Sevmeden evlilik olur mu?

İnşallah zaten ilgili davranıyorum bir de şu içimdekini atsam çok güzel olacak. Şimdiki sevgilisi 5 yıllık ilişkisinde aldatılmış sonra da eski sevgilimle sevgili olmuş. Düşününce benim sadakatim emeğim boşa gitmiş çok da kasmasam olurmuş gibi gelince üzülüyorum. Emeğim çalınmış gibi geliyor. Bir de karşılaşınca bıyık altından güldü baktı yanında o kız da vardı çok kötü hissettim

Nişanlım tam da böyle kafamın karışık olduğu bir zamanda çıktı karşıma sonra eski falan kalmadı...Kendinize biraz zaman verin derim.

Biraz daha zaman verin yeni sevgili olmussunuz zaten hoslantida varmis sevgide size hos gelen hareket ve tavirlariyla olusur zaten akl8nizda gecmis filanda kalmaz sevemezsenizde yapacak bisey yok demekki size uygun biri degildir

Onu sevebilir misin bilmiyorum ama evliliği bir süre ertele. Sevmediğin bir insanla evlendiğinde ne kadar iyi biri olursa olsun her yaptığı gözüne batar, alttan alamazsın o duyguları beslemediğin için. Sağlıklı bir evlilik olmaz.

Sevmeden evlenilir mi, mutlu olunur mu, bilmem ama çok severek aşık olarak evlenenler üçüncü gün kavgaya başlıyor, sonu mahkeme de bitiyor.

Yani severek evlenenler de mutlu olmuyor ki!

geçmişe takılı kalırken bir bakmışsınız hayatı kaçırmışsınız. zaman su gibi akıp gidiyor. şimdiye odaklanın derim.

geçmişe takılı kalırken bir bakmışsınız hayatı kaçırmışsınız. zaman su gibi akıp gidiyor. şimdiye odaklanın derim.
Bende böyle düşünüyorum. Hepimizin bir “the one” ı olmuştur fakat herkes o kişiyle evlenebilir mi? Sanmıyorum. Biraz şans işi. Ben o şanslı azınlıktan değilim sanırım ve bunun için karalar bağlamaya devam edersem çok geç olacak

eger sevmeden biriyle evlenirsen pisman olma olasigin bnce cok yuksek sana da yazik olcak onada sevmeden evlilik malaesef yurumuyor hic birseyine katlanamiyorsun

Sizin öncelikle bi ilişkiye başlamadan önce, neden eski sevgiliye takılı kaldınız onu çözmeniz gerekir. Ben içinizde saplantılı bir durum oluşturduğunuzu düşünüyorum..ve o yüzden de yeni bir ilişkiye hazır değilsiniz.
Birde eski sevgilinizi, zira o bıyık altından gülümsemesine rağmen, o kişiyi sevdiğinizi düşünüyorsanız, bana göre saplantıdır.
Size önerim önce psikolojik destek alarak eski defteri kapatmanız. Daha sonra ne zaman sevmek ve sevilmeye ihtiyaç duyarsanız o zaman ilişkiye başlayın.

Bıyık altından gülümsemesi hakkındaki görüşünüzü anlamadım neden ki

Aranızda bir elektrik varsa şans vermelisiniz duygularinizdan ve eskisini aklınızdan silmeden bir evlilik yapmayın kendinize de karşımızdakine de eziyet olur ama çivi çiviyi söker bence ilişkiye devam edip sevginiz artacak mı diye bir bakın derim

Evet elektrik var ama geçmişe olan takıntımdan kurtulabilir miyim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…