Sevmeden evlilik olur mu?

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.384
18.999
248
28
İyi geceler hanımlar bir yıldır tanıdığım biri var aslında taa küçüklükten tanışıyoruz ama yakın olmamız bir yıl. Yeni sevgili olduk ciddi düşünüyor onun okulu bitti. Ama ben bu kişiye adapte olamıyorum eskiyi düşünmekten. Eskiyle oluru zaten yok kavgalı olduğum biriyle sevgili şuan. Bu kişi çok iyi ortak çevremiz olan ve güvenebileceğim hoş biri. Zamanla sever miyim? Böyle iğrenme ya da soğuk değilim ama eskisini de silemedim. Aslında hoşlanıyorum ama dediğim gibi. Nasıl olmalı sizce?

Sevmeden ewlilik olur mu bilmem ama tanıyıp yakınlaşınca sewebilirsiniz belki. Ben kocamdan nefret ederdim sırf artık ısrarından bıktıgım için görüşmeye başladım belki hevesi geçer kurtulurum diye ama kör kütük aşık oldum 2 yıl sewgili 2 yıl nişanlı 8 yıldırda ewliyiz

Diğer türlü de asla geçmişi unutamıycam sanırım

Bazen gecmise cok takiliyoruz gibi.
Gecmisten ogrenip, ders alip gelecege bakmak gerek.

Sevgi, ask konularinda da filmlerimiz, hele eski Turk filmleri, sarkilarimiz ask acilariyla dolu.
Sanki aman da birisinden ayrildim, bittim, kimseyi sevemem artik gibi sacma konularin islendigi diziler, filmler, sarki sozleri vs.

Aslinda alakasi yok. Hayat hep guzel, kendimiz hep ozeliz, biricigiz. Temel bakis acimizda merkezde kendimiz olmaliyiz ve hayati sevmeliyiz. Asklar, arkadasliklar bu temele eklenen guzellikler olsun sadece. Varsa guzel anilariniz sizi gulumsetsin, geleceginize golge olmasin. Kotu anilar da varsa eger tecrube deyin, sunlari ogrendim deyin gecin. Hayat boyle bi sey.

Geçmiştekini önce zihninde bitir bence sonra denenebilir zamanla seversin belki

Şuan sana tam olarak ne geliyor bilmiyorum ama sevmeden evlilik olmaz.
Onunla aynı odaya, aynı yatağa giriceksin farkında mısın? Ten uyumu olduğu için eski sevgilini özlediğini söylemiştin diye hatırlıyorum. Sevmediğin, birşey hissetmediğin adamı miden alır mı? Yani sevmeden nasıl adamla evlenip cinsellik yaşayacaksın, anlamadım.

Sevmeden evlilik olur ama şöyle sevgi yoksa bile sadık ve vefalı olmak şart aksi halde karşınızdaki kişiye haksızlık eder onu üzersiniz kendinizden emin değilseniz evliliği düşünmeyin tam olarak aklınızdan çıkaramamışsınız eski sevgilinizi.

geçen bi istatistik görmüştüm dedim erkekle kadın arasında bu kadar fark gerçek mi diye. Ama bakıyorumda son günlerde sevmeden olur mu diye tonla konu açılmaya başlanmış

"Evli kadınların yüzde 38,6’sı severek evlendim derken, bu oran evli erkeklerde yüzde 62,4. "

link https://cutt.ly/MLoiZV

Sevmeden evlenmek karşındakine değil kişinin kendisine hakarettir kanımca.

Eskiyi halen taze tutarsan hayatında kimseyi sevemezsin...önce eskinin artık olamayacağına söylüyorsun bu kadar eminsen sil at beyninden hem şimdiki sevgiline haksızlık değilmi eski zaten bi ilişki içinde yeniyle iyi olmaya bak sevmeye çalış ortak zevkleriniz düşünceleriniz varmı bunu değerlendir....

Nasip işte Allah daim etsin biz görücü usulü ile evlendik başta sevdim ama şimdi nefrete dönüştü bosancam

Sevgi mi öfke mi bilmiyorum. İçimde söyleyemediğim çok şey kaldı. Şuanda da hiç sevmediğim biriyle beraber. Kuyruk acısı sanırım

Sevgi mi öfke mi bilmiyorum. İçimde söyleyemediğim çok şey kaldı. Şuanda da hiç sevmediğim biriyle beraber. Kuyruk acısı sanırım
İnan o Söyleyeceklerin hiç bitmez tükenmez saatlerce konuşsan yıllar geçtikçe keşke bunu da söyleseydim şunuda söyleseydim diycelsin hiç sevmediğin biriyle olması da seni ilgilendirmez sevdiğin biriyle olsaydı daha çok canın yanardı elinde bi fırsat var işte birbirlerini iyi bulmuşlar de unut gitsin.... Şimdiki ilişkine haksızlık etme belki mutlu günler kapıda farkında değilsin....kaçan balık büyük olurmuş eskiye takılıp yeniyi kaçırma daha çok üzülürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…