- 7 Aralık 2018
- 7.384
- 18.999
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
İnşallah zaten ilgili davranıyorum bir de şu içimdekini atsam çok güzel olacak. Şimdiki sevgilisi 5 yıllık ilişkisinde aldatılmış sonra da eski sevgilimle sevgili olmuş. Düşününce benim sadakatim emeğim boşa gitmiş çok da kasmasam olurmuş gibi gelince üzülüyorum. Emeğim çalınmış gibi geliyor. Bir de karşılaşınca bıyık altından güldü baktı yanında o kız da vardı çok kötü hissettimİnan o Söyleyeceklerin hiç bitmez tükenmez saatlerce konuşsan yıllar geçtikçe keşke bunu da söyleseydim şunuda söyleseydim diycelsin hiç sevmediğin biriyle olması da seni ilgilendirmez sevdiğin biriyle olsaydı daha çok canın yanardı elinde bi fırsat var işte birbirlerini iyi bulmuşlar de unut gitsin.... Şimdiki ilişkine haksızlık etme belki mutlu günler kapıda farkında değilsin....kaçan balık büyük olurmuş eskiye takılıp yeniyi kaçırma daha çok üzülürsün
Eskiyi sanırım yeni biri olmadan unutamayacağım çünkü 2 yıl geçtiYeni bir ilişkiye başlamak için neden kendini zorluyorsun ki? Önce bir eskiyi unut, ondan sonra yenileri düşünürsün.
Bende böyle düşünüyorum. Hepimizin bir “the one” ı olmuştur fakat herkes o kişiyle evlenebilir mi? Sanmıyorum. Biraz şans işi. Ben o şanslı azınlıktan değilim sanırım ve bunun için karalar bağlamaya devam edersem çok geç olacakgeçmişe takılı kalırken bir bakmışsınız hayatı kaçırmışsınız. zaman su gibi akıp gidiyor. şimdiye odaklanın derim.
Kanatır mı bilmiyorum çünkü ayrılalı 2 sene oldu. Karşı tarafın bir ilişkisi var ve hayat devam ediyor ne yazık ki kendi kendime aşamadım.Seninkisi sevmeden evlilik degilki..Civi civiyi soksun istiyorsun. Dikkat ette olan yarayi dahada kanatmasin
Yas kac? Gideni bitirmeyi erkekler kadar kolay yapabilseydik keskeKanatır mı bilmiyorum çünkü ayrılalı 2 sene oldu. Karşı tarafın bir ilişkisi var ve hayat devam ediyor ne yazık ki kendi kendime aşamadım.
2 yıl çok uzun bi süre. Takıntı haline geldiyse psikolojik destek almakta fayda var bana kalırsa.Eskiyi sanırım yeni biri olmadan unutamayacağım çünkü 2 yıl geçti
Bıyık altından gülümsemesi hakkındaki görüşünüzü anlamadım neden kiSizin öncelikle bi ilişkiye başlamadan önce, neden eski sevgiliye takılı kaldınız onu çözmeniz gerekir. Ben içinizde saplantılı bir durum oluşturduğunuzu düşünüyorum..ve o yüzden de yeni bir ilişkiye hazır değilsiniz.
Birde eski sevgilinizi, zira o bıyık altından gülümsemesine rağmen, o kişiyi sevdiğinizi düşünüyorsanız, bana göre saplantıdır.
Size önerim önce psikolojik destek alarak eski defteri kapatmanız. Daha sonra ne zaman sevmek ve sevilmeye ihtiyaç duyarsanız o zaman ilişkiye başlayın.
Evet elektrik var ama geçmişe olan takıntımdan kurtulabilir miyim bilmiyorumAranızda bir elektrik varsa şans vermelisiniz duygularinizdan ve eskisini aklınızdan silmeden bir evlilik yapmayın kendinize de karşımızdakine de eziyet olur ama çivi çiviyi söker bence ilişkiye devam edip sevginiz artacak mı diye bir bakın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?