fırsatın varsa tekrar sınava gir
kaç yaşındası n ki? bizde 30 yasında 3 çocuklu bi kadın vardı. bitirdi çalışıyor. haa bir de 1. 2. falan olurdu. ev işi çocuklar nasıl fırsat buluyor derdik.
Memur oldum..
Bizimde sınıfta 50 yaşında insanlar vardı. Adam öğretmen ama 2. üni okuyo bide 2 yillikti bölüm Dgsyle 4 yilliga geçti. Yas sorun degil yani. Bende o bölümü istemiyodum suan istediğim bölümü okuyorum. Ders çalışırken bile daha fazla keyif alıyorum
sanırım öyleydi.O hanımın belki ilk üniversitesidir..
Tamamen bir inat uğruna ve sözel kafam olmamasina ragmen hukuk fakultesini kazandim. Kendimi sevmeye zorladim. Nitekim de oyle oldu. Meslegimi seviyorum. Insan birseyleri basardikca sever. Bu ona azim verir. Umarim sende meslegini seversin. Sevmedigin bir meslegi yapmak izdiraplarin en buyugu cunku.Merhaba arkadaşlar, üniversitede başta o alanda çalışmak istese bile sevemediği bölümü okuyanlar sonradan neler yaptınız?.. Üniversitede zor bir bölüme iş imkanları iyi diye kendim de istemeyerek, o zaman bilinçli tercih olmadı, istemeyerek gittim.. Şu an geriye bakınca o kadar zor şartlarda boşu boşuna uğraşmışım... diyorum.. Bazen de her şeyde bir hayır vardır da diyorum.. Bilmiyorum. Yaşadığım yerde ailemle çok sorunlar vardı.. Buradan da uzaklaşmak için gittim. Başlarda kesin o alanda çalışırım diyordum çok iş başvurusunda da bulundum.. Fakat çok yıprandım. Üniversitede sevmediği bölümü okuyanlar siz neler yaptınız şimdi neler yapıyordunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?