Sevmediği biriyle sevgili olup/evlenip mutlu olan var mı?

2si1arada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
1.637
755
123
Arkadaşlar hepinize merhaba.

Ben birisine çok aşıktım ama olmadı. Bir araya gelemedik. Beni böylesine heyecanlandıran bir erkek olmamıştı, oldu sanmışım meğer... Aramızda bir şey olamaz ama o hala benim aklımda. Onu unutamıyorum...(Bu arada 20 yaşındayım; gençsin ,küçüksün, unutursun diyenler olabilir. )

Başka biri de var. Benden hoşlanan... Onun yanında kendimi rahat hissediyorum, eğlenceli , hoşsohbet biri. Benden hoşlandığını biliyorum.
O bana bir ilişki teklifinde bulunduğunda sizce ona evet demeli miyim?
Ona haksızlık etmiş sayılır mıyım?

Çünkü aklımda hala o aşık olduğum kişi var...Onla olma gibi bir ihtimal yok.Ona olan aşkıma ihanet ediyormuşum gibi geliyor ama nasılsa karşılıksız diye düşünüyorum. Kendime ihanet ediyorum sanki...Ruh halim çok kötü lütfen bana akıl verin. Arkadaşlarımdan onu tanıyanlar var, onla olmamı istiyorlar. Ama ben kararsızım... Aklımda başka biri varken nasıl sevgiliymiş rolüne bürüneyim ?

canım bence arkadaş kalmaya devam et. yani zaman ilerlesin daha sonra karar verirsin

Evlilik fedakarlık gerektirir, fedakarlığı sağlayan tek şey ise sevgi.

Mantık evliliği yapan insanlar bir süre sonra tıkanıyor.

Ve evet yaşın kücük, zamana bırak.

zaten imkansız birşey diye kendiniz diyorsunuz
zaman geçsin hele
imkansızlığı sizin beyninize iyice yer ettiği vakit 2.ile gelecek düşünürsünüz
arkadaş kalmaya devam etmenizde fayda var

Bende tam senin durumundaydim teklifini kabul ettim beni seven kisinin ama aklimdaki oldugu icin yapamayip ayrildim elime ne gecti hic bir sey.Denemeye deger diyorum aklindakiyle nereye kadar

Ben çok aşık olduğum sevgilimi bırakıp mantık evliliği yaptım. Şu an çok mutluyum. İnsan sonradan sevebiliyor ama bu tam bir kumar. Zor bir karar. Unutmak zor. Yıpratıcı. Allah yardımcın olsun seçimin konusunda.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadas kalll...ayni hatayi yaptim.sirf benden hoslaniyor dedim ama sende bisey yoksa o sevgi size yetmiyor..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bir süre arkadaş takıl sonra sevmeye başlar mısın yoksa olmaz mı anlarsın

yoktur,mutlu olduğuna kendini inandırıp kendini mutlu sanan vardır.henüz yaşın çok genç ,niye sevdiğin birinin karşına çıkmayacağı fikrine kapıldın da sevmediğin biriylesin ki. en mutlu evliliklerde bile sıkıntılı zamanlar yaşanıyor.bu sıkıntılara sevdiğin için katlanırsan üstesinden gelirsin ama sevmediğin biri için katlanırsan hayat zindan olur.

Canim seni seveni sev gerisi azap

Bazen sadece seni sevenle evlenmek yetmiyor. Insan evlenecegi adami sevmek ister. Onun sana baktigi gibi sende bakmak istersin. Zamanla asik olurum diyerek kendine neden iskence cektiriyosun ki? Arkadassiniz siz arkadas kalin :)
Sana teklif ettiginde buraya yazdiklarini onada anlat. Üzülecek ama seni anliyacaktir :)

]Aynı şekilde yaptı arkadaşım arkasından evlilik teklifi aldı hop hemen kabul etti şimdi bir kızı var aklım olsa evlenmezdim diyor sosyal medyadan kavuşamayan aşık gönderileri yapıp duruyor. Eşi çok çok iyi maddi ve manevi açıdan ama gel gör ki arkadaşım nankörlük yapıyor elinde mi bence elinde ama o elinde olmadığını söylüyor.

İçinde sevgi falan yoksa hiç başlama ille de bir insanın hayatında biri olacak diye bir şey yok tek tarafın sevgisi bir süre sonra iki kişiye yetmiyor malesef.

Yaşınızda küçük zaten bence bulaşma arkadaşın olarak kalsın
.

Son düzenleme:

Canım yaşın daha küçük ne evliliği. karşına daha kimler çıkar?

illa seversin sevilirsin kader bu. acelen ne ki?

sevmediğin biriyle evliliği düşünmeye başlamışsın şimdiden.

bence sevmiyorsan hiç bir hissin yoksa karşıdakine haksızlık olur hem bir süre sonra sevmediğin birine katlanamazsın.

Daha kucucuksun. Kimler cikar karsina ne sevdalar yasarsin. Sevmedigin kisiden uzak dur, hakkina girme. Hem sen mutlu olmazsin hem o bos yere mutsuz olur yazik

Hepinize teşekkür ederim..

1 seneden fazla zamandır o kişiye aşığım ve hayatıma kimseyi almadım. Başka birini seviyorum deyip gönderdim başkalarını...

Ama bu daha nasıl ve ne kadar böyle gidecek diye düşünüyorum. Belki başka biriyle avunurum diyorum, belki daha da üzüleceğim.

Diğer kişiye gelirsek... Onu bir insan olarak seviyorum. İçimde ona karşı sevgi var ama o tarz bir sevgi değil.

Son düzenleyen: Moderatör:

arkadas kal bence

Sanki bu tek şansınızmış gibi düşünüyosunuz,daha karşınıza ne aşklar çıkacak, illa biriyle olmak zorundamısınız,bekleyin accuk daha!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…