- 7 Aralık 2018
- 7.384
- 18.999
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Sevmeden ewlilik olur mu bilmem ama tanıyıp yakınlaşınca sewebilirsiniz belki. Ben kocamdan nefret ederdim sırf artık ısrarından bıktıgım için görüşmeye başladım belki hevesi geçer kurtulurum diye ama kör kütük aşık oldumİyi geceler hanımlar bir yıldır tanıdığım biri var aslında taa küçüklükten tanışıyoruz ama yakın olmamız bir yıl. Yeni sevgili olduk ciddi düşünüyor onun okulu bitti. Ama ben bu kişiye adapte olamıyorum eskiyi düşünmekten. Eskiyle oluru zaten yok kavgalı olduğum biriyle sevgili şuan. Bu kişi çok iyi ortak çevremiz olan ve güvenebileceğim hoş biri. Zamanla sever miyim? Böyle iğrenme ya da soğuk değilim ama eskisini de silemedim. Aslında hoşlanıyorum ama dediğim gibi. Nasıl olmalı sizce?
Diğer türlü de asla geçmişi unutamıycam sanırımSevmeden evlenmek karsindaki insana haksizlik bence.
Bence geçmişi unutmak için birileriyle olma. Geçmişi unuttuktan sonra birileriyle ol.Diğer türlü de asla geçmişi unutamıycam sanırım
Diğer türlü de asla geçmişi unutamıycam sanırım
Geçmiştekini önce zihninde bitir bence sonra denenebilir zamanla seversin belkiİyi geceler hanımlar bir yıldır tanıdığım biri var aslında taa küçüklükten tanışıyoruz ama yakın olmamız bir yıl. Yeni sevgili olduk ciddi düşünüyor onun okulu bitti. Ama ben bu kişiye adapte olamıyorum eskiyi düşünmekten. Eskiyle oluru zaten yok kavgalı olduğum biriyle sevgili şuan. Bu kişi çok iyi ortak çevremiz olan ve güvenebileceğim hoş biri. Zamanla sever miyim? Böyle iğrenme ya da soğuk değilim ama eskisini de silemedim. Aslında hoşlanıyorum ama dediğim gibi. Nasıl olmalı sizce?
İki yıl oldu bitiremedim şu anda sevgilisi var zaten ne zaman karşılaşsak yanında o da var gülüyor beni görünce ve gidiyor.Geçmiştekini önce zihninde bitir bence sonra denenebilir zamanla seversin belki
Eskiyi halen taze tutarsan hayatında kimseyi sevemezsin...önce eskinin artık olamayacağına söylüyorsun bu kadar eminsen sil at beyninden hem şimdiki sevgiline haksızlık değilmi eski zaten bi ilişki içinde yeniyle iyi olmaya bak sevmeye çalış ortak zevkleriniz düşünceleriniz varmı bunu değerlendir....İyi geceler hanımlar bir yıldır tanıdığım biri var aslında taa küçüklükten tanışıyoruz ama yakın olmamız bir yıl. Yeni sevgili olduk ciddi düşünüyor onun okulu bitti. Ama ben bu kişiye adapte olamıyorum eskiyi düşünmekten. Eskiyle oluru zaten yok kavgalı olduğum biriyle sevgili şuan. Bu kişi çok iyi ortak çevremiz olan ve güvenebileceğim hoş biri. Zamanla sever miyim? Böyle iğrenme ya da soğuk değilim ama eskisini de silemedim. Aslında hoşlanıyorum ama dediğim gibi. Nasıl olmalı sizce?
Nasip işte Allah daim etsinSevmeden ewlilik olur mu bilmem ama tanıyıp yakınlaşınca sewebilirsiniz belki. Ben kocamdan nefret ederdim sırf artık ısrarından bıktıgım için görüşmeye başladım belki hevesi geçer kurtulurum diye ama kör kütük aşık oldum☺ 2 yıl sewgili 2 yıl nişanlı 8 yıldırda ewliyiz☺
Sevgi mi öfke mi bilmiyorum. İçimde söyleyemediğim çok şey kaldı. Şuanda da hiç sevmediğim biriyle beraber. Kuyruk acısı sanırımEskiyi halen taze tutarsan hayatında kimseyi sevemezsin...önce eskinin artık olamayacağına söylüyorsun bu kadar eminsen sil at beyninden hem şimdiki sevgiline haksızlık değilmi eski zaten bi ilişki içinde yeniyle iyi olmaya bak sevmeye çalış ortak zevkleriniz düşünceleriniz varmı bunu değerlendir....
İnan o Söyleyeceklerin hiç bitmez tükenmez saatlerce konuşsan yıllar geçtikçe keşke bunu da söyleseydim şunuda söyleseydim diycelsin hiç sevmediğin biriyle olması da seni ilgilendirmez sevdiğin biriyle olsaydı daha çok canın yanardı elinde bi fırsat var işte birbirlerini iyi bulmuşlar de unut gitsin.... Şimdiki ilişkine haksızlık etme belki mutlu günler kapıda farkında değilsin....kaçan balık büyük olurmuş eskiye takılıp yeniyi kaçırma daha çok üzülürsünSevgi mi öfke mi bilmiyorum. İçimde söyleyemediğim çok şey kaldı. Şuanda da hiç sevmediğim biriyle beraber. Kuyruk acısı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?