmak zor değil tabi ki unutmanında iyi olacağını sanmıyorum zaten onca yaşanmışlığı silemezsin ama şuan karşındaki kişiye bi şans ver onu sevebilmek için belki de hiç o gözle bakmadın belkide eskide kaldın bilemeyiz aşk bir kere yaşanır evet ama bazı insanları ne kadar istesekte geri getiremeyiz zamanı da öyle bir şey oluyor ve ayrılıyorsun insan ne kadar imkansızda ona daha çok bağlanıyor evwt belki de aşk gerçekten imkansızlıktır ama inan birine takılı kalmakla olmuyor karşındakini iyi tanı ve ona başka bi gözden bak sana değer veriyorsa ve kalbinde birşeyler hissede biliyorsan çok şeydir belkide bütün bir ömrünü geçireceğin bir insan o yüzden mantık daha ağır basmalı bence ama unutma geçmişini insan diyor bazen şuan onunla olabilirdik diye ama hayatın kanunu bu olsa gerek biraz olsun bi fikir olabildiyseİyi geceler hanımlar bir yıldır tanıdığım biri var aslında taa küçüklükten tanışıyoruz ama yakın olmamız bir yıl. Yeni sevgili olduk ciddi düşünüyor onun okulu bitti. Ama ben bu kişiye adapte olamıyorum eskiyi düşünmekten. Eskiyle oluru zaten yok kavgalı olduğum biriyle sevgili şuan. Bu kişi çok iyi ortak çevremiz olan ve güvenebileceğim hoş biri. Zamanla sever miyim? Böyle iğrenme ya da soğuk değilim ama eskisini de silemedim. Aslında hoşlanıyorum ama dediğim gibi. Nasıl olmalı sizce?
Bir de ben geçmişte aşık olduğum kişiye de başta çok bir şey hissetmiyordum sadece masum geliyordu sonradan arttı hislerimBu duruma farklı açılardan bakmalısın geçmişi unutmak zor değil tabi ki unutmanında iyi olacağını sanmıyorum zaten onca yaşanmışlığı silemezsin ama şuan karşındaki kişiye bi şans ver onu sevebilmek için belki de hiç o gözle bakmadın belkide eskide kaldın bilemeyiz aşk bir kere yaşanır evet ama bazı insanları ne kadar istesekte geri getiremeyiz zamanı da öyle bir şey oluyor ve ayrılıyorsun insan ne kadar imkansızda ona daha çok bağlanıyor evwt belki de aşk gerçekten imkansızlıktır ama inan birine takılı kalmakla olmuyor karşındakini iyi tanı ve ona başka bi gözden bak sana değer veriyorsa ve kalbinde birşeyler hissede biliyorsan çok şeydir belkide bütün bir ömrünü geçireceğin bir insan o yüzden mantık daha ağır basmalı bence ama unutma geçmişini insan diyor bazen şuan onunla olabilirdik diye ama hayatın kanunu bu olsa gerek biraz olsun bi fikir olabildiyse
Seni seviyorsa, seni uzmuyor seni kirmiyor senin icin herseyi yapiyorsa neden olmasin.İyi geceler hanımlar bir yıldır tanıdığım biri var aslında taa küçüklükten tanışıyoruz ama yakın olmamız bir yıl. Yeni sevgili olduk ciddi düşünüyor onun okulu bitti. Ama ben bu kişiye adapte olamıyorum eskiyi düşünmekten. Eskiyle oluru zaten yok kavgalı olduğum biriyle sevgili şuan. Bu kişi çok iyi ortak çevremiz olan ve güvenebileceğim hoş biri. Zamanla sever miyim? Böyle iğrenme ya da soğuk değilim ama eskisini de silemedim. Aslında hoşlanıyorum ama dediğim gibi. Nasıl olmalı sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?